Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylenka

co mam zrobić aby było jak dawniej?

Polecane posty

jestem z moim chłopakiem prawie 4 lata,zawsze dobrze nam się układało,fakt,były sprzeczki ale zaraz wszystko wracało do normy.Mój Kamil był ideałem jeśli chodzi o jego charakter.Czułam się przy nim spełniona.Od przeszło dwóch tygodni nasz związek zaczął się sypać :( sama nie wiem w czym tkwił problem.Kamil stał się krzykliwy,często unikał rozmów ze mną,ja również przestałam być dobra.Podejrzewałam nawet że mnie zdradza,ale stanowczo zapewnił że tak nie jest i jeszcze mnie obraził za to,że mam takie podejrzenia co do niego.Podobno jego powodem do zachowania jest mój paskudny charakter :( Męczę się w tym związku,gubię się,nie chcę tego kończyć a jednocześnie wszystko mnie już przerasta.I stało się,Kamil powiedział,że chce przerwy :( czy to oznacza początek końca? Co mogę zrobić żeby było jak dawniej,żeby Kamil na nowo się we mnie zakochał? Jak mam się zachowywać?

Gość wier tarka
mialas z nim orgazmy ??

Gość Martaaa....
poznaj go z inną laską i udostępnij jej swój dowód osobisty. Zakocha się na nowo i personalia się będą zgadzały. To jedyny pewny sposób Inaczej się nie da; przecież on już Cię zna, zna Twoje zwyczaje, odruchy, charakter - nie zakocha się więc na nowo. Można uczucie ożywić, ale na nowo zakochać - nigdy

Gość chIiupppppek
jak chce przerwy to pewnie go juz siusiak boli od TEGO wszystkiego

Gość GretaBarbo
jeżeli przeszkadza mu nuda i rytyna to należy coś zmienić. Nie wiem jak wygląda Wasze życie, ale Ty wiesz. Pomyśl więc co mogłabyś zmienić, urozmaicić. Nie chcę Cię martwić, ale jeżeli wyjechał z tekstem, że chce "odpocząć" to niemal na pewno ma kogoś. I powiem Ci, że jego reakcja na Twoje podejrzenia co do zdrady tylko w moich oczach to potwierdzają. Powiedziałabym, że zareagował wręcz typowo dla osoby, która kręci na boku. Ty go znasz i skoro taka myśl zagościła w Twojej głowie to zapewne nie bez powodu.