Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni moheranin

co sadzicie Rosyjski marsz w Warszawie

Polecane posty

Szkoda słów! Lecz jak tak będzie chociaż wydaje mi się że to jest prowokacja medialna. Jak będą marsze z sierpem i młotem to będzie bardzo gorąco. Tusk robi laskę Putinowi dlatego wszystko możliwe że się zjada komuchy :/ Trzeba też zauważyć że dużo w Rosji jest też Antykomunistów! FUCK KOMUNISM itp!

Zgadzam się! chociaz i jakiś odłam jest lewacki. Krew mnie zalewa jak widzę CWELA w koszulce Che fujary CCCP SIERP i MŁOT itp

janusz ok ale to maly procent a co domkoszulek che to na ogół dzieciaki któe nawet nie wiedza kim ten czlowiek był:O kibice pilkarscy maja na ool , wiekszosc poglady prawicowe...co nie zmienia faktu ze ruskie mogą sie ubrac w koszulki z sierpem i mlotem by sprowokowac polakow do napierdalania sie:D

No to wiem że może być prowokacja sam jestem Kibolem :) Janusz to tak dla jaj :D będzie dobrze chociaż mam złe przeczucia. Jak pasiarnia bedzie strzelać ostrymi to będzie masakra. Pozdrawiam

wątpie że by doszlo do regularnej dużej bitwy bo taki marsz będzie obstawiony przez policje solidnie. ale mniejsze bitwy i ustawione i psontaniczne mogą być jeśli np jakaś grupka ruskich się oddzieli od reszty lub gdzieś zbierze. ale ten oficjalny marsz to będzie zbaiezbpieczony...a jak nie to komendant policji w wawie jak i hgw powinni stracic stolek

Jak ubiorą te CWELATE koszulki to będzie masakra! Co do młodzieży to szkoda gadać! Żeby być tak tępym żeby nosić takie CWELATE koszulki :/ na szczęście bardzo rzadko widuję takie koszulki bluzki itp

Walić policję to gówno też lubi prowokowac tak samo CWELE jak te z SIERPEM i MŁOTEM. Co do ustawek to i tak będą :) ja nie uczestniczę w ustawkach ale jak jest dym to wiadomo że walczę! Ja się głownie zajmuję ULTRASOWANIEM :)

Gość liiiiii
co wy macie z tymi komunistami? wszystkim zapalonym antykomunistom przydałoby się urodzić w jakiejś biednej rodzinie w XIX wieku, nie mieć nic do jedzenia podczas gdy za kradzież bułki jest kara śmierci

To że policja jest to już jest prowokacja :) wiadomo że nie każdy policjant jest CWELEM ale te 90% to CWELE a po za tym nawet gdyby kiedys byli wiekszosci wporzadku w co niewierze bo oni juz maja swoj UBECKI styl to i tak bym z nimi nie wspolpracowal bo trzeba miec zasady a moja zasada jest że sie z policją nie wspolpracuje to sa Nasze sprawy. Ustawki inna bajka :)

Liiii co ich tak bronisz tych ZBRODNIARZY! Może jestes jdnym jedną z nich? dziadek albo tata bym w ich szeregach? szkoda gadać! GOOD NIGHT LEFT SIDE!

komunistyczny ustrój jest dobry tylko na papierze. ewentualnie w spoleczności gdzie ludzie rodzą się i wychowują bez ambicji i każdy z zasady dostaje po równo. niestety wszelkie próby wprowadzenia komunizmu w jakimkolwiek państwie oznaczało cierpienie jednostki a więc większości obywateli plus na ogół ruinę gospodarki i całego państwa... janusz ja do policji nic nie mam oni sie do mnie nie przypierdalaja nigdy nie mam z nimi problemu żadnego a jak mnie u mnie w okolicy pare razy z piwem (w tym raz na przystanki autobusowym) przykumali to nigdy mandatu nie dostalem zawsze sie dalo dogadać

Gość liiiiii
PRAWDZIWI komuniści nie są zbrodniarzami, są ludzcy w przeciwieństwie do zwolenników największego zła jakie kiedykolwiek wynalazła ludzkość - kapitalizmu(choć ci drudzy w większości raczej nie tyle są źli co nie rozumieją co popierają). To tyle ode mnie.

ty nie rozumiesz że komunizm zawsze rodzi patologie i z zasady w praktyce jest niesprawiedliwy i zly. bo rządzący nie mają tyle samo co ci na dole:D i pod tym względem niczym się komunizm nie różni od kapitalizmu czy np monarchii:D ale kapitalizm i monarchia nei glosza przynajmniej tych tez o równości:D podaj mi przyklad pańśtwa o sutroju komunistycznym gdzie nie bylyby masowo i powszechnie łąmane podstawowe prawa człowieka:d wez podręcznik historii doucz sie zamiast kompromitować