Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

a oto mój nowy wątek...

Polecane posty

jak już to ZNIKNIETA MIMOZA i tyle. Wstydliwa? Za słabo i tyle. Za słaby filolog. Przymiotniki to przy idealnej matmie. Ja jestem ZNIKNIĘTA. i tyle :(

Teraz jeszcze chciałabym dać wam wiersz tu, ktory wczoraj zaniosłam rektorowi- powiedziałam mu ,że taki wiersz dostałam ??? znalazłam i tyle. Co o tym sądzi? Zastanowił mnie ten wiersz. Bo jaki mam układ z rektorem jako ten entomolog. Nie wiem - taki wiersz wczoraj mu zaniosłam do rozważenia: NAJTRUDNIEJ Tchnąc smutkiem sinym przez życia deszcze najłatwiej Zaporę marzeń wniesioną z trudem na rwącej rzece zerwac bemyślnie Przemoczyć stopy w nieszczęsciach zdareń Utracić spokój wsród wielkiej burzy Zanurzyć się po pas po szyję w moczarach błędów I nie dopuścić myśli o słońcu za horyzontem wody najłatwiej Nadzieję wzbudzić w placzącym sercu natrudniej Taki wiersz mu zaniosłam. I powiedziałam, ze go znalazlam. Ale nie powiedziałam gdzie. Bo jaka miałam być żeby miec pracę do dziś. TAKA. No i zaniosłam mu ten wiersz i powiedziałam, ze ludzie jednak coś piszą. I myślałam, ze zapyta gdzie go znalazłam. I nie zapytał i powiedzialam że przyszlam zapytać o jakąs tam rzecz - czy to może być tak i zostawiam ten wiersz bo moze go to zaciekawić. Może go to zainteresować. Uważam, że jest wartościowy. No tak startuję i co dalej? No pożyjemy zobaczymy. Tak go zostawiłam. Bo wiecie na nic mi nie chce dać. Co robić dalej? I tyle. Tyle. Na razie nic więcej. Ile mam lat? 25 i właśnie obroniłam pracę magisterską i dostałam się na - no dzienny w takim razie doktorat z zoologii i tyle. No i tam mi powiedzieli zapytaj się pana rektora czy to tak może być i poszłam. CO DALEJ? i tyle :(

Tyle miałam szanse osiągnać BĘDĄC Z ANGLII - tyle mogłam wydolić wiecie normalnie i juz nie wydoliłam i wiecie czy miałam szanse na taką znajomośc i wiecie coś choć spróbować zrobić dla uczelni no angielskiej - kropki od kreski nie odróżnisz. I sluchajcie taki układ i jestem UCZCIWIE przyjęta , wszystko uczciwie - gdyby w ogóle to było realne, gdyby tam siedzieli ludzie nauki i studenci przyszli z sensem. Tyle mogłam wydolić - dzienny doktorat z zoologii. przynajmniej zacząć plus rodzina wiecie taka jak myślałam. Zeby nie oszukiwali. TAKIE ZABURZENIE że znalazłam się na zaocznym fizjologia roślin. ROZUMIECIE COŚ Z TEGO? ENTOMOLOG po ojcu - wariacie NIE ZABURZONYM i tyle :(

No i wiecie bo on ocalał - no to był zaburzony czy nie? I ile. Bo wszyscy uważają ze nie był. Nie 2 rzeczy myślał inaczej - i wiecie nie miał rodowodu , krzyza rodowodowego ze św. Franciszkiem na zniknięcie więc aż tak żle nie było mu. Ja? I tyle. matka jeszcze zostaje. Koniec. Bo jak lecę dalej - tak ile w tej uczelni, szkołach było UCZCIWOŚCI i czemu rezygnuję ze szkoły bo uważałam,ze to jest UCZCIWA PAŃSTWOWA PRACA - no własnie po pierwsze 1. państwowa hahaha 2. uczciwa - ale to jeszcze wiecie bo było DUŻO PRACY DLA ANGLISTÓW. No ale państwowa praca? Umowa na odcinek odnóza owada? I do widzenia reszta i koniec :(

