Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

a oto mój nowy wątek...

Polecane posty

Gość silver & gold
ale masz papiery od psychiatry? Bo na prezydenta trzeba mieć:)

I tak mam ocenę negatywną pracy od kobiety , która też jest bez glisty w słoiku i ...zwolnienie dyscyplinarne. Melinę sobie ogrywał i tyle. No i tam miałam lecieć pałą psychiatryczną - w ptaszniki też - ptaszniki w szkole. Ze sie wysypały z akwarium, ale uczyć? i tyle. Ptaszniki sie uczyć przyszły? Czego? i tyle. ŁAPAĆ POŻYWIENIE. Rozmnazać i tyle. Dlatego dali mi wychowanie do życia w rodzinie , a powinni coś z biblioteką, żebym miała lepiej filologa. Ja myślałam tak, a oni? Tego w ogole nie rozumiałam - widziałam w tym nienawiść, nie zależało mi na szkole - 3 fakultet. Jak już to biblioteka. Wychowanie do życia w rodzinie. Bez sensu i tyle. Sie mówi - szkoła pająków ptasznikow - co pani zrobi to zrobi. I wiecie wtedy sie odchodzi bo leci literka , cyferka, a rodowod? DOPIERO i tyle :(

Gość kornick
ich denke - du hast Recht. ich weiss auch nicht was Gluck ist. Aber ich weiss was Ungluck ist und das ich nicht so gut. Nicht so gut fur mich. Nich so gut fur dich. Wirr sollen Leben haben, wir sollen etwas interessant machen, freunde treffen unf nich hier sitzen den ganzen Tag. Ich sehe das du bist klug aber du zeigst das nicht wenn du auf polnish sprechen und Leute ferstehen dich nicht. Meine Frage ist: warum machst du und schreibst du diese Sache? Sag mir - besonders sie ferstehen das nicht.

Gość silver & gold
pretensje pretensje pretensje..... A Ty święta????????

fajne mam życie, nie? W 2005 jeszcze kurs biblioteki i byle co mogło być. Ale z doktoratu musiałabym sie wynieśc. I wiecie tu w domu NIKT MI NIE USZANOWAŁ TEJ STAŁEJ UMOWY O PRACĘ - tylko ile to jeszcze będziesz pisać? Ile? Tak mnie traktowac - ło matko - ile ty to piszesz. I takim rykiem mnie zniszczyli. Niestety ten sam bład w domu co w szkole - miałam w nich PIERDYKNĄC pała psychiatryczną. Co prawda nie wiem ile im chodziło. Ile to jeszcze będę pisać? To mieli iść się zapytać na uczelnie bo już pełno osób wisi, a ja się skreśliłam w 2008 systemem matematycznym tego domu, że ani mieszkania i koniec. I w tym roku POŚMIERTNIE były 2 doktoraty Amerykanów RZYMSKIch - dla mnie bez sensu. ja wcale i tyle. I koniec. I JA MIAŁAM RODZINĘ W ŻYCIU TAK? No ale gdzie i tyle. POD TRAWNIKIEM I KONIEC. Ale którą? i tyle. A co dalej? Ja idę na rentę i koniec. Ani rodziny - a te studia? Po co mi te studia? TAKIE - biologiczne. I wiecie nie dam się JEDNA NIENAWIŚĆ, ZAWIŚC i od dziecka rodowod na władzę , pala psychiatryczna i ja nie zostałam lekarką. A kim ja miałam zostać? KURWĄ Z BURDELU WAM POWIEDZĄ - tyle ich obchodziłam. To mnie mogli oddać do domu dziecka. Moze bym miała krzyże rodowodowe na jezyki wiecie a na jedzenie też i jakąś zdechła robote bo ta rodzina. A ten Mengele miał matke z 3 rodowodami. SORRY - sami se wydolcie przy niej. Krzyze rodowodowe na jedzenie, na języki od niej. A ja? Jego ojciec widział Skarbka a ja? I wiecie on jest synem psychiatry jakiegoś polskiego i co on osiągnał? Matka z 3 rodowodami , 2 lata weterynarii a on? Jakieś studia z JEJ krzyzami rodowodowymi. A ja? No to choć lekarka bez krzyży. BIOLOG. No wiecie dla mnie to jest ZERO ABSOLUTNE ten gość NIE WIADOMO SKĄD. Sorry i tyle. Sie cudzym dzieckiem posługiwał? Do czego i tyle. A ze mnie RYLI WSZYSCY W TYM JEGO PIJANYM ZAKŁADZIKU w Katach wiecie i że chcialby to by poszukał przychodni i lekarka a ja biolog. PO CO? Dam sobie radę i tak dalej. Ale bez tego IDIOTY czy nie wiem KANALII. Do dziś bez rodowodu. Ta Bona też. To ani zarcie już nie jest. I gdzie jest moja renta i koniec. A wy - to sobie poprawcie swój zasmolony I ZBOCZONY i chory na łeb KK a nie ściagajcie i obrażajcie bez sensu dzieci cudze i wiecie - wyglądacie jak banda łachmytów dla mnie i tyle mnie to obchodzi co ten Mengele. Se mógł mną przynajmniej pass USA zrobić. Miałby kim się dowiem. 37 na wydaniu. Bez wydania sie obejdzie - za takiego zboczeńca albo nie wiem co to jak on. I tyle. I wiecie nie chciał passu ode mnie - to co mi kradł mój? Jakim prawem? Głupi zboczeniec i sie nie dam i koniec. Gdzie moja renta i koneic :( 😡😡😡😡

