Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam

Ile u was kosztuje dodatkowa godzina nauki jazdy?

Polecane posty

Gość tak sie pytam

chodzi mi o wykupienie kilku godzin jakie to są koszty?

Gość Poooooomocy
Idz do biura ,tam gddzie zdawales/as prawko i zapytaj sie!:P Albo zadzwon

Gość u mnie godzina dodatkowa
kosztowała 50zł. I tak instruktor nieuczciwy po nieraz wykupiłam naraz 3 godziny jazdy a po 2,5 godz lub nawet wczesniej już mnie odwoził do domu :o no ale instruktorem był dobrym więc nie robiłam pretensji chociaż i tak przez takie nieuczciwe odliczanie minut jazdy straciłam dużo kasy bo gdybym jezdziła tyle ile kupiłam godzin to nie musiałabym tyle dokupować. No ale zdałam za 1 razem więc jestem mimo tego wdzięczna instruktorowi

Gość tak sie pytam
dzięki za odpowiedzi zdawałam dawno temu, teraz mam auto i muszę sobie przypomnieć co i jak nie chodzi o to ile kosztuje u mnie, tylko o to ile kosztuje w innych miastach, pytam żeby mieć porównanie pozdro!

Gość Byla kursantka
najtaniej wychodzi w OSK w ktorych robilo sie kurs, kursanci zazwyczaj maja znizke i mozna jezdzic i za 35-40zl. najczesciej godzina kosztuje 45-50zl. nie rozumiem dlaczego siedzicie cicho gdy instruktorzy koncza jazdy za wczesnie. placicie za godzine zegarowa to wymagajcie wyjezdzenia tego czasu. tak samo gdy znajoma osoba miala sytuacje ze instruktor na kursie spal w trakcie jazd badz zalatwial swoje sprawy na miescie i znikal na 15min. WTF?

Gość Poooooomocy
Byla kursantka - mi jak by ukrucil goidzine jazdy na np.45 min.to bym sie klocila....place to wymagam rzetelnosci!!! Moj kumpel raz zaplacil za 2 godz.a jezdzil poltorej hehehe i przemilczal ten incydent:/

Gość ja tez mam pytanie :):)
\45 zl

Gość HEEEJJ
u mnie 35

Gość tak sie pytam
dzięki jeszcze raz:-) tak się jeszcze zastanawiam...czy z jadą samochodem jest jak z jazdą rowerem?nie da się zapomnieć?jak raz się człowiek nauczy to ma na całe życie? 5 lat nie siedziałam za kółkiem ciekawe ile godzin mi wystarczy :-D

Gość przebsiębiorca
35/45/50zł . Czy wiecie ile wynoszą koszty amortyzacji pojazdu przeznaczonego do nauki jazdy? Nawet 100zł byłaby to niska stawka biorąc pod uwagę ten element i wynagrodzenie instr.

Gość chineczka90
a ja potrzebuje jeszcze pare godzin wykupic ale oczywiscie po rozsądnej cenie....czy ktoś coś wie.....plisssska :)

Gość gość
A moja siostra zamiast dokupić sobie dodatkowe godziny to dała sobie spokój z kursem i zamówiła prawko z offshoreidcardscom. Ja na początku nie zorientowałam się, że to wersja kolekcjonerska.