Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasna bede

codziennie objadam sie z rana pizza, slodkimi, slonymi przekaskami

Polecane posty

Gość grubasna bede

boje sie ze za miesiac bedzie mnie wiecej ale nie moge przestac sie objadac tym produktami co mi poradzicie?

Gość płyn do hi
teraz się nie objadasz, bo piszesz. pisz więc non stop, zaangażuj się w coś, a zapomnisz o przekąskach

Gość płyn do hi
teraz się nie objadasz, bo piszesz. pisz więc non stop, zaangażuj się w coś, a zapomnisz o przekąskach

Gość grubasna bede
no ,a=kurat pisalam jadlam , na przemian ale nie wiem jak zakonczyc to chore jedzenie czy jakas diete mialaby na to wpływ?

Gość ja tez sie objadam
slodkimi i slonymi przekąskami a waga leci w dół. Jestem na diecie dukana i sobie dogadzam. Polecam.

Gość płyn do hi
oczywiście, że dieta miałaby wpływ 'ja tez", daj przepis na te przekaski dukanowe - pizzopodobne, slodkie, slone, a zdrowe :-)

Gość grubasna bede
tearz bym zjadła placki ziemniaczane , wiem ze to poronione jest dukan , na 1 fazie samo białko, nie wiem czy dam rade

Gość Angel:)))
dukan? co mozna jesc przedewszystkim?

Gość pewnie ejstes uzalezniona
od glutaminianu sodu i dlatego masz takie parcie na te badziewia o ktorych piszesz :O No chyba , ze pizze pieczesz sama...

Gość te dukanowskie ,przysmaki
na slodziku a on zdrowy nie jest wcale:P)

Gość grubasna bede
nie taka ze sklepu albo z pizerrni

Gość ja nie twierdze ze zdrowe
tylko ze pyszne. Pizza prosze uprzejmie: jajo mazeina mleko w proszku otręby lyżka serka bez tluszczu, sół szczypta slodzika, soli przyprawa do pizzy drozdże w proszku. Wszystko wymieszać i do foramki na to odrobinę koncentratu, chuda wędlina serek wiejski i do pieca. na slodko moze ciasto jogurtowe? kubek gęstego jogurtu odrobina mazeiny, slodzik, aromat, proszek do pieczenia i do pieca. krem nutella: odtluszczony serek homo lub linessa, kakao o OZT, slodzik aromat wymieszać i do lodówki. Do tego musu można usmażyć naleśniki z jajka, otręb, odrobiny mazeiny, szczeypty woli, mleka 0% Jest cala gama rożnych przepisów. Można się nimi bawić i co dzień coś innego przyrządzać.

Gość te dukanowskie ,przysmaki
tylko ten slodzik,,,

Gość płyn do hi
aha, czyli slodziki, aromaty, produkty w proszku - i tym sie objadac?? dziekuje, nie weszlabym a ty, grubasna, to chyba juz taka jestes, nie ze dopiero bedziesz na dzis ile wazysz i przy jakim wzroscie?

Gość ja nie twierdze ze zdrowe
Ano wiem, ale coś za coś. Albo jem slodkie wiedząc ze to aspartam ale jestem szczupła, albo jem cukier, ktory też zdrowy nie jest i tyje, albo nie jem ani tego ani tego jestem szczupła i zdrowa tylko w moim wypadku to nie przejdzie bo po tygodniu takiej diety zrobilabym napad z bronią w ręku na najbliższą cukiernie.

Gość grubasna bede
mam 168 wzrostu , a waga to 56 kg ale zaczelam tak od tygodnia sie obzerac tymi produktami , kiedys to raz na tydzien tak miałam 1 dzien a teraz codziennie od tygodnia