Ich weiss es nicht was soll ich sir antworten , herr Kornik. Warum ich schreibe "diese Sache" hier - fragen Sie alle leute die hier schreiben alle "diese Sache" . Fragen Sie, finden Sie die Antworten und dann geben Sie mir sie lesen. Vieliecht dann Ich werde dir die richtig Antwort geben konnen weil jetz, in dieses Moment kann Ich dir keine Antwort fur Ihre Frage geben. Alles. Ich schriebe hier nicht alleine - fragen Sie andere Leute hier uber warum Sie hier schreiben und dann komm zuruck zum Meine Persone und geben mir die andere Antowrten lesen und Ich werde dir sagen warum Ich schreibe hier. Verstehst du? Alles. ps. sind Sie gluckich kornik?

ps2. Kornik - was meinst du wann du schreibst " warum machen Sie diese Sache?" Was meinst du wann du schreibst es. Antworten mir bitte!

Z tego wszystkiego wiecie zaczęłam sie UCZYĆ NIEMIECKIEGO bo nie wiedziałam co mi dolega. A do tej Holandii 2010 to miałam wyjechać choć i tak wszysko żle ale krzyże rodowodowe na niemiecki i pierwszy domek oddaje mi pokłon z brudnymi nogami. I wiecie BYŁO REALNE ŻE SOBIE JE TAM UŁOŻE do Niemiec. Ale z takimi mędami sorry. Tylko Jan Ewangelista. Bez języka niemieckiego. NIE DA SIE I TYLE :(

wiecie ja sie nie dam w tym pierwszym domku - z pralni po 1 dniu wyleciałam za pass USA i tyle. Co tam by działało? Krzyże rodowodowe na angielski i tyle. Trochę by było lepiej mi no ale w pracy fizycznej o język stać? Bez sensu i tyle. A dalej na niemiecki - za Zielinską. I REALNE BYŁO - bo ze sobą miałam byle co że se je postawię no ale... i tyle. Zaraz na mnie o tzw. kulturę osobistą , a sorrry a sami jej jak dla mnie w ogóle nie mieli. Nie chcieli mnie, przyszłam chlali, klęli , klucza nie było i zaraz polecieli mi sznupać co gdzie mam. Pijane to wszystko, durne w łeb. Na gliste w słoiku pili wiecie - tacy pili - żeby zalać robaka. To sie tak mówili. Glista w słoiku. A to słownictwo? I nawet klucza. NA NOCKI!!! bez sensu. Na nocki wiecie które się konczyły nie wiem. I tyle. I na piłe spalinową klucz powinien być. Przykro mi. Bo sie nie dałam tak, a w sumie. Ale na pile spalinowej byłam ja a nie oni i spadaka. Ja tam wiem gdzie byłam, a reszta to nie wiem po co żyje. Zwłaszcza to biuro i tyle. - was denkst du uber Biuros kornik. Schreibn Sie mir, bitte.

wiecie NIGDY NIE POJMę po co Polakom w Holandii PIORUN W PRACY. PO CO IM TO? Jak juz to krzyze rodowodowe na język obcy. PIORUN. Ciekawe po co? Bo sie nie wrócę i nie rozumieją czemu. Tam piorun, tu kał i mocz, tak? A ludzie? Tam lepsi? Umowy o pracę ANI NA KAWAŁEK ODNÓZA OWADA, a co dopiero dalej i tyle :(

GDZIE MOJA RENTA? 😡😡😡😡

Gość margarynka.
owieczko przykro mi ze ciagle czekasz na rente.

