Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia_Wawcia_20

Samotnosc - jak jej zaradzic?- kobietki pomóżcie

Polecane posty

witam was wszystkie. domyslam sie ze ten temat juz kiedys byl poruszany tutaj, ale to nic.chyba za to mnie nie zabijecie:D zart:) Otoz chodzi o to ze od tygodnia jestem sama(znaczy sie mam suke im.Zuza). Chlopak wyjechal do Niemiec w celu zarobienia pieniazkow, wroci dopiero w polowie Lipca (oby). I od tygodnia nie wiem co ze soba mam zrobic. czuje sie bardzo samotna. nie mam sie do kogo odezwac tutaj bo nie mam kolezanek ani przyjaciol. Nie jestem tutejsza poprostu. poswiecam duzo czasu zuzie chodze z nia na spacery do parku, a tam poprostu jak i w innych miejscach widze pary ktore daza sie czuloscia...poprostu im zazdroszcze. boje sie czasami ze jak Moj Kamil wroci to poprostu cos sie zmieni, ze moze znajdzie sobie inna:( Nie chcialabym tego, bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Bylam w niejednym zwiazku ale z zadnym nie bylam tak szczesliwa jak z Nim. co zrobic zebym nie czula sie az tak samotna? placze czasami i nie wyobrazam sobie poprostu ze musze czekac jeszcze ponad miesiac czasu.:( mam nadzieje ze mnie nie wysmiejecie:D bo to pierwsza moja taka sytuacja w zyciu kiedy facet wyjezdza za granice.

po twojej wypowiedzi widac ze za duzo w glowce to ty nie masz! nie znam cie ale powiem ci jedno nie pisz tych swoich zalosnych tekstow jesli nic madrzejszego nie przychodzi do glowy!!!!