Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halina 1949

Elektorat platformy powinien mieć zakaz umieszania polskiej flagi na samochodach

Polecane posty

Gość Halina 1949

patrioci, psia jego mać 😠

Gość miszel fajfer
elektorat PiS, PJN i Solidarnej Polski powinien mieć przymusowe i płatne (a co, tak kochacie swój kraj, to na niego płaćcie) badania psychiatryczne.

POmioty ... POeuro przyjdzie wam zapłacić za imprezkę.Ryży guru wystawi Wam rachunek. " Aby żyło się lepiej"

Gość zduchal oblesny chuuujuuu
Tym razem to znowu ja + ban x2---> zdychaj na RAKA KURW IARZU

Tomuś Ty chyba nic nie robisz tylko czatujesz na kafie? Z tego żyjesz? PO Ci odpala kaskę? W jaki sposób zarobisz na EURO? Będziesz przed stadionem agitował za PO ?

nie:D mam gastronomie z koncesją na alkohol i zarobie na kibicach jak na każdej innej większej imprezie masowej zarabiam...gdy ludzi się zjedzie i jest atmosfera do wydawania kasy:D ps.już jakis sfrustrowany pomarańczowy pojeb mi zyczy śmierci co za nędza inteletualna to napisala?:O

tylko ktos o zlej woli i chęci siania zamętu lub zerowej wiedzy o handlu i uslugach może twierdzić że mieszkańcy miast w któych odbedą się mecze nie zarobią na euro:D:D:D:D::D:D:D wypierdalać:D nawet jak sie zjawie z zarciem na koncercie maryli rodowicz to mam zyski x2 kebab pod stadionem...pizerie , lokale gastronomiczne duze i małe, sklepy, taksiarze itd... wszyscy zarobią...

Aaa,teraz to rozumiem.Ty to jezteś kapitalista pełną gębą. Byzznesmen.

biznesmen?:D nie :D biznesmen to obraca setkami tys a ja z tego kokosów żadnych nie mam...normalnie. ale takie okazje jak imprezy masowe, jakieś pikniki, dni dziecka organizowane przez gimnę czy jakieś osrodki kultury, czy koncerty to zawsze utarg wiekszy. euro to juz szczególnie bo tak się składa że turyści, przyjezdni zawsze wydają więcej niż miejscowi...

Tomuś, a Ty nie boisz się że twój guru Cię obłupi i zostawi w skarpetkach.Ktoś jednak będzie musiał ten jego dług zacząć spłacać."Aby żyło się lepiej"

Gość ban x 2 niedosyc zes wstretny
to jeszcze klamczuch !!! Heheheheh!!!!!! " biznesmen " a to kawał !

Gość a ty udowodnij ze masz pozwole
nie na sprzedaż alkocholu i prowadzenie działalności gospodarczej .

Jak to Ty taki wykształciuch i nie wiesz że Twój guru wszystko buduję na krechę? A jak myślisz kto będzie spłacał.Przecież samych odsetek masz co rok ponad 40 miliardów.

07 nie wiem co ty tam soie myslisz nie pokazaleś zadnych dwodów jakoby euro przyniosło straty a wiec to sa twoje wymysly w kazdym razie gdyby nie euro to jeszcze przez dziesięc lat mielibyśmy drewniane pruchniejące stadiony pilkarskie, dworzec centralny w wawie nadal by śmierdzial żulem i mail kolor rzygó:D identycznie ma sie sprawa z dworcem we wroclawiu itd...euro wymusilo inwestycje... gdyby nie było euro tych inwestycji w infrastrukture by nie bylo jeszcze baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dlugo

Tomuś,ale Ty się nie wyrażaj...wyborcy PO nie wypada.Przeproś pospólstwo,ale to już.

Tomuś a jakby nie było EURO to Twoim zdaniem infrastruktury nie można wybudować?

możnaby ale przez tyle lat nie wybudowano:D nie wazne kto rządził czy sld czy pis czy po. gdyby nie euro by nie było tych inwestycji.... a one zostaną te drogi (w mojej miesjcowosci pod wawa wymienoili wszystkie drogi, poszerzyli pasy, dodali nowe, ronda, światla itd itp wszystko noweczesne łądne i funkcjonalne - korki zniknely) stadiony, dworce wyremontowane, odnowione itd itp.... czekam nadal az mi przedstawisz te swoje dowody na to że euro w polsce przyniesie straty dla gospodarki

TOMASZ.Czyż nie tak Ci dali na krzcie? Przecież sam się lansowałeś na Facebooku.