Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roSeeeSsss

jak 3 latka zniesie rozwód rodziców???

Polecane posty

Gość roSeeeSsss

witam Was wlasnie to mnie juz nie dlugo czeka strasznie sie boje jak zniesie to nasza 3 letnia coreczka:( sa tu mamy ktore przechodzily to samo co mnie czeka?? prosze o rady:(

Gość koperek256
a nie da sie tego rozwodu uniknac?to takie smutne ze tak szybko ludzie sie rozwodza mam nadzieje ze powod nie jest blachostka szkoda malej

Gość ojojojojojooooooooooo
z mojego doswiadczenia im mlodsze dziecko tym latwiej...mam dwoje mlodsze mialo ok 4 lat i przeszlo to bez wiekszego problemu jakos zaakceptowalo zmiane, ale starsze juz rozumniejsze mialo z tym problem ,nie bylo masakry ale fajnie tez nie bylo ...czasem nie da sie inaczej ja wychodze z zlaozenia ze jesli nie ma czego ratowac rto trzeba odejsc tak jest lepiej dla wszystkich.

Nie ma co na siłe unikać skoro nie da sie razem żyć. To prawda im młodsze tym lepiej sie przystosuje. Moja bratanica ma 5 lat została z ojcem. Na początku tęskniła za mamą ale po kilku miesiącach przywykła, że mama tylko ją odwiedza raz na 2 tygodnie.

Gość roSeeeSsss
nie da sie uniknąc ponieważ mąż mnie kilka razy zdradził , dowiedziałam sie nie dawno ,zapytałam go przyznał sie do wszystkiego wywaliłam go z domu dziś ma mi oddac samochód z tego co mowi wynajmuje pokój gdzieś ,niestety ale niemoglam zyc z kims takim , ale bardzo boje sie o nasza coreczke jest do niego bardzo przywiązana a on jeszcze mnie straszy ze mi ja odbierze ze bedzie mieszkala z nim a nie ze mna.. alimentow od niego niechce jka okazal sie taka swiniato chce zeby raz a zawsze zniknol z mojego zycia jestem w stanie utrzymac siebie i coreczke .

Gość poweselna
Moja młodsza siostra rozwodziła się, gdy jej córka miała niecałe cztery latka. Mała dzielnie to zniosła, rozumiała, że tata się wyprowadził, ale bardzo ją kocha i ciągle o niej myśli itd. Jak na razie nie widać żadnych problemów u małej. Moja siostra ma nowego faceta, którego jej córka od razu zaakceptowała, mam więc nadzieję, że godnie zastąpi ojca. Choć biorąc pod uwagę zachowania mojego ex-szwagra - nietrudno będzie być lepszym...

Gość ojojojojojooooooooooo
moj mnie tez straszyl a teraz nie utrzymuja kontaktu z dziecmi...a one sa coraz starsze i madrzejsze nawet nie probuja szukac kontaktu z ojcem bo wiedza ze ma ich gdzies nawet na urodziny sms-a nie potrafi im wyslac ech szkoda gadac facetom ojcostwo przechodzi tak szybko jak katar...oczywiscie nie wszystkim ale zdecydowanie duzej czesci...

Gość roSeeeSsss
dzieki dziewczyny troche mi lepiej:)

Gość koperek256
to zycze ci duzo szczescia bo z takim gnojem tez bym tak zrobila a corcia to zniesie tylko nie okazuj jej twoich negatywnych emocji i stresu bo dziecko czuje i sie wtedy boi