Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dlugo czekac

nowy zwiazek-jak dlugo czekac z seksem?

Polecane posty

Gość jak dlugo czekac

witajcie, mam glupie pytanie. poznalam mezczyzne i od razu miedzy nami zaiskrzylo. Mielismy pierwsza randke i calowalismy sie. Od tej pory ciagle o nim mysle i mam okropna ochote sie z nim kochac. Wiem,ze on tez by chcial ale sie boje !! boje sie,ze zakonczy sie jedynie na seksie a ja bardzo chce z nim byc...jak dlugo mam czekac z seksem??????? Jak sie calujemy to jestem strasznie podniecona i boje sie,ze dlugo nie wytrzymam. ale przeciez na drugiej randce nie moge z nim pojsc do lozka bo bedzie mnie mial za latwa dziwke i porzuci...a tak strasznie on mnie pociaga, nie wiem jak mam sie powstrzymac :-O MACIE JAKAS RADE DLA MNIE? dziekuje z gory.

Gość Ametystowa Aneta
połykać już możesz, a do seksu pipkowego poczekaj jak skonczysz 18 lat

Gość jak dlugo czekac
dziekuje za rade :-O

Gość a ja też uważam
Ja bym poczekała mniej więcej do 10 randki. Za długo tez nie ma co, bo się odechce :P umawiajcie się w neutralnych miejscach, co by was nie kusiło i zobaczysz jak wyjdzie. Po pierwszej randce to chyba ciężko cokolwiek stwierdzić, prawda? Kto wie, czy po następnej nie stwierdzisz, że nic z tego nie będzie.

Gość nie rozumiem takich ludzi
Dla mnie takie "jak długo czekać z seksem" jest niezrozumiałe. Zróbcie to wtedy kiedy oboje macie na to ochotę. A twierdzenie, że nie można za wcześnie bo przecież będzie myślał, że jesteś łatwa to nieporozumienie. Czy jak Ci powiem, że najlepiej będzie jakbyś poczekała rok lub dwa, to mnie posłuchasz? Wątpię :O Więc po cholerę pytasz o takie rzeczy!

Gość jak dlugo czekac
@a ja tez uwazam. dziekuje , masz racje. moze za wczesnie rozmyslam nad tym ale on mnie tak strasznie pociaga, ze nie wiem jak mam sie powstrzymac :-(kiedy sie calujemy to normalnie odlatuje :-)

Gość jak dlugo czekac
@nie rozumiem takich ludzi sama pisalam, ze mam glupie pytanie no i co z tego?????? nie musisz mnie rozumiec. jestem po prostu w konflikcie. STRASZNIE CHCE SIE Z NIM KOCHAC ale nie chce wyjsc na latwa i go stracic BO CHCE Z NIM ZOSTAC! czy to takie trudne do zrozumienia?

Gość jak dlugo czekac
Nie no nie da rady :( Jutro mu popuszcze :o

Zalezy też ile go znasz itp, bo randka może być pierwsza a znać go możesz 3 lata. Ja bym się nie dała macac obcemu chłopu;p

Gość jóóózeek
Mariiika,tu nie idzie o macanko, tylko o dymanko. Macanko nie budzi Jej wątpliwości.

Gość jak dlugo czekac
przeciez nie macalam sie z nim !!! ludzie umiecie czytac czy nie???? pisalam,ze sie calowalismy tylko. jesli nigdy nie poznaliscie kogos kto was strasznie pociaga to przykro mi .

No skoro piszesz ze jutro mu popuścisz czy kiedy tam, to napisałam ze ja bym nie dała się macac obcemu chłopu, chyba ze iważasz ze jutro już bedzie mniej obcy:)

Czy ty umiesz czytać, chcesz iśc z nim do łóżka a macac się nie będziecie? Chyba ze chcesz dypiąc dupe i po sprawie.

Gość anulka-kochajaca.za.bardzo
na pewno nie za szybko bo sie znudzi i odejdzie i nie bedzie cie szanowac. poczekaj kilka tygodni,poznajcie sie lepiej nawzajem. na wszystko przyjdzie czas,nie ma co sie spieszyc. chociaz na to nie ma reguly. najbezpieczniej to sie spotykac na miescie,w miejscach publicznych - w mieszkaniu bedzie was za bardzo kusic

Gość jak dlugo czekac
Mariika, sluchaj tepoto nie odzywaj sie lepiej :-O jescze sie nie macalismy i miedzy macaniem a pojsciem ze soba do luzka to daleka droga. cza ja kurwa mac pisalam, ze chce sie juz na 2 randce z nim macac i do luzka isc?????? ja sie rowniez obcemu facetowi nie daje macac !!!!!A on nawet nie probowal tego. PO PROSTU STRASZNIE MNIE POCIAGA ON!!!!!!!!! zastanawiam sie jak dlugo wypada czekac..i tyle. Anulka-kochajaca dziekuje za rade.

