Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanillq

Czy ktoś z Was podaje dziecku DELICOL ??

Polecane posty

Gość Wanillq

Kupiłam go już bo nie daje rady..:/ wszystkie te espumisany,bobotiki i inne nic nam nie pomagają....:/ Mały beka ładnie,purka kupki robi więc myśle że to nie wzdęcia..:/ Widziałam gdzieś reklame delicolu i kupiłam. Ktoś z Was podawał?

Gość upupq
up

Gość Wanillq
A podawałyście z zalecenia lekarza czy tak same z siebie? nie wiem w czym jest problem-staram się go znaleść dlatego kupuje te specyfiki:)

Gość evvvvvvvvva
Ja podawałam przez tydzień,przez pierwszy tydzień i wydawało mi się że jakby ciut lepiej z brzuszkiem ale to tylko złudzenie. Teraz mały ma ponad dwa miesiące, i pomału dochodzimy do równowagi. Ciągle potrafi nerwowo ssać, zucać się podczas ssania, prykać i się skręcać ale jest to łągodniejsze niż miesiąc temu. Rada mojej położnej - przeczekać i tyle, po trzecim miesiącu bóle brzuszka powinny być historią. To wina niedojrzałego układu trawiennego i tyle. Można dziecko testować różnymi lekami a i tak trzeba będzie dotrwać do końca tego trzeciego miesiąca.

Gość Wanillq
o kurcze to zostało mi jeszcze jakieś 26dni:D:D

Gość evvvvvvvvva
Ja też chwilami chciałam się laać po wszystkie specyfiki żeby tylko pomóć małemu ale poczytałam opinie i doszłam do wniosku że w zasadzie zaden z nich nie jest idealny i mało kóry pomaga. Jedynie ten delicol miał jako takie pozytywne opinie więc kupiłam na własną rękę ale też nic specjalnego. Memu małemu brakuje około dwóch tygodni do końca trzeciego miecha i mam nadzieję że brzuszek minie, nastanie błogi i cichy spokój:)