Powiem wam jakie to pierwsze biuro było głupie to sie W OGÓLE OPISAĆ NIE DA. Oni nawet DUPY MIESIĄC NIE RUSZYLI zeby mi papiery wiecie poprawić I NA MNIE. Bo piła spalinowa to na 3 miesiące. No dobra to co dalej ta Zielińska dzwoniła? Dajcie spokój. Ja mialam nowy numer mieć jakby mnie nie wiem... chcieli na te 3 miesiące. To wszystko i tyle. Co dalej? Nie wiem. Jeszcze wam powiem, że oni wszyscy mają passy USA i z tymi passami USA piorun. No wiecie - jaki to ma sens? To powinni mieć wartość w tym passie USA i tak sobie stać i pracować i być z Polski od Jana Ewangelisty na sranie i sikanie jak dla mnie - tak stała praca. Wtedy by było biuro i wszystko. A tak? CO TO MIAŁO BYĆ? I oni mnie swatali wiecie. Ale jak? Bez sensu. I jeszcze zrobili mnie po studiach. A tego już w ogóle nie rozumiałam. Na tę taśmę? Bez sensu. To najwyżej niemoralna. A pijaczką nie byłam nigdy. Przykro mi i tyle :(

No mnie też przykro wiesz. Idę już bo to szkoda słow, ale co robić? Rente chce i tyle. Jutro jej nie dostanę, ale muszę pisać. muszę sie upominać i moze komuś zrobi sie PO PROSTU WSTYD za to jak mnie urządzono , potraktowano. Rodziny w Polsce nie komentuję. Już teraz bez kontaktu. Oni mówią - dla mnie to jest jakby nie wiem... nie rozumiem o czym. Miałam umowę stała o pracę w szkole I TAKI KONIEC. Czego oni ode mnie chcieli? Czegoś. Ale czego? Nie wiem. Zebym sie wyniosła za swoje pieniądze od dziecka wiecie. No czegoś podobnego ŚWIAT NIE WIDZIAŁ JAK DLA MNIE. I ci ich przodkowie mogą być a ja nie. Ale oni ich nie chcą. To są wszystko pozory. I cała ta wieś jest taka. CARYCA I KACZORY DONALDY - takie mają wspomnienia po tej rodzinie. Ale oni sie tak nie nazywali. Oni tacy już nie są. I tyle :( A ta wioch? Jeden kaczor Donald i caryca. No może ktoś ich odpęta? Tamtych Pan Bóg odpętał Boną wiecie, a resztę? :(

Gość kornick
ich muss sagen, dass Du hast sehr klug geantworten. Ich denke, ich ferstehe Dich einbischen und du hast Recht. Das ist nicht wichtig, warum schreibst du hier. Du schreibst weil, du kannst und du willst. Warum alle Leute schreiben? Das ist eine Frage. Ich weiss es leider nicht oder ich will nicht wissen. Weiss ich nich, warum alle Leute Schreiben? Das ist kein Problem. Leute wissen nicht warum sie schreiben - das ist ein Problem, nich wahr? Bin ich glucklich? Leider bin ich nicht glucklich aber das ist Lebe. Ich kann nicht mehr tun.Ich denke, jeder muss nicht glucklich sein aber jeder muss mit das leben " warum machen Sie diese Sache?" wenn ich das geschrieben habe, habe ich gedacht:" warum schreibst Du diese Sache. es war nicht bse gemeint :) Ich muss schon gehen. Ss war nett zu reden. Guten Abend! :)

Wiecie czego oczekiwali w Chorzowie bo reszta to juz całkiem bezsens. Ale ta stała umowa, żebym sie WYSRAŁA KOMUŚ NA NOGI, NA KOLANA i ZLIZAŁA TO CO WYSRAŁAM. tacy byli i takie mieli oczekiwania. A ja po co tam przyszłam? Być przy NOWYCH MATURACH. Moze też przesadziłam. Ale oni wcale. Oni w ogole nie przesadzili. Naprawde :(

