Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

a oto mój nowy wątek...

Polecane posty

respekt, respekt - danke sehr. ich schreibe hier nur meine Packe mit Geld geben. Alles. Aber danke sehr fur dein Respekt. Ich hab Respekt fur dich auch. Danke.

cdn :(

Wiecie myślcie sobie o mnie co chcecie - jak Niemiec może na NIEMIECKIM magazynie stać o pass USA i tak mieć pracę. Przecież to drugi język urzędowy i kolonia USA. No sorry. I tak sie powinna amerykanizować Europa całkowicie i anglizowac - Polska też. A jakie szanse na to i czemu? I wiecie to by tyle rzeczy ułatwiło, a Polska ma tyle wartości - NIE. Czemu? I to wszystko jest OD WIEKÓW PRZEZ WASZ KK. Powinnam to napisać po niemiecku żebym mogła być tam i renta do Merkel za tragedię dziecka??? Co??? Se mogła zrobić 3 inne dzieci i koniec. Mnie ratuje powieszona dyrektorka Piłsudskiego wiecie i tragedia w podstawówce, średniej a najbardziej to. I wiecie A WILKI? Czemu ich Niemcy nie chciały? Wszyscy od Jana Ewangelisty. No właśnie - dla wszystkich Niemcow ktorzy NIE MAJA JUŻ NIEMIECKICH PASSOW bo stoja o passy USA. Oni moga je miec, no ale wiecie - sa Niemcami - to sa rodowody na szkole i na magazyn. I za to, ze pisze to po polsku mam rente a inaczej Merkel mnie okrada Elzbieta 2 bo ... to samo. Dzieci tragiczne - zwłaszcza Karol. Ale słuchajcie - Merkel ma 1 dziecko. A Elzbieta 2? O którym dziecku ona mówi? i tyle :(

Wiecie zostają im zwierzęta i 1 rzesza - jak można nie uszanować własnego paszportu - szkoły i magazynu. Św. Franciszek? A co to jest? Co to jest szkoła i magazyn STAŁA PRACA TAM, a co to jest święty Franciszek i tyle. Trzeba stać o RODOWODY w Niemczech a nie o 1 rodowod i tyle. I stojąc o pass niemiecki stoisz o RODOWODY a stojąc o św. Franciszka stoisz o niego O ILE??? i pass USA. No wiecie. No to figura na KK. i co? Ma ją ten urzędnik? Chociaż? No ale wiecie - o to chodzi? Rodowod - roślina, zwierzę - stała praca. I wiecie ja tej Merkel nie pomawiam ale Elbieta 2 dyrektorka banku Anglii i by mi rentę ukradła Janem Ewangelista udowodniając mi że stoi o rodowod. Zeby go mieć. Bo z tego by był i tyle. Tyle by miała JEJ ZDANIEM. Nie miałaby. teraz ma może? Bez paczki i tyle. I tylko pokazuję WSZYSTKIM JAKA JEST GÓRA TEGO ŚWIATA - no Europy. A co robią tak wysoko na stołkach? i koniec :(

No to ona by mi nie ukradła, ale ta Elzbieta 2 by mi ją ukradła. I wiecie ja nie ufam Niemcom bo jak mi zapłacili na amazon.de to sie powinno dalej liczyć i do Holandii OD RAZU. I co? W Niemczech nie, ale w Holandii powinno sie liczyć, że byłam na amazon.de NIE . DO NIEMIEC DO OGRODNICTWA. A ja nie mogłam pojechać bo byłam DZIWACZNE GNOJONA. Nie rozumiałam jak. A teraz idę na rentę. Rok bez pracy. Kolejny. I wiecie ja nikomu nie uwłaczam, ale trzeba być czujnym. Panny mądre, panny głupie - tyle mam do napisania. I koniec :(

I wiecie teraz paczka jest od sw. Jana Ewangelisty i wiecie oby się nie okazało,że ta pani Angela to jest wiecie taka Diana tylko moralna bo ta Diana to taka była i tylko nie obaliła parlamentu. ALE CZEMU? I wiecie miała obalić. Ale idealna nie była. No bo wiecie operacja plastyczna - co to jest? I tyle. Takie coś i tyle. Także ta Diana to ona miała być lepiej przemyślana z tytułem krolowa Anglii - tylko tyle. Bo twarz to jedno, a rozum? Myśli? Marzenia człowieka? i tyle :(

