Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynaaaa0000

jak trafić do obozu pracy?(poważnie pytam)

Polecane posty

Gość justynaaaa0000

bo ja mam takie dziwne upodobania, że chcę trafić do takiego miejsca bo ciekawa jestem jak tam jest. gdzie najłatwiej? w Chinach? co trzeba zrobić? Ciekawi mnie jeszcze jak jest w Guantanamo.

Gość zatrudnij się w polskiej
korporacji :D

Gość wszystko zajęte
nie obawiasz się gwałtu ?

Gość justynaaaa0000
no wolałabym żeby mnie nie zgwałcili, ale z drugiej strony chciałabym na własnej skórze sprawdzić jak jest w takim miejscu. pytam poważnie, nie żartujcie ze mnie.

Gość a fedefed
Ile masz lat, jesteś ładna ?

Gość dziś na pomarańczowo
a my Ci poważnie mówimy - idź do polskiej korporacji albo sieciówki w centrum handlowym, efekt będziesz miała ten sam, co w Chinach - zapierdol od rana do nocy i stały dylemat, kupić jedzenie w biedronce, czy zapłacić rachunki :D

Gość justynaaaa0000
Odp serio, niedawno rozstałam się z chłopakiem po 6 latach związku, w sumie moje życie, nie ma większego sensu... A gdybym trafiła do obozu pracy pewnie powiedzieliby o tym w TV, on by zobaczył

Gość justynaaaa0000
krakowska trufelka, a znasz jakieś konkretne przypadki takie?

co za debil porownuje prace w sieciowce w polsce za psie pieniądze do obozów pracy gdzie za darmo zapierdalasz pozbawiona wszelkich praw, swobód, przyjemności itd...no i standardowo kobiety w obozach pracy są jednocześnie workami na sperme dla strażnikó i znajomych strażników czy komendanta

justynaaaa0000 były o tym reportaże na tvn w super wizjerze, ale już dawno temu. Wypowiadały się osoby skazane. I nie sądzę, że będę o tobie mówili w tv. Przepadniesz bez wieści...

Gość dfnhgjn dfhbdfnh
krakowska trufelka sama mowisz, ze mowili o tym w tv wiec o niej tez moga powiedziec, mowia o takich rzeczach. koniecznie zrealizuj swoj pomysl autorko. jak beda mowic o tym w tv to zadzwonie do nich, pokaze ten watek i powiem, ze ta kretynka sama chciala. to by bylo ciekawe, czegos takiego jeszcze nie bylo

Mówili parę ładnych lat temu. Myślisz, że będą odgrzewali ten temat? Może kogoś zabij za granicą, w kraju w którym nas nie lubią, np. głośna ostatnio Holandia. Na pewno media się Tobą zainteresują :D

Gość ldskbadshasjlsk
No dobra, jak już tak z własnej woli... to dam ofertę :) Potrzebuję najtańszej możliwie siły roboczej przez 20 h/24, mogę zapewnić tylko bardzo kiepskie warunki bytowe i minimum wyżywienia, czyli 23 kromki chleba plus filiżanka plastikowa czarnej kawy bez cukru i innych dodatków a do tego luksus, od czasu do czasu można zobaczyć żywego człowieka... i pogadać chwilę ;) Mam nadzieję, że już przeszło :)

Gość aska8000
jedz z neta do wloch albo grecji:) wiem co mowie bow 2007 trafilam.. chcesz uslyszec wiecej?