Widzicie co jest prawda w tym co mówią o mnie brygidki? Od dziecka i tyle. I jaki mam z nimi kontakt. Po co posyłały mi ksiązki. I koniec :( Dlaczego nie mogłam być? Bo powinnam być typowym dzieckiem z brygidek - kompletnym głąbem, degeneratką moralną i tak dalej. CO MNIE OCALIŁO I JAK? i tyle :(

wiecie prawda o UŚ jest niezmienna - KROPKI OD KRESKI TAM NIE ODRÓZNISZ - typowy angielski uniwersytet. I zwłaszcza na przyrodnicze kierunki sie nie idzie. I co sądzę o Gosi? Sniła mi sie. DObrze przyszła. Na Jana Ewangelistę. Bo ona chciała mieć rodowod ze Śląska i tyle. Kłopot w tym, że wiecie ten rodowod jest W SUMIE polski. I tyle. No ale jakby miała rodzinę na miejscu to proces - co jej zrobili? Gdzie ciało? GDZIE PIENIĄDZE? Ona chyba myślala że rodzina ją okradła. A wiecie kto ją okradł? I jakie miała szanse ona i takie jak ona. ŻADNYCH. A ja byłam od razu w układzie. ALE JAKIM W SUMIE? I tyle :( I tyle sobą prezentuje rodzina królewska w Londynie oraz parlament. Zostaje jeszcze rząd. I tyle. Koniec :( A brygidki? Ani tyle. I wiecie uniwersytet świętokrzystki , pass USA i w USA mogę być - mogłabym nie wiem co robić. KAMIENIE TAM ZBIERAĆ i je wpierdalać. tyle bym mogła, no ale jakiś sens by to miało. A tak? Kamienie z gór świętokrzyskich. Taki miałam charakter choć to już wszystko bez książek lecę i tyle. No wszystko :(

Wiecie po mnie zostaje w Polsce tylko adres. Nie chciało mi sie wysilać, zeby rozszyfrować ten dom sie dowiem. No wiecie - ja nie miałam co jeść. Nie było nic w sklepach. Ja mialam takie zainteresowania - w tym kraju nic w sklepach nie ma. I tyle. A dom? Kiedy został wybudowany? Tu mi mówili, ze na loterii został wygrany i tyle. No wiecie to było postawione jako dom czynszowy i ta rodzina??? tu przyszła. Myśleli??? ze chodzi o KJU. Nie wiem co myśleli. Uważam że mysleli o pracy na zamku i tyle. I nie dali się bo był zamek i nie trzeba było jebać na dole. I myśleli, że się wyniosą do Australii stąd tym KJU. Chyba tak jakoś lecieli i tyle. I wiecie zajęli ten dom. Ze z tego nie ma pracy na poczcie. To co sie tu działo że tak to wyglądało? Nie wiem. No i chyba mieli kasę żeby go kupić. I co dalej nie wiem. to nie moja sprawa. Przez to chcę rentę i wyprowadzka stąd i tyle :(

Gość Ukochana Brygidka
a w czym jest lepszy jelonek rogacz od mimozy wstydliwej, zwanej mimosa pudica?