Wiecie z tą paczka od 4 gwiazd Z POTĘŻNYMI RODOWODAMi i Janem Ewangelista ja po prostu CHRONIĘ Elzbietę 2 i pania Merkel przed samobójstwem. Z miłości. Takie rodowody i na tym siedzi czy objął to skrzydłami św. Jan Ewangelista, że to jego rodowod i tyle. A jest? NIe chyba i koniec. Czyli te gwiazdy wyższe wartości od niego i tyle. I zobaczcie jak cicho i w ogóle... ciekawe jak długo. Tyle.

Wiecie ta królowa Bona jest jaka jest, ale z pracownikami fizycznymi pracowała i zapewniam was , że nasrane może być w miejscach w pracy fizycznej ze byście nie przypuszczali. Tam można znaleźć gówno. Nie obraźcie sie. I tyle. No ale róbcie sobie co chcecie. Największy wynalazek Polski toaleta i tyle :(

Takie mają rodowody te gwiazdy a on? I tyle. No ale takie życie miał a nie inne SYN MARYI i tyle. No cóz... takie życie cdn :(

GDZIE MOJA RENTA???? 😡😡😡😡

Wiecie za co to jest renta? Za polski KK. Tyle :(

GDZIE MOJA RENTA? 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡

GDZIE MOJA RENTA? 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡

GDZIE MOJA RENTA? 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 cdn :(

Jutro napiszę wam wiersz o smutku - DLA WAS - nie dla rektora. Dla niego już nic nie napisze. Olal mnie z moim Darwinem - kazał mi wyjść za mąż i dzieci se zrobić . Z MĘŻEM. Wszystkie. Tyle. No to wam napiszę stary mój wiersz o smutku. Bo jaki mam humor. Smutny i tyle. Ja sie śmieję ale przez łzy - taki obłęd. Nikt mnie nie posłucha nigdy, a przecież mam pomysły. Ale bez kasy. A moja matka miała kasę i co? Nie jej. No wiecie - ale paczka jest moja. Za rodowody od gwiazd. Moja matka takiego nie ma. tak nie skończyła jak oni. JAK JA i tyle :( cdn soon :(

Wiecie musicie mnie zrozumieć - niektórzy ludzie nie mają rodowodu od św. jana Ewangelisty. Wybaczcie.To niestety DLA MNIE COŚ OZNACZA. W Polsce nie mieć takiego rodowodu. Wybaczcie i tyle :( No jak tam uważacie - ja go szanuję . To mój BEST FRIEND i tyle. Po prostu św. Jan Ewangelista i jego APOKALIPSA. Takze wybaczcie. Bo jak udowodnię że dla mnie rodowody najważniejsze. Tak i tyle. Sw. janem Ewangelista. Tylko nim.

Wiecie może to wszystko sie stało, żeby ci w Niemczech sie zastanowili bo jednak jak tam są? A w Polsce? bez passu niemieckiego ten Jan Ewangelista jednak jest. I to jest jakaś nadzieja dla człowieka. A tak? Pass USA? Co mi to da? Założyciele bankow - no to na kredyt. I dlatego ja sie nie dam tej rodzinie. Tak mi poleciał kredyt. I jak ja miałam żyć? Gorszych zer świat nie widział. Kiedyś bez kontaktu i tyle. Bo po co oni mieli te paszporty? Na kredyt. I tyle. I wiecie im poszedł jak się zabili. No to będą w ubezpieczeniach i ogrodnictwa kwiatki. Kończę radośniej nieco. Bo czy szanowali pracę jak się jebnęli i kredyt im poleciał. Tego się nie spodziewali. I wiecie św. Jana Ewangelistę mają. TACY BYLI jak Polaki? I koniec. Nikt sie nie da. Ja też - ja w regały nie nasrałam na amazonie a co tam można czasem znaleźć to wiecie - to są kilometry książek - ja nie wiem. A do ubikacji jakieś dobre 10 minut. I tyle :(

