Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IIIIIlona

Polka i Turek, czy to ma jakikolwiek sens?

Polecane posty

Gość IIIIIlona

Mojego Turka poznałam w Polsce. Tak mi pięknie rozpoczął się Maj. Od razu wpadł mi w oko, same rozumiecie tureccy mężczyźni są przystojni Na początku miałam pewien dystans do niego ale okazał się bardzo sympatycznym facetem. On ma 25 lat i jest trenerem, kocha sport Ale niestety kończy mu się wiza i nie może zostać w Polsce. W Polsce trudno o prace praktycznie o wszystko dla obcokrajowców. Zastanawiam się co dalej robić ?

Gość nkknmnmn
nie ma raczej..

Gość no pechhhhh
daj spokój wiem, ze nie powinno sie oceniac ludzi po stereotypach, ale uwierz, ze oni maja inaczej w głowach dla nich kłamstwo to jak dla katolika pacierz:o

Gość Gabi9292
Dlaczego zawsze najwięcej maja do powiedzenia zawistnicy polscy panowie? :o

Gość etulitkaa
znam kilku Turków ,Kurdów itp i odradzam oni wszyscy są mili fajni itp naprawdę nie ma sensu

Gość etulitkaa
polecam ale tylko na bzykanie :D

Gość no pechhhhh
daczego zawistni faceci? ja jestem kobietą znałam jednego turka greckiego pochodzenia i postanowilam go lepiej poznac (w sensie zwyklej kolezenskiej znajomosci), zeby byc fair, zeby nie oceniac po stereotypach, bo to krzywdzące i okazało się, że jest kłamcą;) gadalam rowniez z innym turkiem, co wciskał jakieś kity, a sie okazało że ma bude z kebabem;)

Gość IIIIIlona
**Mycha trochę przesadzasz :(

Gość etulitkaa
ja pracowałam u turka nie byla to buda z kebabem był to gość na wysokim stanowisku (politycznym,) znana osoba nie chce pisać gdzie kto itp Facet był dużo starszy miał niby zone kilkanaście kochanek i nonstop szukał nowej eh szkoda gadać wszyscy jego koledzy byli tacy sami albo gorsi

Gość iiiiiiiiiiiiiiico?
a no pechhhhh bylo buzi ?

Gość no pechhhhh
nie bylo buzi:D jak sie zaczal robic nahalny to uciełam kontakt

Gość ostatni moheranin
Europa została im przez Allaha wskazana jako "Paradis", czyli raj, który kiedyś będzie do nich całkowicie należał. I tu przypominam sobie wypowiedź z przed paru laty jednego tureckiego milionera Vurala Oegera, który dorobił się na turystyce. Ten mieszkający w Niemczech od 1960 roku, a obywatel tego kraju od lat 18, poseł Europarlamentu, powiedział do niemieckiej prasy : "Brzuchami naszych kobiet zdobędziemy Europę". Wywołało to burzę w środkach masowego przekazu. Tłumaczył sie potem głupio mówiąc, że chciał w ten sposób pokazać leniwość europejskich kobiet, które unikają podstawowego zadania, do którego Bóg je stworzył. Dyskutowałem wtedy z dość oświeconym znajomym Turkiem - Imdat ma na imię - który mi powiedział : "Henryk, kiedyś próbowaliśmy przy pomocy kindżałów i armat zdobyć całą Europę. Nie udało nam się, bo przeszkodził nam w tym twój król. Ale teraz nasz Allah nas nie zawiedzie" chca wprowadzi swoje prawa szariat tam gdzie są

Gość jasiek z katowic
Jebać brudasów Turków sk..nów!!!

Gość Gabi9292
dziewczyna chciała porozmawiać, a wy ją zmieszaliście z błotem :o

Gość IIIIIlona
Generalnie uwielbiam kakaowe lody :)

Gość magagaaga
ja mam podobny problem...