cdn :(

Gość ich warte auf das
wo ist CDN ? :(

Witajcie ponownie... po pewnym czasie przerwy ja znowu przed kompem. NUDY NA PUDY nie? Nie wo tylko WAS ist CDN. WAS się mówi po niemiecku. Sie sprechen WAS IST ES? Takie coś wiecie i tyle. Ale mnie głowa boli. Kolejny dzien bez kasy mija. Kolejny BEZSENSOWNY DZIEŃ. Czuje nienawiść do mnie CAŁEGO SWIATA. No to przesadzam, ale wiecie coś w tym stylu - a na pewno tej pier popier Wielkiej Brytani. Te wszystkie żony tych pajaców z parlamentu - to jest wiecie ACH nie wiem jaki EUFEMIZM do tych pełnych nienawiści, pogardy i nie wiem jakich jeszcze uczuć do mnie zgredów i wiecie - wtrącaczy sie we wszystko. Każdy by mi teraz zaczął zachwalać ich wszystkich - zwłaszcza te ich KATECHETKI - nie dało sie mnie pobrać bo matka była rozpustna i tak dalej. I wiecie niech sie popatrzą na siebie - to są żony ENDRJU LEPPERA. A ten ENDRJU LEPPER to miał swoją głowę, a oni? Też ale coś kiepsko. I wiecie ja w nich walę pała psychiatryczną juz. Już jestem jak w dzieciństwie prawidłowa i tyle. I nie ma na mnie szans. Taka nienawiść że uratowałam Polskę PRZED SAMĄ SOBĄ i ktoś chcąc nie chcąc - musi się zainteresować waszą olimpiadeczką i tyle. No wiecie ... czy to ma sens? Jakiś tam ma, ale w sumie jaki. Kto w tym jest i tyle. I wiecie już lecę prawidłowo jak w dzieciństwie chociaż wiecie utrzymać rodowodzik na władzę to cięzko. Przede wszystkim rodzina musi być chytra, widzieć to I SAMI TO SAMO. I wtedy wszystko gra i jest OK. I wiecie ten rodowod to nie jest żeby rządzić nie wiadomo czym, jak. W danej rodzinie, okolicznościach, możliwościach go dostajesz i gdyby go uszanować - ale to trzeba rozumieć - a małe dziecko nie rozumie to wiecie np. na gminie praca - tu bym mogła mieć tak pracę. Już za pózno chociaż? Jakieś decyzje tam są też. Tylko z tego domu praca GDZIEKOLWIEK jest to MĘCZEŃSTWO i z tym rodowodoem ja to DOSKONALE WIDZĘ. Wiecie - nie obraźcie się że nie chcę ŻADNEGO KONTAKTU ani z rodziną królewska w Londynie, ani z tym półgłupim parlamentem - te baby swoje dzieci, ci faceci swoje dzieci i tylko moje dzieci walą twoje dzieci ale pracę to mają wszyscy, a ja się obraziłam za pracę TAM , że tu nic. NAWET KRZYŻA RODOWODOWEGO Z 3 skrzydłami nie posłali. No wiecie ŻYCIE 1 meczennika. Ta rodzina ZDELEZOWANA w tej chałupie. Tu nie dam sie nikomu za ksywy nieograne. Prababcia CARYCA - a ja miałam być następną ale biust mi coś nie urósł i sie nie dało. JEDYNY POWOD. Bo już Barbarą Radziwiłówną byłam i tyle. I wiecie wszystko o figurę i koniec. Z brygidkami zero kontaktu. Ja nie jestem wójtem tej gminy żebym sie tym przejmować. Ja nie mam takiej pensi. Ja tylko chcę rentę za takie a nie inne wartości i wiecie te sprzątaczki w Katowicach ryk ze śmiechu, ale nie mają racji. W ogole. NIESTETY. Miały mieć figurę. PRZYNAJMNIEJ NA PAŃSTWO. Dostanę rentę wiecie - dawno je chromolę ale normalnie ŁEBY POURYWANE za to że rodowod na szkołe pociorały. A to tam nie jest pewne. No własnie jest, właśnie jest. Nawet od tego Jana Ewangelisty i co? Tu musi być glista w słoiku? I wiecie zawsze tak było - to postaw se glistę w słoiku i masz rodowod na szkołe od Jana Ewangelisty bo tak pasuje. I wiecie OBURZENIE NAUCZYCIELI, ale powiem wam w pewnych układach CO TEN RODOWOD W SUMIE WART? I wiecie OD JANA EWANGELISTY - za przeproszeniem ZESRAJ SIĘ I ZESIKAJ. Wszystkie nauczycielki po elektrowstrząsach a te wiecie sprzątaczki to co - z tytułem profesor doktor habilitowany, tak? Ten rektor to nawet nie PIERDNĄŁ na nie z tymi rodowodami na szkołe od św. Jana Ewangelisty. TAKIE GŁUPIE SĄ. I wiecie jak rządzą brygidki to ten rodowod na szkoły - rodowody tyle są warte. I TAK ODESZŁAM z Piłsudskiego PŁACZĄC CO JA TAM MIAŁAM ZROBIĆ ŻEBY MÓC BYĆ. I ktoś po prostu miał to rozumieć i mi to wyjaśnic ze ja CHYBA??? dostałam wiecie umowę o pracę na ODCINEK ODNÓZA OWADA i to jest bez rodowodu. No ale skąd ja to miałam wiedzieć. A kłamały , że na ODCINEK. A wiecie on oprócz tego, że nie posprzątały zaplecza to nic do nich. A wiecie zaplecze. No ale powinny posprzątać - to wszystko. No to słuchajcie CO ONE ROBIĄ ŻE TAKA NIENAWIŚC? Skąd taka polityka ich I JAKIM PRAWEM I tyle :( I koniec. I wiecie św. Jan Ewangelista i rodowody na szkołe to sobie przyszanujcie i wiecie OBECNIE literka, cyferka - i tak mnie mieli obniżyć bo...szkoda zdrowia. I tak mi mówiły - po co sie pani wysila - szkoda zdrowia. To prawda. Ale widzicie - do tego że sie popłakałam BO NIE WIEDZIAŁAM O CO CHODZI nie miało dojśc i koniec. Takze wiecie ja ocenę dostałam za swoją pracę w POLSCE. Ja swoją godność mam - wpadłeś do gulika - nie wracaj. jak lecieć? nie wiadomo w sumie. A O CHODZI? Nauczyciel z rodowodem NIE MUSI SIE WYDAWAĆ może być sam I ZAWSZE CO POWIE W DANEJ SZKOLE, OKOLICZNOŚCIACH , SRODOWISKU to ma sens a nauczyciel literka, cyferka - wydać sie i dzieci i tak stała umowa a rodowod moze być sama dana osoba i tak stała praca. I GDZIE TO JEST? GDZIE TO JEST JA PYTAM? A czemu sw. Jan Ewangelista taki ważny bo Pan Jezus miał powołanie TAK WYLECIAŁAM!!!! i wiecie no to czy miał rodowody przy powołaniu jak ogólnie - tak pasowało jakoś - był ograny na kał i mocz. TAKIE COŚ TO JEST. I co ma z tym wspólnego słuchajcie GLISTA W SŁOIKU. I koniec. I z czego te sprzątaczki ryją czy coś tam. Cały patron mi poleciał przez ich umowę - jakim prawem. I tak dalej i tyle :( I co wy na to? SPRAWIEDLIWIE. OBIEKTYWNIE - proces głupim szmatom i zemsta za rektora i koniec :( 😡😡😡😡