Wiecie ta historia jest skończona NA ZAWSZE choć moze sie jakoś coś tam... ale to wiecie coś tam , kiedyś. Oni byli z Walii a to jest jeden kwiatuszek. I tak już zostanie. Lecieli rośliną. Nie ma niczego innego. To trzeba było ich uszanowac i mieć z passu USA kredyt od założycieli banków. A co to warte? Nie wiem. No coś warte to jest. Samobójstwa się dowiem. Nie wiem. Nie miałam passu USA od załozycieli banków. Kredytu też. Jest to zły kredyt? I tyle. :(

Wiecie ja na razie idę te brygidki na mnie - wygolony odbyt - brat miał. No wiecie - one sa ŻENUJĄCE. A zielnik? I tyle. Powiesiłam sie u tej Afrykanki. Skąd ona miała literke i cyferkę. JAK ONA MNIE WYSSAŁA. Ja ją też się dowiem. Rodowodem na wladzę. To miała przyjąć rodowod od brygidek. Ile ja bym rzeczy pisała , miała figur, rodowodow jakby nie brygidki i ona. Tą Bonę bym olewała, od razu bym widziała ze figura. Mengele to w ogóle bym nie wiedziała co mu dolega - brak psychiatry co tydzień. Tylko szkoly, ale swojej dupy pilnować i mu udowodnić że gówno warte wiecej od niego. Tyle. Ze śmiechem - i czemu oni nie pije i kiedy pił? A tak - i wiecie wizyta u babci DROGA KRZYŻOWA. A tak? Nawet mogła być. Bo siostry na mnie raczej nie wpływały. Nie wyglądało na to. WCALE. Ani siostry ani one ani ta GÓRA GRABARKA. Jeszcze w liceum wiecie. I tyle wam napisze i koniec :( cdn :(

Wiecie jedyny rodowod jaki mi starczyl do Polski to swiety Jan Ewangelista ale cóz... mój ojciec tak szanował pass niemiecki że nawet tego nie wziął pod uwagę z szacunku do matki, ze nie dostala passu niemieckiego. A CZEMU? Jezyk po 6 latach znala biegle. A czemu? I tyle. I koniec :( Wszystko. Tylko 1 rzecz ja ratowala. I mnie uratowala, a jej nie. NIE WIEDZIALA TEGO NA PEWNO. No coz... brygidki... czego tam sie mozna dowiedziec. Kalendarz na parlament. Nie za dlugo starczyl on. NIESTETY. I zawsze bylo , ze w sumie lepsi od niej a tacy niemoralni. Ale teraz juz nie i tyle. O CO POSZLO? No wlasnie i tyle :( Ona poszla tylko po dziecko i do spowiedzi. Ojciec - po co on tam poszedl? I kto mogl byc i czemu? :(

Gdzie moja renta? 😡😡😡😡 :(

Gość otto
ich weiss es leider nicht :(

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaNIESTETY
Ich weiss es wo ist mein Geld aber Ich weiss es nicht wann Ich werde es geben wissen Sie. Mochtest du auf Deutsch mit mir schreiben? Oder was willst du von mir? Mein Deutsch heute ist anderes als gestern weil Ich nutzen die Sprache - Kreuzen heute es nutzen. Macht es ein Ziel? Da weiss ich nicht aber eine dumme Madchen, nicht verheiratet still mochtest das Geld von Seine tote Boss dieben - stehlen. Also es ware moglich wann mein schlecht Deutsch ware wie gestern. Aber heute es nicht dasselbes. Und sie konnt dieses Geld nicht stehlen mehr. Versten Sie? Ich denke vieleicht sie ist nicht die richtige Deutsch - sie spricht Deutsch besser als Ich (die Worte) aber uberhaupt die Werte von Ihre Deutsch ist schlechter. Und wissen Sie - das ist warum Ich werde sonnst auf polnish schreien nicht die Leute denken machen uber nich Seine/Ihre Geld von Bank nehmen mit meine persone. Und das ist Amazon.de fur mich. I muss nicht dort gehen - und denken Sie - ich bin zuruck dorst - sie nimt dieses Geld und was mit mit NOCH EINMAL? Das ist alles. Warum? Ich wollte nich zum Garten-Arbeit gehen. Ich wolllte nach Magazine gehen und dann Arbeit. Warum Ich musste zum eine Garten-Arbeit in Deutschland gehen - nicht zum normal??? magazine mit Tee. Verstechst du was Ich schreibe? Alles.

