Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danielson

mam kompleksy

Polecane posty

Gość danielson

mam 17 lat i chodzę do szkoły średniej i mam problem bo wstydze się dziewczyn dlatego że uważam że jestem brzydki chociaż moi rodzice twierdzą że jestem przystojny ale gdy patrze na siebie w lustrze to trace chęć życia niby mały nie jestem bo mam 1 ,75 m wzrostu i gruby pewnie też nie 71 kg niewiem co poprawić w swoim wyglądzie

Kto ich nie ma? Gdybym miała siebie ocenić, to w dosłownie każdej części mojego ciała znajdę jakiś defekt ;) także głowa do góry, masz średni wzrost, a to już dobrze. Masz dobrą wagę, jeśli słyszysz, że jesteś przystojniacha, to pierś do przodu i ruszaj do dziewczyn :)

Gość agugugaga
zapodaj jakieś foto

Heh, raz pisałam z niejakim frodo na jakimś topicu, Ty też wtedy pisałeś, pytałeś mnie czy lepiej czuję się przy chłopaku co ma ponad 190 czy z tym, który miał 160 cm wzrostu :D

"jesteś przekonany o swej brzydocie", a jestem niestety przekonany. Nie raz słyszałem jaka to ja małpa, brzydki itp od obcych osób (szczególnie jakichś dziewczyn) i od rodziny też się nasłuchałem (tej od strony matki).

Ja w dzieciństwie byłam chłopczycą, wielokrotnie słyszałam, że jestem babochłopem i nawet teraz, gdy wyglądam już jak prawdziwa kobieta nadal wstydzę się swego ciała i nigdy nie uwierzę żadnemu facetowi, że jestem kobieca. To już będzie ze mną chyba do usranej śmierci. Także nie martw się, nie Ty jeden masz taką niską samoocenę...

Gość ku klux klann-m
i sądzisz, że wygląd załatwi za ciebie sprawę zrytej psyche? obedrę cie ze złudzeńj - jesli nawet to NA KRÓTKO

Gość danielson
nie wierze w tarota naciągaczu pier$olony

Gość danielson
a po co ci dziewczyna i kłopoty ? bierz się dopiero koło 24 lat wtedy człowiek wygląda najlepiej i dupeczki lecą na takich