Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bell123

kobieta bez zainteresowan/ pasji....

Polecane posty

Gość bell123

nie mam żadnych zainteresowań:( jak chodziłam na randki i się chłopak pytał mnie czym się interesuje to nie wiedziałam co odpowiedzieć... teraz mam swojego faceta i cały czas porównuję się do jego byłej która po prostu całe swoje życie ma wypełnione swoimi pasjami. Czuje się trochę jak taki nieudacznik choć mam 20 lat dopiero:( co myślicie o takich kobietach? bo mi się wydaje że szybko znudze się swojemu facetowi, chociaż cały czas zapewnia mnie jak to bardzo mnie kocha

Gość prawdepowiedziafszy
czasami tak jest że ludzie żyją jak ogórki zamknięte pod kloszem bez pasji ,nawet te małe pasje sa dobre zacznij coś robić ,wiem jak to jest być nudnym człowiekiem

Gość hfhut
jezus no co no trudno czy rtzeba miec pasje by byc kims?? ja mam tylko ejdna pasje a sa nia horrory!!!

Gość Uroczy Roman
Ja myślę, że przy dobrych wiatrach zostało Ci jeszcze jakieś 50 lat życia. Musisz sobie coś znaleźć zanim złożą Cię do grobu.

Gość bell123
no tak ale z drugiej strony nie zaczne robić czegos na sile. To nie jest tak ze siedze w domu i nie wiem co ze sobą zrobić. Lubie iść na spacer, pochodzic po gorach, pojezdzic na rowerze, pocwiczyc itd. alenic konretnego. Pomijając fakt że mam teraz mało wolnego czasu...

Gość ghjkut
mam wtedy mozna latac

Gość bell123
nawet jesli bym sie czyms zajęła to pewnie zaraz bym z tego zrezygnowala, bo chyba za słabo w siebie wierze

Gość bell123
to moze Wy powiecie jakie macie zainteresowania??

Gość wszechstronnie zainteresowany
ja mam mnóstwo zainteresowań, nie rozumiem jak można nie mieć żadnych. Musisz jakieś mieć. Co robisz w wolnym czasie?

Gość dagmarkaaaa
beti pasja to nie musi byc odrazu żeglowanie,zbieranie znaczków czy sporty ekstremalne to może być też moda, makeup,zwierzaki,gotowanie napewno jest cos co lubisz najbardziej

Gość dagmarkaaaa
ja lubie czytać i ogladac horrory najbardziej zombi,dla niektórych to mało ambitne ale każdy lubi co innego

Gość prawdepowiedziafszy
ja w wolnym czasie słucham muzyki czyli poezji na przykład o.s.t.r ,eldo ,PIH, oprócz tego siedze tu pisze głupoty ,szukam pracy,myśle o swojej przyszłości co to będzie za 5 lat czy nadal będe sam,od czasu do czasu poucze się robić strony internetowe,przerabiam zdięcia w photoshopie,n i zajęcie które odbywa się co rano po prostu wale sobie konia w toalecie z płynem do higieny intymnej

Gość bell123
no ja tez lubie ogladac filmy... a wolny czas to mam praktycznie wieczorami tylko. Ale jak sie juz trafi jakis wolny ładny dzień to np góry, basen, rower...Pracuje i studiuje wiec weekendy mam zajete:(

Gość bell123
no i jeszcze interesuje się masażem, ale boje się że sie nie sprawdze w tym kierunku

Gość bell123
no i wyszlo ze jednak się czymś interesuje:P ale nic nie robie w tym kierunku

Gość prawdepowiedziafszy
nie bój się jak będziesz się starać to na pewno będziesz dobra

Gość dagmarkaaaa
no widzisz warto bardziej rozwinac którąs z rzeczy i jak to naprawde pokochasz to bedzie pasja narazie to tylko zainteresowania,ale jednak nie jestes taka nijaka jak sądziłaś,pozdrawiam

Gość wszechstronnie zainteresowany
no widzisz ;) 🖐️

Gość źle do tego podchodzisz
wmawiasz sobie, że wszystko co robisz jest nudne a przecież i uczysz się i pracujesz, czasu zostaje niewiele Pomyśl o tym, co lubisz robić i po prostu staraj się to robić jak najczęściej. Trzeba sobie życie uprzyjemniać, szczególnie jeśli sie ma na to mało czasu :).

np ja - lubie jeździć na nartach :). Jeżdżę raz w roku kilka dni w czasie ferii zimowych. Więcej nie mam możliwości - choć oczywiście bym chciała. Gdybym myślała, - ee to tylko kilka dni w rok, co to za pasja. to faktycznie - nudne te narty i beznadziejne Ale dla mnie to niesamowita frajda i czas kiedy wypoczywam i świetnie się bawię. Pomyśl o swoich zajęciach w ten sposób

Gość sdfdfsdfsf
no nie wiem... pomijając już faceta - czy nie nudzisz się nie mając w ogóle zainteresowań? tym bardziej że jesteś młoda i pewnie masz dużo czasu wolnego popróbuj różnych rzeczy - fotografii, rysunku, szycia, decoupage, gotowania, czegokolwiek! Ale nie dla faceta - zrób to dla siebie

Gość nieudacznik nad nieudacznika
kino, ksiazka, rysunek, sport, moda, muzyka- ale niczego nie robie na sto procent, raz przez 3 ms codziennie cwiczylam taniec, raz codziennie przez 2 ms jezdzilam na nartach, raz przez miesiac codziennie lazilam po sciance, raz przez 6 ms codziennie bylam na basenie plywac, raz codziennie przez 3 ms robilam zdjecia, raz przez 9 ms codziennie czytalam ksiazki, polykalam je w calosci wygralam w zawodach narciarskich dla amatorow raz mialam wernisaz w domu kultury ale to za dzieciaka raz wzielam udzial w reklamie pasty do zebow dla dzieci, za dzieciaka i tyle na 24 lata słomiany zapał to sie nazywa uwielbiam czytac, chcialabym tak spedzic reszte zycia, ale nie ma na to czasu i brakuje koncentraci, jak juz czytam to mnie nie ma, ale zanim sie za to wezme to mija duzo czasu aparat lezy, rower lezy, rolki leza, narty leza, ksiazki czekaja, kredki leza, wszystko lezy i kwiczy

a nauka jezykow obcych siedzi w lesie i kwiczy, lubie jeszcze, wrewcz uwielbiam grac w pokera, szachy i scrabble ale sama sobie nie pogram a ciezko o kogos, bo wiekszosc to w ogole nie ma czasu na nic, nawet na szczypte przyjemnosci

koncentracji

Gość znzjjh
Niestety większość kobiet to puste kukły

dobrze, że mężczyźni to pełni pasji i zapału ludzie. Bez ich energii kobiety by zwiędły :p

mezczyzni? Ci dopiero maja pasji ze ho ho :D jedyna pasja jest chec pieniadza i wladzy i dupczenia sie na okroglo, zenada, do tego nazrec sie i popierdziec, gnomy wstretne