Hallo kornik, nett dir wieder lesen. Ich weiss es nicht ob ich klug geantwortete dir. Ich schreibe hier eine Rente geben - ein Geld fur das Leben von meine Tote Mutter. Ich warte seit 6 Monaten und Ich bin ganz krank, schlecht und nicht glucklich uber dieses Geld. Also Ich schreibe hier uber es und uber meine verschiede Probleime dass Ich dieses Geld richtig und wichtig brauche. Ich muss auch ganz achtsam sein - verschidedene Leute konnen ohne Geld sein - besonders in Net - und sie konnen versuchen meines Geld nehmen fur sie - zum Beispiel du. Du kannst in Deutschland leben uber ohne Arbeit, du kannst gutt auf Deitsch sprechen, einige Geld fur Arbeitlosers geben und einen Freundin am Net suchen und das Geld nehmen und sagen - hausloss, du bist nich klug dieses mal. Na ja - die Leute in Deutschland sing uberhaupt ehrlich, sie arbeiten erlich und nehmen erlich Geld fur ihre Arbeit aber nicht alle. Welches Mann bist du kornik? Wo wohnst du? Was machtst du In deinen Leben. Ich muss achtsam sein. Du musst es verstechen. Kornik - schreib mir bitte warum bist du nich glucklich? Schreib es bitte. Das ist alles dieses Mal - ich warte fur deine Antwort. Tschus!

Wiisen sie - fur der Magzine und der Arbeit fur die Leute die sollen nicht zu lang leben in Holland und in Deutschland - nicht ehrlich jedoch - Ich vernichtete alle so gennant Angestammten fur die Schule und fur die Magazin. In Deutschland ich bin nicht sicher ob Ich kann es machen - aber Ich denke ja - sankt Francesco ist wichtiger - also keine Sprache - kein Ziel. Deutsche leute brauchen kein Johan Evangelist also Ich nehme Ihm von sie. Sie sollten mir EHRLIH SAGEN weil Ich hab Deutsch pass dass Ich gehe zu die Arbeit wo Ich kann Ich zu lange leben. Sie sagten es mir nicht. Also kein Johan Evangelist in Deutchland seit dieses Moment. WARUM? Brauchen sie Ihm? Ich denke nein. Sie brauchen Seine Worte nicht. Aber dass ist nicht uber Johan Evangelist Angesstamt nur auch uber die Angestammten fur die Schule und Magazun. Sie brauchen sie nicht. Also - kein Probliem. Traurig aber das ist die Leben. Besonders in Deutschland - welche Worte die Leute haben? Ich muss meine NEIN sagen. Leider :(

Ich mochte hier korrigiern 1 sie sollten mir sagen ich gehe zu die Arbeit wo Ich nich zu lange leben kann mit Deutsche pass. 2. welche WERTE nicht worte.

Ich schreib es weil Ich stand Deutsche pass und der clerk die gab meine Papiere zum amazon steht uber USA pass - und er ist ein clerk. Er sollt uber Staade stehen. Uber USA? Es ist ein Gericht fur ihm - kannt er diese Sache machen? Verstechen Sie? Wo er lebt?

In meine Meinung aus Deutsche pass immer war Johan Ewangelist Angestamt und dann die Angesstamten fur die Schule und fur Magazine. Also Ich frage - konnt der clerk in Staat -Amt uber USA pass stehen und mir sagen dass Ich bin ein CZECH???Was ist es? Ist er normal? Is seine Kopf gesund? Was denken sie?

Gość kafedomny
Du siehst sehr traurig aus :( Leider. Alles :(

Ich schrieb es weil die Leute lachen aus mir - warum du hast gelehrnet Deutsche Sprache hausloss und arbeitloss. Ich schrieb hier diese Sache auf Deutsch zu alle Leute. Alles. Ich mochte sie es sagen dass Ich denke die Deutsche leute verruct sind und ich soll ein Prozess dort haben und Ich kann es gewinnen uber? Nationalitat. Und die Arbeit fur mich in Deutschland. Enstchuldigung. Ausserdem ich schreibe diese Sache alle Leute fragen uber WER IST HEUTE EIN DEUTSCH in Deutchland und so weite.

