Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinka_88

Karmienie butelka!!!! POMOCY!!!!!

Polecane posty

Za miesiąc chce odstawić syna od piersi, i mam problem bo nie chce pic mleka z butelki!!!! Nawet moje mleko które podaje w butelce go nie interesuje wywala smoczek jezykiem a po chwili zaczyna sie denerwować. Wyprobowałam juz chyba z 6 butelek i nawet tata próbowal dac mu mleko ale nic z tego..... Dodam ze juz od trzech tygodni podaje mu butelke Macie jakies skuteczne sposoby, ja juz powoli nie mam siły, a chcialabym chociaz moc zostawiac syna z tata i wyjsc na spokojne zakupy, a nie wiecznie uwiazany cyc

Gość Francoise
moze po prostu to mleko mu nie smakuje?próbowałas innej firmy?

Gość mi_zielone
ile ma dziecko ? mozesz karmic lyzeczka lub jesli ma wiecej niz 6 miesiecy zaczac podawac inne rzeczy. Sprobuj, moze pocagnie z niekapka.

moja kolezanka miala identycznie. probowal karmic jej maz, matka, tesciowa i nic nie pomagalo. a wiesz dlaczego? bo ona byla w poblizu: w pokoju, kuchni - ogolnie w domu i maly ja czul. kiedys pojechali na zakupy i do kina - z malym zostala tesciowa i jak sie obudzil podala butle bez placzu i krzyku - bo mamy nie bylo. pozniej strasznie przezywala wyjazd (jechala z mezem do bliskiej rodziny na wesele w gory - wyjazd 4 dniowy), maly mial zostac z jej mama na te dni. strasznie sie denerwowala jak to bedzie. i co sie okazalo? maly bez problemu pil z buli - nie mial wyjscia, mamy nie bylo, nie bylo komu "uratowac" :) zostaw mezowi butelke i wyjdz na kilka godzin. albo popros kogos z rodziny i wyjdzcie razem. swiat sienie zawali :)

Gość moze spr
moze sprobuj mala strzykawka???