Gość jak dlugo czekac
12:44 [zgłoś do usunięcia] jak dlugo czekac Nie no nie da rady Jutro mu popuszcze TO PODSZYW

Gość marylaaaaaa
nawet nie czekaj uchyl mu dupy odrazu bo inaczej cie rzuci

To ci napisałam ze koło miesiąca, pisz od razu ze podszyw a nie widze że jutro odpuścisz a zaraz jeszcze się unosisz i wyzywasz....

Gość hej autorko
dobrze Ci radzę - zanim pójdziesz na całość lepiej go dokładnie sprawdź, żeby wiedzieć czy jest tego wart. z doświadczenia mojego i koleżanek wynika, że każdy by tylko chciał ruchać, co nie przeszkadza mu po drodze zaliczać inne, niezależnie od tego czy ma dziewczynę, czy nie, i czy ta dziewczyna mu 'daje'. szkoda czasu i swojego ciała na jakichś dupków :o

Gość Dla mnie to pytanie jest
smieszne. Jesli oboje chcecie, czekanie to idiotym and hipokryzja. Natomiast nie ma nic wspolnego predkosc pojscia z facetem do lozka do dalszego rozwoju zwiazku

Gość jak dlugo czekac
@hej autorko, dziekuje za konstruktywna rade i bardzo chcialabymwiedziec jak moge go skutecznie sprawdzic? nie mam zbyt duzego doswiadczenia i to jest 1 mezczyzna w moim zyciu ktory mnie tak bardzo pociaga. I nie mam tu na mysli samej fizycznosci czy cos takiego. Juz jak go zobaczylam chcialam sie do niego przytulic ale nic wiecej. Na pierwdzej racji bylismy na kolacji i pozniej na spacerze. Wzial delikatnie moja reke i sie pocalowaliscmy. Najpierw tak delikatnie a potem bardziej namietnie. Przyznam ze po rpsotu bylam strasznie podniecona i nie moglam spac przez to wszystko :-( i teraz sie martwie ze na nastepnej randce bedzie tak samo. t.z bedziemy sie calowac i bede podniecona. Co mam zrobic? mam go nie calowac skoro bardzo chce? @dla mnie to pytanie ok, nie ma sprawy. Akceptuje, ze moje pytanie jest smieszne. ale dla mnie ma to znaczenie pojscie z kims tak szybko do lozka z dlaszym rozwojem zwiazku...jednak tak...

Gość Dla mnie to pytanie jest
Chodzilo mi o to, ze jesli ktos Cie pociaga i jestes z nim w zwiazku, granie cnotki niewydymki wydaje mi sie smieszne :) To znaczy zdaje mi sie, ze w zwiazku powinno sie byc szczerym, a nie udawac kogos innego, ciagle zastanawiajac sie co on o mnie pomysli :)

Gość jak dlugo czekac
@Dla mnie to pytanie jest rozumiem i zgadzam sie. ale ja naprawde uwazam ze seks na 1 czy drugiej randce to za wczesnie. To nie ma nic z udawaniem niewydmyki. Zalozmy, ze chcialabym poczekac miesiac 2 albo dluzej no to co do cholery mam zrobic z tym strasznym podnieceniem??????? juz na sama mysl o nim robie sie cala mokra :-( jestem chyba jakas nienormalna :-(

Gość na dwoje babka wróżyła
tak z ciekawości - ile ty masz lat? Skoro to pierwszy facet, to chyba niezbyt wiele... Rób jak chcesz, ale szybki seks na ogół kończy się szybkim rozstaniem. Najbardziej się ceni coś, na co trzeba polować, a nie to, co akurat się trafi jak ślepej kurze ziarno

Gość Awdpt
Oj znam to dobrze to podniecenie he radze jednak czekac z seksem do 2 mc-nie bedziesz zalowala

Gość Awdpt
Na mokrosc tampony lub podpaski-ja tak robilam i nie gol nog i bikini to dobrze powstrzymuje przed rozbieraniem bo bedzie ci glupio-taka moja sztuczka

Gość jak dlugo czekac
no akurat nie mam uczucia ze mu sie trafilam jak kurze ziarno :-) a on mi napweno tez nie bo jestem atrakcyjna kobieta i nie mam zadnego problemu z poznawaniem mezczyzn. ale takiego jak on nie spotkalam jeszcze. I nie chodzi mi o jego wyglad chociaz jest w moim typie. nie moge tego opisac dlaczego mnie tak pociaga. dziekuje za rade zeby sie nie golic :-) ale ja nie lubie byc nie ogolona :-)

Gość Awdpt
Ale powiedz czy nie powstrzyma cie to przed seksem?no wlasnie