Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie jak taaak

Burzliwe związki/rozstania i powroty

Polecane posty

Gość jak nie jak taaak
nie chcialam pisac poniewaz nie chcialam aby zyl w przekonaniu ze chce wrocic. czuje sie przez to slaba.taki kolejny kopniak sobie zadalam :(

Gość jesli ktos
ale uczucia to tez pewne zrozumienie przeciez kocha sie kogos całego z jego wszystkimi przmiotami także słabościami no chyba nie wykorzystuje twoich słabosci ?

Gość jak nie jak taaak
tylko najgorsze jest to,ze dzien wczesniej klotnia na maksa.wykrzykiwanie na siebie.prawie szarpanina :) ze nie chce znac,ze klamie.a na drugi dzien sms po pijaku,ze chce to naprawic i ze kocham :( bezsensu to,jestem totalnie rozchwiana emocjonalnie.zrobilam sie okropna :(

Gość jesli ktos
czasem konfrontacje sa nieuniknione no zle gdybys nic nie powiedziała co cie dreczy :) to jest w pewnym stopniu takie oczyszczenie atmosfery

Gość jak nie jak taaak
nie, nie wykorzystuje ale zawiodl ,a ja go tak strasznie kochałam.nie potrafilam mu zaufac.musze odczekac az emocje opadną.moze potrzebujemy wiecej niz kilku dni?jak to zwykle bywalo?

Gość jak nie jak taaak
Czy myslisz,ze powinnam milczec? tylko najgorsze jest to,ze mamy zaklepane bilety na jeden lotw tym samym dniu,za tydzien.

Gość jesli ktos
nie znam waszych spraw ale jestesmy tylko ludzmi i nikt nie jest idealny i nikt taki sie jeszcze nie narodził :)

Gość jesli ktos
tydzien i az tydzien wiele moze sie zdarzyc badz dobrej mysli powodzenia w miłosci a jesli da po raz koleny plamę to moze nie pisz ze ciagle go kochasz :)