Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ametystowa Aneta

Jak ukarać córkę za zagłodzenie świnki morskiej? Nie karmiła jej...

Polecane posty

Gość Ametystowa Aneta

I dzisiaj z rana zajrzałam do niej i świnka nie żyła. Córką - lat6- chciała strasznie dostać świnkę. Jak ją ukarać?

Gość JUHYGTFRD
NIE KARM JEJ PRZEZ MIESIĄC..

Gość JUHYGTFRD
TWOJA WINA:(ZAPYTAJ O KARE DLA SIEBIE... DZIECKO MA TYLKO 6 LAT...

Gość hihua
lat 6? Chyba jesteś nienormalna!!! A Ty się w ogóle nie interesowałaś zwierzątkiem? Córka mieszka sama? !!!!

Gość Ametystowa Aneta
Ja się przyznam że się nie interesowałam. Klatka stała u niej w pokoju i już.

Gość JUHYGTFRD
:)))))))))))) ZGLASZAM PODSZYWA:)))))))))))))KTOS MI NICKA UKRADL! A BYL TAKI ORYGINALNY:(POMARANCZEK BO POMARANCZEK,ALE... I TE DUZE LITERY NAWET! :)

Gość poncki piłat
mysle ,ze kara z siusiakiem jest adekwatna

Gość hihua
Mój syn lat 9 ma chomika i nigdy nie przyszłoby mi na myśl, żeby zdać się tylko na niego. Nie masz serca, zwierzę Cię w ogóle nie ochodziło a teraz chcesz zwalić na córkę.

Gość fhghghh
To twoja wina.Chyba domyslałas sie ,że jest jeszcze za młoda?

Gość hihua
Ukarać trzeba Ciebie, nie ją !!! Jak można być tak nieodpowiedzialnym !!! Dziecko dopiero się uczy odpowiedzialności, szkoda, że na żywym organizmie... :(

Gość Ametystowa Aneta
Ja swojej winy nie widzę. Córka miała wypisane godziny o których ma je karmić, dostawała karmę, itd...

Gość hihua
Zadaj sobie pytania: czy córka wiedziała, jakie będą konsekwencje, kiedy świnka nie dostanie jeść? czy widziała wcześniej martwe zwierzę? Czy wiedziała dlaczego zwierzęta umierają?

Gość wina jest twoja
nie dziecka, to że dziecko chce zwierzaka to normalne, moje dziecko też ma, ale karmię ja, jesteś bardzo nie odpowiedzialna, to tak samo jak byś córce dała niemowlaka i chciała córke ukarać bo zagłodziła, takie matki nie powinny mieć dzieci,

Gość hihua
i to ostatnie, najgorsze... czy córka wiedziała, że umieranie z głodu boli?

Gość wina jest twoja
matka głupia jak but, szkoda że te dziecko ma tak głupią matkę

Gość Ametystowa Aneta
Mnie się pytacie? Jej się zapytajcie o to a nie mnie

Gość hihua
a gdyby sąsiad zgłosił to do tow. ochrony zwierząt to ciekawe, kogo by ukarali? 6-letnie dziecko? Jak myślisz? Kogo?

Gość wina jest twoja
ale ty jesteś matką to ty masz dziecko przygotować dożycia, czy ty wogóle rozmawiałaś z córką czy dałaś jej zwierzaka na odwal się żeby ci dziecko nie zawadzało

Gość fhghghh
Ty się bój bo jak ktos doniesie do towarzystwa opieki nad świnkami to żle będzie ztobą.

Gość Ametystowa Aneta
No kupiłam, dałam, kupiłam jej książkę o świnkach morskich - to wszystko dostała na dzień dziecka

Gość Sarna s
To musi być prowo Nie wierzę, że jakaś dorosła kobieta może być aż takim debilem i #^$%^&!@ bez serca... Ja bym najchętniej nie karmiła przez miesiąc - CIEBIE

Gość wiedza i jej brak
Kobieto, gdybys posiadała wiedzę to byś wiedziała że dzieci do 8 roku życia nie posiadają jeszcze tego co się nazywa odpowiedzialnością, na dziecku takim nie można polegać , więc musi być kontrolowane i wspomagane przez osobę dorosłą , dziecko poniżej 8 roku życia może rozminąć się z odpowiedzialnością w każdej chwili i w najważniejszych sprawach bo jego móżg jeszcze nie jest rozwinięty do odpowiedialności..............więc całą odpowiedzialność ponosi opiekun dziecka W tym wypadku to ty autorko tematu byłas opiekunką i kontrolerka działań twego dziecka i to TY ponosisz pełną odpowiedzialność......więc siebie musisz ukarać.......bo to z powodu twojej niewiedzy i nieodpowiedzialności , stało się to co się stało.

Gość to musi być prowo
nie ma AŻ tak głupich ludzi

Gość hihua
normalnie nie wierzę.... czyli ta biedna świnka nie dostała w ogóle jeść od Dnia Dziecka? A Ty córce nie pokazałaś jak ją karmić, ile sypać karmy... ona miała najpierw tą książkę przeczytać...:O Gratuluję inteligencji mamusi....:P Córka pewnie jeszcze nie doszła do strony o żywieniu... :( Kup jej lepiej książkę "Jak wychować nieodpowiedzialną matkę" :P

Gość ...masakra...
O ja wspolczuje temu dziecku takiej matki:) no ja dzis mojemu dziecku 4 letniemu kupie psa, ksiazke i sobie pojde i jak nie bedzie wyprowadzać karmic czesac to co zrobić? A KURWA ZESRAĆ SIĘ I TAK CHODZIĆ

Gość Jamam żółwia,miałam królika
i chomika a wszystko na życzenie syna.Tylko to ja się zajmuję ja zmieniam w klatkach... Siebie ukarz za to że to ty nie dopilnowałaś.A nie 6-letnie dziecko.Mój jak raz na miesiąc sobie przypomni że żółwia trzeba nakarmić to jest dobrze a tak to ja mam mu wody nie zmieniać i jedzenie 4 razy dziennie nie dawać bo to on chciał??!!

Gość olanjdhnmncdjcndj
Ksiazke? a 6 letnie dziecko potrafi czytac? to na bank prowokacja

Gość oikjuhygtfh
przez piec dni by nie zdechla z glodu......chyba ,ze z pragnienia.jak wody nie bylo to wszystko jasne.😠 wybacz ale normalna nie jestes.... 🖐️