Teraz napiscie co o mnie sądzicie. NIE JESTEM PROBRYGIDKOWA NIE ROZMAWIAM Z NIMI. To oszustki. NIESTETY!!! Jedyne CO REALNIE MOGŁY to poszukiwać ŚWIĘTEGO GRALA i trzymac się Rzymu oraz leczyc - probować. Czy pasowalo? No to tak się miały dopasować - PRAWDOPODOBNIE ŚWIĘTĄ ELZBIETĄ. A jak one są dopasowane i do czego obecnie to ja nie wiem . Mnie to nie obchodzi. Zawsze mogły sie dopasować PAŁA PSYCHIATRYCZNĄ i moja matka poszła tam po rodowod sie dowiem. NIE WIEDZIALA CHYBA NAWET , nie doceniła -miała swój. Czy ważniejszy? Nie wiem. Poszła po dziecko. W sumie nie wiem jak było z tą spowiedzią. Tylko tyle. Chyba raz w życiu ktoś powiedział, ze brygidki mają najwyższy krzyż rodowodowy na KK i tak sie spowiada tam. I że mogą być. Może ktoś coś takiego powiedział czy coś? Może to był mój ojciec i nie dostała tego krzyża? Że muszą jej oni dać? Moze choć tyle zrobił dobrego ten Gilbert Blythe. Bo wiecie jak on mógl ocaleć. TAK - GILBERT BLYTHE JA JESTEM - słynny lekarz i tyle :(

Gość kornick
Was hast du denn heute gemacht?

