Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00Kasia92

Politechnika śląska w Katowicach??

Polecane posty

Gość 00Kasia92

Witam. Jestem tegoroczną maturzystką, chodziłam do technikum, profil technik logistyk. Jestem zainteresowana Politechniką Śląską chciałabym tu studiować jednak nie wiem który kierunek wybrać. Zastanawiam się nad Logistyką na wydziale Organizacji i Zarządzania oraz nad Zarządzaniem i Inżynierią Produkcji na dwóch wydziałach: Inżynierii Materiałowej i Metalurgii oraz Organizacji i Zarządzania. Sama nie wiem co wybrać. Z jednej strony Logistyka byłaby kontynuacją tego co się uczyłam przez 4 lata w technikum, z drugiej strony wydaje mi się że po ZiIP jest więcej ofert pracy. Wiadomo że wszystko się może za te 3,5 roku zmienić, ale chciałabym wiedzieć mniej więcej co według innych się bardziej opłaca. Drugą sprawą jest sposób studiowania, z jednej strony dzienne- więcej przerabianego materiału, mniej "nadrabiania" w domu, zaś z drugiej zaoczne- możliwość pracy. Znajdzie się ktoś kto mógłby mi pomóc i chociaż trochę ułatwić wybór?

Gość Maniokko666 und MaxJax666
Niemcotechnika w Karcerowicach lepsza!

Gość rybka8999999999999999
nie radzę ci tam iść,poczytaj komentarze

Gość 00Kasia92
Dlaczego? gdzie mogę znaleźć komentarze o których piszesz?

Gość 00Kasia92
może ktoś pomoże?

Gość 8998
studiuj dziennie, bez doswiadczenie trudno znalesc prace a jak juz znajdziesz to taka , ze wystarczy ci na czesne. na zaocznych duzo trzeba nadrabiac, ja na samo xero co 2 tyg. wydawałam ok 30 żł bo ciezko bylo z ksiazkami, a siedzienie10 godz. na uczeli jak moi znajomi mieli wolny weekend i siedzili przy piwku bylo przykre i ciezkie...

Gość 00Kasia92
Dzięki za odpowiedź. Masz rację wiele osób o tym mówiło ale jeżeli sytuacja mnie do tego zmusi niestety będę musiała iść na zaoczne. Zobaczymy. Może ktoś napisze coś jeszcze?

Gość gos.kaa
Na Politechnice pracuje niejaki T. Jeleń. Trzeba na niego uważać. Uwodzi studentki, a potem szybko się nimi nudzi. Jeśli jesteś atrakcyjna, zwrocisz jego uwage. Nie przepusci zadnej. Nawet we wlasnym pokoju, w ktorym siedzi.