Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambasadorkaeli

POMÓŻCIE KOBIETKI- WŁOOOOSYY!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

chyba jest to wynik odchudzania od kilku miesięcy, ale dziś patrzę- wychodzą mi garściami !!!!!!!! zawsze mi wypadały, mialam gęste włosy , ale teraz to przejadę reką i mam wlosy w ręce !!! podajcie jakies witaminy, lekarstwa aby zapobiec i pobudzic ich do wzrostu, błagam !!! włosy to była kiedys moja duma!!!!!!

Gość wczasowiczka 12
kwiat między nogami powinien być bez włosów

trzeba było o nich pomyślec zanim zaczęłaś diete teraz radze ci udać sie do dermatologa(przynajmniej) i porozmawiać z nim o tym.

Gość kasjopejka123
Miałam podobnie....poszłam do deramtologa...przepisała mi Gelacet - takie saszetki do rozpuszczania z biotyna i żelatyną...no i szampon Dermena wraz z odżywką:) Po kilku dniach zauwazyłam różnicę... a teraz włosy mam tak gęstę, że na farbowanie potrzebuję 2 opakowań farby:) śmiesznie to wygląda...bo zaczęły mi odrastać njowe włosy... i takie malutkir sterczą:)

Gość Poooooomocy
Idz do lekarza i porozmawiaj z Nim o tym! Duzo Ci wypada tych wlosow:/Mozesz byc chora!!!!

Gość Poooooomocy
Gelacet mozna od reki kupic w aptexce czy musi lekarz przepisac?

Gość Poooooomocy
Skoro chcesz wiedziec to ja Ci odradzam suszenie suszarka bo po co?Niech same wyschnął ! Nie prostuj,nie krec lokowka,Daj im troche "pozyc"! Ja uzywam szamponu REVITAX na porost wlosow i zapobiega wypadaniu wlosom:D Mi pomaga:D Ten Gelacet mnie zaciekawil.....moge isc do apteki i go kupic bez recepty??

Gość poker137
moim zdaniem powinnaś iść do lekarza endykrynologa bo to mogą być problemy z tarczycą ja tak mam od 8 lat

Gość Poooooomocy
Wie cie co dziewczyny...ja zniszczylam swoje wlosy rozjasniaczem do wlosow:/ Tio bylo pare lat temu i teraz sa o niebo lepsze niz kiedys ale mam straszny problem z rozdwajajacymi sie koncowkami i lamiacymi sie koncowkami:/ Czasami w polowie wlosa potrafi mi sie on rozdwoic:/Masakra jakas...moze poradzicie cos na moj problem? Podcinanie nic nie pomaga:/

Gość Poooooomocy
Jutro bede w miescie to zagladne do apteki i zapytam sie o Galacet:D

Przede wszystkim- zawsze w okresie wiosna/lato wypada więcej włosów. Każdemu. Inni to zauważają, inni nie. Taki okres. Po drugie- nie susz, nie prostuj, nie używaj lokówki. Kup jakiś dobry szampon - może bez SLS i silikonów. Możesz wypróbować maseczki domowej roboty. Mi kiedyś maseczka Wax pomogła, do kupienia w aptece. Kup sobie jakiś suplement diety, albo herbatkę ze skrzypu pij. Zapisz się przede wszystkim do dermatologa. Nie koniecznie musi być to efekt diety. Ja kiedyś schudłam 25 kg, a włosy ani cera i paznokcie nie odczuły tego.

Gość Poooooomocy
Dziewczyny,przypomnialo mi sie,ze moja matka uzywala kapsulek i nazywaja sie SEBORADIN.14-dniowa intensywna kuracja przeciw wypadaniu wlosow. To sa ampulki .Jest ich 14 i kosztuja 30,50 zl.Wiem to bo mam przed soba opakowanie z tych amppulek Autorko - idz do apteki i popytaj o te ampulki

ale to jest masakra co sie od kilku dni dzieje.... zawsze mi masa wypadała, ale ostatanio co przeczesze ręką to mam pelno włosów, najgorsze ze mam 21 lat a oststanio znalalam 2 siwe wlosy :O do polowy siwe... od glowy, do nasady a polowa brązowa.. mama mowi, ze wypadaja mi przez brak witamian przez radykalne odchudzanie i prostowanie, suszenie

mam taki spray- seboradin, czerwony, o zapachu chyba rzodkiewki czy rzepy, kupowany w aptece, 14 zł kosztował, ale nie wiem czy on jest na wypadanie

Gość Łysawka
Świetny jest szampon Vichy na wypadające włosy i tabletki Merz Special. Ja tym uratowałam włosy dwa lata temu,po intensywnym odchudzaniu. Schudłam 20 kg ale straciłam przy tym połowę włosów,w połowie właściwie wyłysiałam wtedy,ogromne zakola miałam

Gość Łysawka
Świetny jest szampon Vichy na wypadające włosy i tabletki Merz Special. Ja tym uratowałam włosy dwa lata temu,po intensywnym odchudzaniu. Schudłam 20 kg ale straciłam przy tym połowę włosów,w połowie właściwie wyłysiałam wtedy,ogromne zakola miałam

Gość Poooooomocy
Woow mloda jestes osoba autorko i juz taki problem z wlosami?:/:( Smutne ale prawdzie i musisz szybko zaczac dzialas Twoja mama ma racje,nawet o tym wczesniej pisalam bo suszarka,lokowki,prostownice niszcza wlosy.Tak samo jak lakier dowlosow,pianka itp.ale nie dajmy sie zwariowac! Musisz dac wlosom odzyc.Zapomnij o suszeniu,niech Ci same wyschnal. Kup jakies tabletki na wypadanie wlosow. Witaminek moze tez Ci brakuje,Jedz owoce,warzywa. Piszesz,ze odchudzalas sie,nadal odchudzasz sie?

Gość Poooooomocy
Ten spray SEBORADIN jest na wypadajace wlosy,na znioszczone np.farbowaniem i na rozdwajajace sie koncowki:P

odchudzam sie od koca lutego -12 kg.. tzn zaczęłam jej zdrowo, nie stosowałam diety nie jem do tej pory zieminaków, bialego chleba, malo mleka pije, nie słodze, ale jadam owoce, warzywa :((( ale wielu produktów wykluczyłam .. nie wiem co robic, przytłacza mnie to, ja miałam piekne włosy, długie, geste, zawsze kazdy je chwalil.. wkleje wam fotke zaraz jakąś :(

Gość Poooooomocy
Faktycznie piekne wlosy:D Idz do lekarza i nie stosuj suszarki itp.Zreszta,juz pisalam o tym w innych postach Kup jakies tabletki i jak po np.miesiacu nic sie nie zmieni tio idz do lekarza

Gość erteeeee
nie kupuj jakiś tabl tylko merz special-są drogie ale skuteczne i kuracja powinna trwać 3 mieś do tego kup jakieś ampułki: radical, seboradin, vitapil lub vichy i wcieraj w skórę głowy odstaw suszarkę, lokówkę i prostownicę, nie używaj pianek i lakierów po miesiącu zauważysz różnicę

Gość erteeeee
ok 50zł a ampułki to koszt 30-50zł

Gość Poooooomocy
Autorko - dostalas duzo roznych porad.Co masz robic a co nie robic.Co kupic .Duzo tutaj jest powymieniaych firm i musisz jakas wybrac bo to smo co pomoglo X nie musi koniecznie pomoc Tobie. Powodzenia i mam nadzieje,ze wnet bedziesz miala tak piekne wlosy jak kiedys:D