Co o Tobie sądzę? Myślę,że jesteś osobą, która się zagubiła w tym świecie i potrzebuje kompleksowej oraz prędkiej pomocy

Ach wiem o co poszło - jak brygidki maja najwyższy krzyż rodowodowy na KK to jest spowiedz tam i wtedy sie idzie do spowiedzi. Więc zawsze będzie że moja matka poszła po dziecko bo tego krzyża chyba nie miały. Nie wiem czy to wiedziała. Ma inne dzieci mi mówią. No ale co z tego? Mam plakać czy się cieszyć. Ja nie lecę matką - ja mam inną historię i tyle. Dlaczego mam nią lecieć. Przecież wszyscy orzekli że urodziła mnie BABCIA. No nie? Dlaczego mam leciec matką. Niby nią lece, ale jak? I tyle. I koniec :(

Ich machte heute nichts interessant. Ich hab mit meine Bake Problieme - Gesundheit Problieme. Mit meinen Baum, back, und meine Auge und front problieme auch. Ich musste eine Pill nehmen. Alles. Ich nutzte viele Hande heute und was weiter? Alles. Jetz ich muss erholen. Alles. No coś tam umiem powiedzieć. Starczy na zawsze. Może coś tam więcej będe musiała, ale po co w sumie i tyle. Chociaż... nigdy nic nie wiadomo, nie? I tyle :(

Fajnie mnie potraktowali, nie? I chyba jedna kobieta którą odwiedziłam kiedyś w Niemczech ma krzyże rodowodowe na angielski. No nic tylko takie coś. Chociaz? Nie wiem... może nie. A powinna. Ale skąd? A tylko USA to nie miała i tak nie po mnie a się dowiem z Londynu i po mnie i co tak fikam. Jak po mnie? Bez sensu bylo wszystko i tyle. Nie bez sensu, ja byłam bez sensu. Nie ja byłam z sensem choć tyle ile bo tu mnie oszukali i koniec. No ja nie rozumiałam wilkow i tak pojechałam do Niemiec. Ja tam miałam nie być w tej pracy, wcześniej też. To na pewno. Wcześniej? Nie wiem kiedy miałam skończyć i koniec. I wyjechać do Holandii zarobić i gdzieś dalej - do Anglii - nie wiem. Trochę posiedzieć, zarobić. No ale papiery. Jakie papiery. I tak siedziałam w szkole i wiecie no cóz... a wyjazd to rok w domu ogrywałam dyscyplinarkę i wiecie - to jest obecnie traktowanie rodowodow na szkole , tak? I tyle. No cóz.. to się nie skonczy dobrze. i tyle :(

Gość kornick
wow, du sprichst aber gut Deutsch! :) Herzliche Grsse! :)

Wiecie w tej Holandii ja już nie istnieje. Na amazon.de też. W tej Holandii ja nawet nie dostałam umowy na ODCINEK ODNÓZA OWADA to jak stała praca z biura. Przecież to sensu nie miało. Ja tam miałam lecieć sobie państwem babcią w sumie. No ale skąd ja to miałam wiedzieć. Jan Ewangelista za mało i tyle :( Na Apokalipsę - kiedy się to skończy i tyle. Wiecie to jest od umowy zależne co i jak. No i wiecie na mnie - a klucz do domku? Co ja miałam gadać? Ze co? I tyle. I koniec :(

