Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoprawniepoprawna

Randka!

Polecane posty

Witam wszystkich Kafeterowiczów :) słuchajcie chciałabym zaaranżować randkę u siebie w domu w tą sobotę :) jesteśmy z chłopakiem razem 2,5 roku i chciałabym zrobić mu niespodziankę i odnowić troszkę nasz związek, wprowadzić trochę romantyzmu :) Myślę, że powiem mu żeby w sobotę u mnie nocował a ja potajemnie wszystko przygotuje :) i tu moje pytanie. Pomóżcie mi jak to wszystko zorganizować:) kupić wino? Świecę? co zrobić na kolację? Przygotować jakiś film, grę czy co? Jestem zielona w tym i to będzie mój pierwszy raz w zaaranżowaniu takiego wieczoru :)

nikt się nie wypowie? :P

potrójny świecznik - czerwony obrus - danie na stole (w zależności co lubi) - alkohol - przekąski a Ty w czarnej bieliźnie + muza na głośnikach + potem film jaki lubi ON :classic_cool: proste i niedrogie

Nawet nie wiesz jak ja bym chciała spędzić taki romantyczny wieczór z mężem...czasami brakuję mi tego. Praca...małe dzieci człowiek cały czas zabiegany...

lietta2 no to wysyłaj dzieci do rodziców czy coś i działaj :)

Może i banał ale potrzebuję doświadczonych osób które mają już to za sobą :D hmm danie które on lubi.. Najbardziej lubi pierogi ale jakoś mało romantyczne mi się to wydaje.. co do alkoholu to np on lubi piwo albo wódkę nie wiem czy będzie zadowolony z wina. A chciałabym żeby to wszystko ładnie ze sobą współgrało. I znowu nie wiem czy czerwone wino czy białe? Ja lubię półsłodkie..

out :]

Widzisz...mój najmłodszy skarbek ma dopiero 3.5 miesiąca do tego karmie piersią więc odpada :/ nadrobimy to kiedyś. A wy kochani korzystajcie puki sami! Myślę, że z tą kolacją to super pomysł...do tego sexi bielizna mmm...świece...nic dodać nic ująć...zazdroszczę :)

Pierogami to może go nie paś, bo się potem nie podniesie:) Świeczki, jak lubi wódkę to zrób drinki z lodem, przyozdób szklanki kawałkami owoców... Do jedzonka sprawdza się sałatka + jakieś mięsko, np kawałki kurczaka w panierce :) Najpierw możecie obejrzeć film, potem jak już trochę poczujecie procenty, puść muzykę i potańczcie :)

lietta4 oj no to nieciekawie :( ale zazdroszczę takiego małego skarbka. Sama kocham dzieci ale na swoje jeszcze jestem za młoda. Póki co szukam pracy jako niania na wakacje :) może się uda :) Polly84 dobry pomysł z tą sałatką dziękuję :) tyle że bez mięska bo mój ukochany nie przepada za mięsem. Drinki też dobry pomysł nawet trochę przepisów na dobre drinki mam więc mogę zrobić :) zaraz poszukam jakiegoś ciekawego filmu. Z tym tańczeniem to nie wiem jak będzie bo kilku domowników poza mną w domu będzie wtedy niestety :( ale mimo wszystko wieczór zapowiada się przytulnie :)

Ja robię taką sałatkę z fetą, oliwki, pomidor, ogórek, cebula, sałata lodowa, łosoś. Jak nie lubi mięska możesz zrobić np. paluszki rybne albo małe zapiekane kanapki na bagietce :) Nie wiem czy sama sałatką się naje, a też nie chodzi o to, żeby siedział głodny :)

Mogłabyś zrobić sałatkę grecką na przykład. Słuchaj jeśli szukasz pracy jako niania to może podrzucę Ci moją dwójeczkę na dobę? :)

Tylko za bardzo go nie opchaj jedzeniem, bo nie będzie miał na nic siły :)

ooo on sałatkę grecką uwielbia ;d tak jak ja zresztą ;d Lietta4 a chętnie :) w jakim wieku są?

wyczytałam jeszcze na internecie o ciekawych grach we dwoje :) właśnie szukam coś odpowiedniego dla nas :) kurczę jakbym miała mieszkanie tylko do swojej dyspozycji to bym miała większe pole do popisu. Romantyczna kąpiel z pianą, taniec ach pomarzyć można :)

ale maleństwa :) najsłodsze takie są :) ja do tej pory mam w pamięci chwile w przedszkolu jak miałam praktyki i usypiałam 3 latki :) ach to było piękne jak takie małe aniołki słodko spały :) Lietta4 a Ty z tym podrzuceniem swoich maluchów to tak serio? hehe :D

Temat zamilknął hehe :) a może ktoś zna jakieś gry dla par? planszowe albo jakieś inne do wykonania w domu? :P

Słuchaj a może w pokera rozbieranego? :P nie odpisałam wcześniej bo synuś musiał pogrymasić u mamusi na rękach. Ja oczywiście żartowałam z tą nianią, nie wyobrażam sobie zostawić z kimś małego, nawet z mamą :( wiem chyba jestem trochę przewrażliwiona...

ciekawie ciekawie tylko że w pokera grać nie potrafimy :D

Koniecznie czerwone wino :) i ja proponowałabym jakieś smaczne danie które każdy facet lubi może jakąś zapiekankę, kurczaka lub spaghetti? Ja bym kupiła jeszcze jakieś afrodyzjaki ;) i może jakiś super balsam do masażu np czekoladowy?:)

lietta2- myślę, że facet sałatką się nie naje i wiadomo jest "robiona" nie gotowana a jak coś ugotuje będzie bardziej "kobieca" w jego oczach :) takie jest moje zdanie :)

lietta2- myślę, że facet sałatką się nie naje i wiadomo jest "robiona" nie gotowana a jak coś ugotuje będzie bardziej "kobieca" w jego oczach :) takie jest moje zdanie :)

tyle propozycji się posypało, że ostatecznie zdecydowałam się na czerwone wino, sałatka plus zapiekanka ziemniaczana. Do tego jakieś przekąski i obowiązkowo jego ulubiona bagietka z masłem ziołowym. Film wybierzemy wspólnie u mnie. Następnie jakaś gra (tu jeszcze coś poszukam). A dalsza część wieczoru pewnie się sama zorganizuje :)