Traurig traurig aber ist ist eine Wahrheit. Leider. Ich kann heute zum Beispiel zum ein Gericht gehen , geben 2 passen - USA und Deutsch - und Ich kann eine Frage dort stellen - WER PASS IST EIN DEUTSCH UND WARUM? Und welche Antwort? WARUM? Und welche Resultat fur mich. Und - Ich denke - welche Sprache soll ich in ein Gericht nutzen. Welche - English oder Deutsch? :(

Gość kafedomny
in meiner meinung English

Wiecie całego jana Ewangelistę im wziełam i tam nie musi być procesu. Tylko na Śląsku bo Skarbek. I tyle. Po co im pass niemiecki? Lepszy USA. A USA to wiecie kolonię niech se zrobi. Po co sie walić. Lepiej sie kolonizować - w koncu ich kolonia od 1945. Ustalić jak budują i już po tej całej Śmietance SS. kto to tam siedzi u władzy i tyle. Bez sensu wszystko. Niemcy dla mnie nie istnieją. W tym jest pusta mapa. takie wartości mają i szkoły też. I magazyny - wystarczy mi rodzina ojca. To ich wodzowie. Klątwa Małgorzaty Alakok i passy USA na Yellowstone. Skąd oni są? I tyle :(

In meine auch und Ich spreche schlecht. Wer spricht gutt Ich weiss es nicht. Ich spreche schlecht. Na ja - aber English ist richtig wichtige Idee fur eine Sprache fur Deutche Leute. Warum nicht? Alle sprechen English. Also - 2 Sprachen konnen begonnen sein. Genau dort? In Europa. Wann Europa mochtet eine Kontinent sein also - 2 Sprachen in 1 Staadt. Die Deutche beginnen - Deutsch und English. Erst Deutsch still wichtig und zum Beispiel in 10 Jahre - English wichtiger. Ist es moglich? Ist es dumm Idee? Wie denken sie?

Also zusammen - Ich mochte zum meine Rente Zeit gehen mit sankt Johan Ewangelist nicht mit die psychiatrishe Knuppel fur...mir. Nein. Nur fur andere Leute die sagen mir NEIN. Aber nicht. Ich gehe mit Johen Ewangelist und er macht die Prozessen in Gericht wann er schlecht ist. Alles. Was denken sie uber meine Idee. Ich gehe mit sie ohne DEutsche pass weil ich sehr schlecht uber Seutche denke. Sie sind SEHR , sehr fatal Dieben. Wirklich. Sie arbeiten nicht ehrlich uberhaupt jetz. Sie stehlen und stehlen eineinder. Das ist sehr schlecht. Jemand sollt etwas mit es machen. Deutsche sollen ehrlich arbeiten und sein. Ich denke viele frei Kriminalists dort und - dass ist warum - sie sollen Johan Evangeliust haben und uber ihm stehen - ein bischen besser sein. NEIN. Also Ich denke nur mehr frei Kriminalists dort und Ich muss dort nich zuruck gehen. Kein sinn wann sie nur USA pass sehen.

Gość kafedomny
ich denke: alles ist moglich. wenn sehe ich, was Du geschrieben hast - ich sehe dass du sehr gut sprichst, wow,du bist ganz gut. Respect!

Wiecie smieją sie Anglikow a wzięłam im Jana Ewangelistę za chorego umysłowo urzędnika i co? I teraz Merkel mnie nie moze okraść. Bo nie ma Jana Ewangelisty. bo bym się dowiedziala taka madra jestem , a ona też ma rodowod - od sw. jana ewangelisty ale nie ma. I wiecie - tak wysoko z taką historią. No cóz... byle nie na mnie to wszystko i tyle. Ze ja byłam kurwą czy czymś tam wiecie. Bez presady i tyle. Takie coś no cóz... to jest rodzina królewska w Londynie, a co ja mam z tym wspólnego, moja matka renta? I tyle :( I koniec. No i czymś się róznimy. HISTORIA i tyle. Mało? I koniec. Bo jej ta córka w ogóle nie obchodzila. To tylko tak bylo a ja się powinnam na życiu znac. No cóz... i tak dalej i tym podobnie. To inne nazwisko - choć tyle. Albo rodowod na Jana Ewangelistę - uczyć nie mogła? Nie mogła nauczycielką po studiach zostać? No wybaczcie i tyle. Bo ja sie nikomu nie dałam i jestem sama sobie winna. ZE CO? I tyle. No to sznur mi zostawał. I normalnie by został a tak? A ona miała z nimi normalne życie? Bo jak sobie w tej Rosji poradzi. No z nimi na pewno nie i tyle. Z nimi. A czego chcą? Malo mają jeszcze? I tyle :(