Hi kornick. Wo lebst du? Mein Deutsch ist schlecht aber Ich kann besser sprechen. Nur warum? Welsche Ursache? Keine Ursache. Mit meine Grossmutter sprechen du kannst sagen aber Ich denke es hat Zeit. Es hat Zeit. Wirklich. No i co? Coś tam umiem. I tak mnie skreślili za język. BEZ SENSU. I wiecie rodowod na władzę na amazon.de mam. I tyle. No i co? Kto tam powinien rządzić - bo się na nich wypięłam. OD A DO Z. I tak miałam rację JA i tyle. Jaką? ZEJŚĆ IM Z DROGI BO TAKIMI PYSZNYMI ZERAMI SĄ a cała firma to jedno wielkie zerstwo, PRZERAŻAJĄCE ZERSTWO tylko czemu - tego nie wiedziałam. Rozumiałam że przez podpis - imię , nazwisko przepadłam. JA. Ale wiecie - ja mam imię z krzyża rodowodowego rodziny , nazwisko nie moje - imieniem przepadłam? Nie wiem - no ja myślałam, że są poważni np. do skrzynki e-mail ci przyślą zawiadomienie czy możesz wrócić. Tak myślałam że sie PODPISUJESZ TAM. A wiecie po co to było? Tylko tego nie rozumiałam bo to był głowny budynek i dalej był taki poboczny. To se miałam ograć głowny. ALE JAK? I tyle. Ja miałam rodowod na magazyn. Jak to miałam ograć? nie da sie ograć rodowodu. Elektrowtrząsy 500 wolt. A dalej gdzie byłam? Zaczęłam od szkolenia na magazyn. I po 2 dniach jak zrozumiałam, ze oprocz tego zbierania nie ma palet żadnych to przeszłam na firmę. Czy w zasadzie po tygodniu bo TAK MNIE WSZYSCY NIENAWIDZILI??? W TEJ PRACY - ja w ogóle nie wiem co to miało być. Ja se wzięłam najgorszą po studiach i cisza i wiecie - no ja sie nie dam. Co to poród mi tam zrobiły? Tak ksiązki załatwiali? Przestanie. I został tam po mnie rodowod na władzę wiecie. Tyle. I koniec :(

Wieice mnie ta laseczka tam po maturce LUB NIE z krzyżami rodowodowymi na j. niemiecki W OGÓLE NIE OBCHODZI. Tak zginął szef i ten Patrick. A reszta? Wiecie - kasa tam to jest ABSTRAKT. To jak piszą na email to wracasz i płacą ci NORMALNIE. A tak? A ja wiecie leciałam Niemcami. Niemiecką ksiązką. I co chcą. Z rodowodem na władzę, ale miałam rodowod na magazyn też i co? I koniec. Co jeszcze? I po co dzwonili i tak dalej. Rozwalili sie ludzie bardzo wysoko, ale słuchajcie CO TO SORRY ZA STAŁA PRACA W TYCH CZEKOLADACH? Co to miało byc? Tez - ani odcinka odnóza owada - co to miało byc? i koniec :( I tyle :(

Gość silver & gold
Mam wiadomości, że rentę masz przyznaną, ale ktoś z Twojego otoczenia przejmuje ją pod pretekstem Twojej niepełnosprawności psychicznej:(

Gość silver & gold
BEZDOMNA NA PREZYDENTA!!!!!

Wiecie i leją TU!!! ze mnie ze przy szkolnych rodowodach nie mam jakoś magazynu. Może mam i tyle. MOŻE MAM, ale jak glista w słoiku był to rodowodod na szkołe to TAK WYGLĄDA DALEJ RODOWOD na magazyn. Bo niby jak? I tyle. GLISTA W SŁOIKU - rodowod na magazyn to jest. I TO MA SENS WIĘKSZY NIŻ NA SZKOŁĘ - choć dziecko jako glista w słoiku, ze nic nie robi. Ale co wtedy robi nauczyciel? Jaki jest? I tyle. Dlatego jak kiepskie czasy, dzieci - obniża się szkołe literka, cyferka - gada się od rzeczy bla bla bla i rodowody na szkołe i magazyn są. A tak? I tyle :(

Wiecie jacy są nauczyciele w Piłsudskim? Czy w Piłsudskim w Katowicach mozna postawić słoik z glistą - glistę w słoiku? I tyle. A za moich czasów. I wiecie tak sie mierzy nauczyciela. Idzie na dywanik - pani ma pass niemiecki i co to pani gada z tym rodowodowem na szkołe np. głupoty ktoś gada na lekcji albo np. głupoty na temat sytuacji dzieci też. I wtedy nauczyciel ma info - proszę sie obniżyć - literka, cyferka pani czy panie bo to marnie widzę i sie rozstajemy i tyle. I jak ma rodowod to sie umie tak zmienić, a jak nie ma no to nie miał, coś się wydawało i tyle. No i to jest szacunek dla szkoły, a tak? Ale wtedy dyrektor - rodowod na szkołe. Chociaż niekoniecznie - ale literka cyferka OBOWIĄZKOWO i tyle.

