Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lNDKsn

Czemu Polacy sa strasznie zawistni i zazdrośni???

Polecane posty

Gość lNDKsn

na kazdym kroku sie spotykam z objawem zazdrosci ale doslownie ekstremalnej, przyklad: znajomaktora zyje na lepszym poziomie niz ja obrabia mi tyłek ze moja ciąża blizniacza(jestem w 4 miesiacu) to dla mnie kara, to moja pierwsza ciaza, sama ma 2 dzieci a takie bzdury opowiada...niektorzy mowia ze to duze szczescie, ale widocznie dla kogos to powod do plotek...żenada....znowu inny przyklad zasem jak z kims rozmawiam to mowie ze chcialabym miec jakies male mieszkanko na stare lata zeby miec jakis dodatkowy dochod na emeryturze z wynajmu czy moze ze sprzedazy, zeby nie martwic sie ze nie stac mnie na wyupienie recepty tak jak wiekszosci emerytow w POlsce, to uslyszalam od tez dobrej znajomej ze mnie: napewno nie bedzie stac na mieszkanie, ze po co mi ono, i ze Polak to zawsze chce wszystko na pokaz....ludzie jak widza albo chociazby uslysza twoje marzenia to odrazu im sie noz w kieszenni otwiera z zawisci, straszne to jest....

Gość Kamil 01
prowo

Gość selin dijon
Haha to przypomniała mi się sytuacja ze studiów. Związałam się wtedy z facetem ze studiów i wszyscy nam obrabiali doopy i zakładali się kiedy tylko zerwiemy (do dziś jesteśmy razem ale mniejsza). Jakiś rok-dwa lata po nas inna parka się związała i szybko się zaręczyli. Wtedy ludzie przy nas mówili "ale jak oni mogą byc razem?" coś tam coś tam... pewnego razu nie wytrzymałam i powiedziałam im "na nas też gadaliście i obrabialiście nam tyłki to teraz czas przyszedł na nich, w sumie cieszę się że są razem bo przynajmniej macie nowy temat i wreszcie z nas zejdziecie" I zapadła niezręczna cisza... I temat przy nas nie powrócił A o ile wiem, to nadal są razem, dawno temu wzięli ślub i chyba nawet dziecko mają albo się spodziewają. Polską zawiść należy ukrócać

Gość GHAH KING SATAN 666
ISTNIENIE GATUNKU LUDZKIEGO JUŻ NIE MA SENSU ŻADNEGO! TYLKI JESZCZE GORZEJ BĘDZIE NA TYM SWIECIE!