Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mag Dalena

Czy nie przesadziłam z moją agresywną reakcją?

Polecane posty

Gość Mag Dalena

wyszłam wczoraj z moim chłopakiem na uczelni i ubrałam klapki bo myślałam że bedzie ciepło no i fakt że bylo generalnie zimno a ja w klapkach mnie wkurzył w dodatki stopy przyklejały mi sie do klapków jak szłam i wydawały przy tym dźwieki i mój chłopak skomentował to słowami "ale ty słodko kłapiesz tymi laczkami" i wtedy sie wkurwiłam i dostał na ulicy w nos i sie z niego smiałam "hahaha rudolf czerwononosy" ale teraz wydaje mi sie że wtedy chyba przesadziłam, jak myslicie? :-o

"ubrałam klapki" A w co je ubrałaś, szanowna autorko? W futro z norek czy szal z jedwabiu?

Gość Mag Dalena
jaki miałas cel w tym drunym poprawieniu gramatyki?

Gość Mag Dalena
yyyy.. jeśli na piersi mówisz "jaja" to jest :P

Masz szczęście, że pewnie jest mniejszym agresorem, inaczej by ci tak oddał że szybko wyskoczyłabyś z tych laczków. Co by wtedy klapało?:(

silvergold co to za patologię podajesz....kobieta jak czasem dotknie nosa , to mężczyźnie przecież nie odpadnie :P

Gość alebezedura
masz jakieś problemy psychiczne? bo dla mnie to trochę tak wyglądało... tak szczerze to na miejscu Twojego chłopaka odwróciłabym się na pięcie i Cię tam zostawiła rechoczącą w klapkach...

Gość marcoo
...to musi byc żart a jesli nie to jestes pierdolnieta....

revolver Pewnie, hihihi--- zależy czym dotknie:):) Może i nie odpadnie ale zrobi się kartofel:(

Autorka pewnie się świetnie bawi swoim żartem a my się podniecamy jak dzieci w piaskownicy:D

Gość Mag Dalena
Wy od razu myślicie że wszystko co nietypowe to od razu żart :classic_cool: Mi sie wydaje że jak on stał na ulicy trzymając sie za swój czerwony nos to mu nie było do śmiechu :classic_cool:

Gość fajnie ma,że nosisz
klapki,to bardzo sexi