Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 77778888

facet z Gruzji

Polecane posty

Gość dziewczyna 77778888

Czesc Dziewczyny Mam chlopaka z gruzji ,ktorego bardzo kocham mieszkamy nawet razem juz od 7 miesiecy.To jest moj pierwszy facet ,pierwszy powazny zwiazek.Dlatego na poczatku myslalam ze kazdy facet tak ma.Otoz moj jest czasami troche zaborczy i bardzo zazdrosny.Nie powinnam wychodzic bez niego na imprezy z kumpelami absolutnie bez niego nie bo mnie zostawi tak powiedzial.Musze mu wszystko w domu robic sprzatac itp czasami jestem leniwa :) on jak zawsze przychodzi do domu to marudzi ze obiadu nie ma .Czasem jestem zemczona i naprawde nie mam sily po pracy.Stwierdzilam ze przeciez jak jest bardzo glodny to moze zrobic sopbie kanapke.On jest bardzo wrazliwy tez nie mozna mu nic powiedziec bo zaraz sie obraza i nie odzywa do mnie.Sexu tez moglby uprawiac codziennie.Kocham go ale czasami mnie meczy .Ciagle spedzamy czas razem po zakupy tez isc sama nie moge.Sprawdzal mi juz telefon tysiace razy.On mi zawsze powtarza ze jak nie bede dla niego nie dobra to mnie zostawi a dlamnie to bedzie zle bo lepszego od niego nie znajde nigdy.Ale tak pozatym to mysle ze ma racje albo gra z moim umyslem.On pozatym jest ogolnie dobry ,zawsze jest ze mna jak mi cos jest to jest przy mnie.Gotowal ,sprzatal jak bylam chora.Jak mielismy podejrzenia ze jestem w ciazy wysiedzial cala noc ze mna w szpitalu. Pomimo tego mysle jednak ze jesli facet kocha kobiete to nie przypomina jej na kazdym kroku ze ja zostawi jak nie bedzie dobra albo nie pozwala jej nigdzie wychodzic lub nawet pic piwa kiedy go w domu nie ma .Nie moge pic alkoholu bez niego.pomocy dziewczyny czy taki zwiazek jest ok??czy tez tak macie podobnie ????moze wiekszosc facetow taka jest a ja poprostu o tym nie wiem .jak wspominalam to moj pierwszy zwiazek.

Gość koperek256
gdzies ty tego wyrwala?w polsce takich pelno :) ale na serio to juz za duzo czego on oczekuje uwazaj bo zbuduje ci zlota klatke pelna lez i braku kontaktu z rodzina

Gość dziewczyna 77778888
no ja mieszkam w Irlandii i to tu sie poznalismy:)

Gość mamapooodluszka
zwiewaj od niego jak najdalej, to typ psychopaty. Pozniej bedziesz sie musiała tłumaczyc z jego urojeń.