Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana totalniexxxx

Rozstanie, a antydepresanty

Polecane posty

Witajcie, rozstałam się z facetem.Czuję, że sobie nie radzę.Myślicie, że antydepresanty to dobry pomysł? Nie mogę spać, jeść.Nic mi się nie chce, poprostu mnie nie ma.Nie wiem co ze sobą robić.Jestem totalnie załamana.Nie potrafię radzić sobie sama ze sobą.Potrzebuje pomocy :(

Gość hakfhal
sport. sport jest dobry od lekow mozna sie uzaleznic.. jak dla mnie, one gowno pomagaja. bo potem do nich sie wraca. wiec jaki sens?

Gość hakfhal
wycisz sie, przemysl wszystko.. poukladaj.. nie zalamuj sie!

Myślałam aby chociaż spróbować.Nie potrafię o niczym innym myśleć, skupić się.Wszystko kręci się koło niego.Nie chce mi się nawet sprzątać.Czuję ból w klatce piersiowej, tak strasznie boli :( Nienawidzę tego.Chcę się już tego pozbyć ale nie potrafię:( Najchętniej zamknęłabym się w domu i już nigdy nie wychodziła.Nie chce mi się żyć. A jeżeli chodzi o sport.Kiedyś chodziłam dużo na siłownię.Myślałam aby wrócić ale nie mam nawet na to ochoty.Może spróbowałabym czegoś innego?

Jestem załamana strasznie.

Chciałabym się dowiedzieć coś na temat antydepresantów.Czy ktoś bierze? Jak one działają, jak się po nich czujecie/czuliście, czy wszystkie złe emocje po nich przeszły? Czy nawróciły się i znów po nie wróciliście.Ja się tylko tak wstępnie nad tym zastanawiam, od rana chodzi mi to po głowie aby iść po nie do lekarza ale jeszcze nie zdecydowałam się jeszcze do końca.

Gość hakfhal
bo skupiasz sie na nim ciągle. po co? zadręczasz się. wywal go z pamięci, wywal to co się stało. troszkę sie postaraj... a sport.. moze jak nie siłowania, to rower? może bieganie, moze brzuszki, moze jakis wyjazd gdzies ? musisz zaczac zyc normalnie, tak jak on.. myśl o sobie.

Gość hakfhal
antydepresanty, na poczatku nie ma zadnej roznicy, czasem jest gorzej, po miesiacu jest lepiej.. czasem jest fajnie, bo nagle masz przyplyw energii, jakas dziwna radosc jest w Tobie, ale potem to mija.. odstawisz leki, wroci doł. dlaczego? bo ta siła wziela sie z leków a nie z Ciebie samej.. antydepresanty sa niebezpieczne bo uzaleniaja.. co czasem doprowadza do samobojstwa, bo natretne mysli nie dadza ci zyc :/

Gość hakfhal
aha i powoduja lekkie zaniki pamieci. i problemy z koncentracja. potem zapominasz to co bylo zle.

Gość hakfhal
a moze po prostu sie wygadaj.. po co chcesz sie truc

No właśnie, chodzi mi o tą chęć do życia.Boję się, że jeśli zacznę je brać, a potem przestanę , znów wszystko wróci.Najbardziej boję się, że się uzależnię, a tego bym nie chciała :(

a czy tutaj ktoś wogóle ze mną porozmawia? już kiedyś pisałam to były jakieś durne komentarze więc odpuściłam totalnie.

Gość hakfhal
jesli sama sie z tym nie uporasz, a zaczniesz brac leki to po ich odstwieniu na pewno wszystko wroci, gwarantuje Ci to. dlatego, radze Ci zebys znalazla sile w sobie nawet jesli to bedzie trwalo miesiac. a leki niszcza tez zdrowie.

Gość hakfhal
jak chcesz to ja moge z Toba porozmawiać

ale ja nie chcę tutaj, bo zaraz będą durne komentarze :-o

Gość hakfhal
a gdzie chcesz ?

na gadu?

Gość hakfhal
ok

Gość hakfhal
36536652