Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko recznie i bez wirowania

coraz większy problem z jedzeniem u 7mies dziecka...

Polecane posty

to co mogę dać na śniadanie lub kolację 7 mies dziecku które odmawia mleka i kaszek...

sama zakladalam niedawno podobny temat.moja corka w wieku 5 msc odmowila picia mleka z butelki.a lyzeczka tez nie umiala dobrze jesc.po 3 dniach krzykow i histerii na widok butelki wyladowalysmy u lekarza.lekarz powiedzial ze czesto sie dziejeze dzieci nie chca pic mleka, i ze to wina zebow bo mleko zmienia wtedy smak i dzieciaki sie buntuja,absolutnie nie zmuszac.przez nastepne kilka dni pila tylko soczki przecierowe i troche zupki,i przeszlo.a jak miala 7 msc to znowu ksategorycznie odmowila jedzenia z butelki .teraz tylko lyzeczka.i tez musze myslec jak ma zjesc 3 mleczne posilki bo sama kaszka nie bede karmic.ale moja kaszki je.a jak nie chciala to kupilam kaszke w sloiczku hipp o smaku czekoladowym i zjadla.moze sprobuj kup jakis fajny smak np czekoladowa albo herbatnikowa moze sie przelamie.u nas jeszcze wszystko musi byc chlodne inaczej nie zje.ale to normalne przy zebach.sprobuj przez kilka dni podawac tylko soczki,owoce,moze sie przelamie.u 7 msc dziecka mozesz do jabluszka dodac troche biszkoptow.

kurcze,dziękuję, dlaczego to wszystko jest takie skomplikowane... jestem już zmęczona, a przede mną jeszcze 17 lat... ;)