Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polko-wenezuelka

czas razem a ślub

Polecane posty

Gość polko-wenezuelka

dziewczyny ile chodzilyście ze swoimi facetami przed ślubem?jest ktoś kto był mniej niż rok?

Gość dagmarkaaaa
tak, ja chodziłam 4 miesiące,a śub za 6 od oświadczyn czyli po 10 miesiacach znajomości,nie było wpadki,po prostu jak się poznaliśmy wiedzieliśmy oboje że to jest to a wcześniej każde z nas miało partnerów z którymi chodziliśmy po kilka lat i nie było mowy o slubie,jak widać takie rzeczy się zdaraja nie tylko w filmach,w tym roku bedzie nasza 12 rocznica

Gość polko-wenezuelka
super gratuluję .to przeznaczenie

Gość Chyba nieodpowiedzialnosc
a nie przeznaczenie.

Wiesz na pewno ludzie powinni poczekać ten rok, dwa , lepiej się poznać... Jeżeli młodzi po ślubie będą mieszkać sami to ok ale jak dojdzie temat teściowych i rodziny to jest przesrane. Młodzi się po ślubie docierają w różnych sprawach. - a finansowych - w porządkowych - w gotowaniu i utrzymaniu domu - w spędzaniu wspólnego czasu i czasu wolnego dla siebie.. - w planowaniu wydatków itp. Dobrze jest gdy mieszkają osobno. Czasem tak jest że wie się od początku ze to jest to...

Gość polko-wenezuelka
zalezy jak na to patrzec. znam ludzi co pół roku byli razem a teraz obchodzą kolejne rochnice ślubu. zresztą zauważyłam że dłukie staże sie rozpadaj albo przed samym slubem albo po nie ma reguly. a przeznaczenie istnieje

Gość polko-wenezuelka
DO JESTEM PEWNA-zgadzam sie z toba z tym mieszkaniem

Gość Chyba nieodpowiedzialnosc
Dokladnie tak - trzeba sie poznac, sprawdzic, przezyc razem pare kryzysow :)

U nas to było 1.5 roku. Po ok pół roku był temat zamieszkania razem, co szybko nastąpiło. Potem zaręczyny i ślub jak tylko wszystko na spokojnie załatwiliśmy. Od razu wiedziałam, że to to.

Gość polko-wenezuelka
miarka gratuluje