Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manaam

Wstydliwa sprawa...:(

Polecane posty

mam clotri wlasnie w masci, bez recepty i apivaginum w globulkach tak jak pisalam wczesniej. Na razie nie wiem czy ten odór minął , ale nic nie swedzi.

Gość Tępiciel głupoty
Skoro jesteś tego taka pewna , pozostaje : -basen, plaża, deska sedesowa względnie (nie ma już innej przyczyny) Ponieważ rady w kwestii lekarz , nie odpowiadają szanownej Pani, ulatniam sie elegancko, a Ty módl się o lżejszą postać choroby (co moim skromnym zdaniem nie nastąpi !! Pozdrawiam i na fotel zapraszam :)

Gość Tępiciel głupoty
cytat : [Zreszta skąd wiesz, ze to na pewno to ? ... ] z opisu , Twojego opisu no i oczywiście z doświadczenia , bo takie jakby to napisać ? mam !

Oczywiscie na basen chodzę, toalety publiczne również odwiedzam ... Tepicielu do lekarza pojde za jakies 3 tyg , dziekuje za pocieszenie . Bardzo mi pomagasz życząc mi by to było coś powaznego. Sam jestes głupi jak but i siebie powinienes stępić.

Gość male pytanie
jestem ciekawa, jak bylam za granica, 3 dni przed powrotem do pldzwonilam do swojego ginekologa,mowie mu jaki problem, kiedy wracam, znalazl czas,a tez sa u niego kolejki, pierwsza i ostatnia jak dotad grzybica w moim zyciu, jaki to lekarz,ktory mowi, nie ma terminu,a najwczesniej jest za 3tyg.? Dla mnie te 3 dni byly koszmarem,mimo lekow na recepte,w sumie po tych 3 dniach zostaly mi leki zmienione na mniej agresyywne,bo grzyba dobrze tepilam, w greckiej aptece z telefonem przy uchu, rozmawialam ze swoim ginekologiem, ktory wypisal mi recepte, wyslal zeskanowana na @ apteki, bo do zadnego innego gina nie pojde za nic w swiecie!!!!!

Gość Tępiciel głupoty
Naucz się czytać ze zrozumieniem , a potem wyciągaj wnioski. nie obrażaj , to nie jest fair . żegnam

Gość bxc
sama sie nie wyleczysz. kiedys mialam grzybice, leczylam sie sama, przestalo smierdziec i swedziec... ale wrocilo za jakies 2 tyg a w miedzyczasie zarazil sie moj facet. malo tego, objawow na zewnatrz nie bylo ale jak juz poszlam do gina to powiedzial ze w srodku dzieje sie masakra. w efekcie koncowym i ja i moj facet musielismy lykac tabletki i smarowac sie przez 2 tyg :/

Gość bxc
a podejscie ze nie pojdziesz do innego gina.. dla mnie dziwne. ja w zyciu juz u tylu ginow bylam.. i jedni byli fajni, a inni albo niedouczeni albo zboki.. i jakos jak mam potrzebe isc do innego to ide... a Ty z Twoim podejsciem... jak dziecko