Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( maloo kobieca

mam maly tylek :(

Polecane posty

Co zrobic by przytyc ale tylko jesli idzie o tylek?? Jestem wysoka i bardzo szczupla,pol roku temu urodzilam dziecko i waze teraz mniej niz przed ciaza.czuje sie bardzo dysproporcjonalna - jak juz napisalam jestem bardzo szczupla,mam ladny biust,pelne C ale brak tylka przez co nie wygladam fajnie...nie czuje sie seksowna :( co zrobic??czy sa jakies sposoby by sie 'tam' zaokraglic???

Gość bvbccb
taka twoja uroda . Moze twoj facet ma duzy tyłek ?

Gość 333c
pokaż fotkę

Gość jagodziankaa Asia
e tam chyba przesadzasz. ile masz obwodu w biodrach ? ja mam 88 i mam ładny kształtny zgrabny tyłeczek. Za to biust B, z C na pewno bym się cieszyła

Gość -no właśnie tak-
musisz isc na siłownie i cwiczyc tylko poslatki to taka pozycja nalezy lezecna brzuchu i zginac nogi w kolanach do góry i na duł i załorze sie ze po roku będziesz miała fajną dupe

Gość Uroczy Roman
Musisz łazić po schodach w chuj i dawać się ruchać od tylca, w dupe też jak lubisz.

Ale cwiczenia dodatkowo go nie pomniejsza?? Mam kompleksy jak widze dziewczyny z ograglymi,seksownymi pupami...u mnie to same miesnie ze tak powiem... Zdjecie wrzuce potem bo nie ma mnie teraz w domu.

Gość gość
A ja a to mam niestety duzy i uda tez a o łydkach to szkoda gadac ! ciesz sie ze mmasz maly tez bym chciala maly