Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukając miesz

wynajem mieszkania - pytanie

Polecane posty

czy właściciel może zgodzić, żebyśmy się wprowadzili wcześniej jeśli mieszkanie wynajmujemy np.od pierwszego? Bo znajomi chcą na to namówić wynajmującego. To chyb trochę niepoważna prośba, prawda?

Gość jak zapłacicie za te wczesniej
sze dni, to pewnie sie mozna wprowadzic

boję się, że oni wyjdą z taką propozycją i ja przez to, że z nimi bede mieszkac to przed tym wlascicielem wyjde na cwaniaczka co chce za darmo pomieszkiwac wczesniej pare dni :(

ej, napiszcie coś 😭 Aż mi głupio za nich, w dodatku już to proponowali tej osobie ktora wynajmuje mieszkanie, ktore nam sie podoba :o Obciach. Oni nawet nie wspomnieli o jakims wynagrodzeniu za te dni

Gość a dlaczego za darmo
przecież wiadomo, że skoro wprowadzicie się wcześniej (jeśli właściciel się zgodzi), to trzeba będzie dopłacić.

ale oni wyszli z taka propozycja, zebysmy wczesniej rzeczy mogli zaczac zwozic. Ja przy tym bylam, ale ta osoba, co ustala z wlascicielami wyskoczyla z takim czyms :o Wlasciciel powiedzial, ze nie moze nas wpuscic do mieszkania 5dni wczesniej, juz nawet nie podjal tematu (wygladal na zmeczonego). Myslalam, ze sie ze wstydu spale, bo ja nie mialabym takiego pomyslu. Boje sie, ze ten wlasciciel sie zniechecil do nas, bo wyglada jakbysmy szukali glupiego :o Dla mnie by tak to wygladalo, ale nie chcialam sie wcinac w rozmowe .