Gość kornick
jetzt lebe ich in Polen. Deutsch ist nicht meine Mutersprache aber ich mag Deutsch sprechen. Mein Deutsch ist also nicht so gut aber das ist kein Problem. Ich sehe, dass deine Texte sehr lange sind. Bist du unglucklich? Do sollst sich mehr freuen. Ich weiss, dass Leben schwer ist, Leute dich nicht verstehen, du einsem bist aber du musst stark sein. Gute Besserung!

Wiecie dyrektor który wstawia ocenę negatywną pracy nauczycielowi z rodowodem na szkołe nie tłumaczac mu ze ma sie obniżyć to jest IDIOTĄ I TYLE. I tak wyleciałam dla mnie z Korfantego i nie będę NICZEGO KOMENTOWAĆ, a dalej to już w ogóle. Papierem leciałam od Piłsudskiego żle, ale jaka umowa? ODCINEK? i tyle. To wszystko. No co miał zrobić - miał powiedzieć TAK - widzi pani że tu nikt nic nie robi to niech pani sie obniży bo pani ma rodowod na szkołe i to jest bez sensu. Proszę panią to nie są czasy dla nauczycieli z powołaniem. Na przykład taka rozmowa. Bo pani podziękujemy bo pani sie wysila, a to bez sensu - widzi pani jaka młodzież - byle nic nie robić i to wszystko. No i miał dodać a ja jestem taki sam - ani literki ani cyferki a jestem aż dyrektorem. Tak jest w szkole pani. A CO ON ZROBIŁ? I wiecie NIE DAM SIĘ!!!! co zrobił zanim wstawił mi zwolnienie dyscyplinarne? I koniec!!! KONIEC ROZMOWY O D... M.... :( I tyle :( 😡😡😡😡

Liebe kornik, Ich weiss es nich oder ich bin gluckich - ungluklich. Ich denke - gesund - krank. Das ist meine Idee uber Leben. Was ist GLUCK? Eine Nachname. Frau oder Herr Gluck. Was denkst du uber es? Alles. Gutte - Ich meine. ALLES GUTTE.

A teraz po polsku - ten dyrektor nawet nie miał glisty w słoiku. Niczego. A co dopiero rodowody. Jak on mógł np. powiedzieć MELINA - o szkole. A o uczniach MELNIARZE - to miał rodowod na szkołe? I tyle. To miał być literka cyferka. A wiecie jak walił we wszystkich? ADOLFEM HITLEREM i 2 wojną światową. No sorry i tyle :( A i tak w Korfantym nie ma literka, cyferka. Nie tam i tyle. I też bym wygrała i przegrałby ze mną i tyle. Ale wygrał - tak sie mścił i tyle. ZERO na mnie powiedział. Ze ZEREM jestem. Jak już to literka , cyferka. A jaką literką? i tyle :( I przegrał. Cyferkę tylko powiedział. PANI JEST ZERO!!! tak wolał - darł sie na mnie. A on? ADOLF HITLER. I też przegrał bo ja jestem oddana na Adolfa. Co prawda nie wiem jakiego ale... i tak dalej :(

gdzie moja renta? CDN - wiecie on mnie z tych wyzwisk dał do sądu i tak dalej... no moze choć info, że jestem wsród pająków ptaszników a on? Jakie wyznanie? I tyle :( Za słabo tam leciałam. Pala psychiatryczna nie starczyła i tyle. Na pająka ptasznika? W Piłsudskim starczyła, a tam? I wiecie ale przyszanował patrona - przegrał z każdej strony, ale wygrał. Jak te sprzątaczki. Gdzie mają Piłsudskiego? A powinny szanować bo skad mają rodowody? I tyle :(