Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeaBober

Świetne efekty z Jian Kang - mój sprawdzony sposób

Polecane posty

Ostatnio poszperałam w internecie i ze zdziwieniem spostrzegłam, jak mało informacji jest na temat Jian Kang, a szkoda. Spróbuję zatem coś więcej Wam o tym napisać. Jak większość forumowiczek, walczę od jakiegoś czasu z "kilkoma" zbędnymi kilogramami :) Stosowałam już kilka dietek, ale efekty były w moim przypadku raczej marne, a wyrzeczeń moc. Waga też jakaś złośnica była, raz pokazywała dobrze, ale częściej to bzdurne, denerwujące cyferki - zapewne baterie do kitu :) Pod koniec zeszłego roku dostałam od znajomych mały prezencik - Jian Kang. "Bea, to dla ciebie, za to... i za tamto..." No jajnie, ale co to z tym robić? "A wymieszaj to z wodą lub chudym mlekiem i wypij raz dziennie w porze popełniania największych lodówkowych zbrodni. Pogadamy za tydzień, pa" No to raz dziennie zaczęłam sobie przyrządzać ten koktajlik o smaku rozpuszczonych lodów truskawkowych. Czułam się po nim spełniona :) bez natrętnych, chodzących wiecznie za mną smaków. Super i zupełnie inaczej! Coś nowego i jakby więcej energii! Po dwóch tygodniach zauważyłam, że pewne ciuchy zjeżdżają mi z pupy. Ejjj! Gdzie ta waga? Co? 1,5kg mniej? Skąd i dlaczego?! Przecież wszystkie diety zarzucone, a koktajl jest pysznym dodatkiem co powinno automatycznie wykluczyć go z kręgu "dobroczynnych". A jednak to jego zasługa. Jak to działa? Teraz się powymądrzawszy trochę :) Jak wiadomo, głównymi składnikami naszych posiłków są białko, węglowodany i tłuszcze (a przynajmniej one trafiają pod naszą lupę). To one dostarczają nam energii. Jeżeli skrupulatnie policzymy ich dzienne spożycie, to niemal zawsze okaże się, że najwięcej przyjmujemy węglowodanów i tłuszczu, najmniej natomiast białka. Mój koktajl , to specjalnie przygotowane, łatwo przyswajalne białko z dodatkiem czynnika aktywującego tłuszcz z mojego sadełka! (skład podaję zapewne z dużym uproszczeniem). Tłuszczyk jest przywoływany do pracy i zamieniany w energię. Organizm wie co dobre :) więc szybko stwierdza, że jego potrzeby są zaspokojone i nie ma sensu tworzyć magazynu energii w postaci warstwy tłuszczu, efekt? Jedna wizyta w toalecie więcej :) ale oczywiście nie ma to nic wspólnego z jakimś rozstrojem żołądka. Na ten moment to początek mojego 6-tego miesiąca z Jian Kang. Czuję się świetnie, zgubiłam łącznie około 9 kilogramów. No niestety trochę jeszcze zostało, ale jest światełko w ciemności :) No! To myślę, że troszkę Wam temat przybliżyłam. Mam jednak mały problem z dostępnością produktu. Czy mogłabym prosić osoby stosujące Jian Kang o wskazanie miejsca w którym dokonują zakupów? Ja do tej pory korzystałam z uprzejmości koleżanki której mąż regularnie nawiedza Tajlandię, choć produkt wydaje się być Chiński. Podaję swój e-mail: bea_bober małpeczka wp.pl Zapraszam oczywiście do podzielenia się własnymi doświadczeniami z tym specyfikiem i Waszymi osiągnięciami.

Witaj, ja stosuję gdzieś tak od 2 miesięcy. Trochę wolno idzie, ale za to bezboleśnie :)

Gość jasminum321
Bardzo nieprzekonywająca reklama. 🖐️

Gość wisisoi
A dwa pierwsze wpisy są tej samej osoby :D 🖐️

Gość jest tyle zdropwych diet..
nie wzywaj na daremno imienia bozego, idz na msze a nie siedz na necie

Gość podszywaczka987
Masz fart, że nie jestem twoją koleżanką. Pokornie piłabyś koktajl z chińskich zupek, albo żarła kluchy z mąki ziemniaczanej :P Też uważam, że to reklama. Przestań czyhać, umieść linki i sobie odpuść. Tu spamerów jest tylu, że naprawdę się trudno przebić z kolejnym gównem podobnie opisanym kolejną mdłą historyjką 🖐️

ja tez chudne , jedzac wszystko - jestem na nielaczeniu

pomylilam topik :)\