Ich weiss es wo ist mein Geld aber Ich weiss es nicht wann Ich werde es geben wissen Sie. Mochtest du auf Deutsch mit mir schreiben? Oder was willst du von mir? Mein Deutsch heute ist anderes als gestern weil Ich nutzen die Sprache - Kreuzen heute es nutzen. Macht es ein Ziel? Da weiss ich nicht aber eine dumme Madchen, nicht verheiratet still mochtest das Geld von Seine tote Boss dieben - stehlen. Also es ware moglich wann mein schlecht Deutsch ware wie gestern. Aber heute es nicht dasselbes. Und sie konnt dieses Geld nicht stehlen mehr. Versten Sie? Ich denke vieleicht sie ist nicht die richtige Deutsch - sie spricht Deutsch besser als Ich (die Worte) aber uberhaupt die Werte von Ihre Deutsch ist schlechter. Und wissen Sie - das ist warum Ich werde sonnst auf polnish schreien nicht die Leute denken machen uber nich Seine/Ihre Geld von Bank nehmen mit meine persone. Und das ist Amazon.de fur mich. I muss nicht dort gehen - und denken Sie - ich bin zuruck dorst - sie nimt dieses Geld und was mit mit NOCH EINMAL? Das ist alles. Warum? Ich wollte nich zum Garten-Arbeit gehen. Ich wolllte nach Magazine gehen und dann Arbeit. Warum Ich musste zum eine Garten-Arbeit in Deutschland gehen - nicht zum normal??? magazine mit Tee. Verstechst du was Ich schreibe? Alles.

Wicie jak gość chce pisać po niemiecku niech se pisze. Ja to mam gdzieś. Ja chcę rentę. Co ja mam pisać po niemiecku z matką KRÓLOWĄ BONĄ która leci na mnie figurą PARLAMENTU BRYTYJSKIEGo - tych wszystkich byłych kurew, które wiecie - z jednej strony dobroczynnośc, a z drugiej wiecie kasują ludzie równo i tyle. Nie będę tego pisała bo to w ogole sensu nie ma i tyle. Przynajmnie dla mnie. Jaki jest Mengele? Nie wiem- ta matka miała 3 rodowody - nie ma szans na nią. Ale mnie poszczuli - parlamentem brytyjskim - dlatego takie zdjęcia były. I wiecie ja tu ludziom ustąpiłam WYŁACZNIE Z POWODU KASY, zeby nic na mnie , ze ta rodzina jest BIEDNA i w ogole - a degeneraci moralni to brak słow, no ale nazywało sie że biedni i tyle. No coz... i wiecie jak sie chciały do mnie przyznać to wtedy, a teraz dzieci mają mieć OD NICH stała pracę i dlatego tak na mnie i tyle. A ja nie wrócę do szkoły bo ja sie poniewierać nie będę Z TAKIMI PAPIERAMI - to wystarczyło powiedzieć, pani niżej i może pani być albo niech se pani idzie. Choć wiecie JAKO OSOBA SAMOTNA jak POWINNAM była być wyżej i tyle. A co? Bez sensu pieprzyłam? A teraz nie wiedziałabym co powiedzieć i co? i tyle. To wszystko. I matmę im dam wiecie - tylko z polskiego - mogę to przetłumaczyć co napisałam i to wszystko. Takie mają wartości - możesz ta zboczone zero adoptowane ma wartości, ale w sumie jakie i tyle. To wszystko. Na tym amazonie.de - a parlament oceniam TAK SAMO albo niżej. Jakiś niewydany adopt bez rodziny. Ja jej nie będę osądzać. No a ona mnie może skasować - za brak kasy. A co ona robi? I miała mieć matkę z figurą parlamentu brytyjskiego i mieszkać se w Polsce i wypad ode mnie bo od św. Elzbiety tam byłam i mogą mnie WSZYSCY W ZADEK ugryźć. Tyle wystarczyło wiecie i mogliby wszyscy być. Polaki kupić se rodowodowy albo św. Jan Ewangelista na sranie i sikanie i tyle. Jak rządzi to musi rządzić tak , żeby mnie obalić. A wiedziałabym że piła spalinowa to bym uważała, a tak? Bo jak z nią przegrałam. Piła spalinową. I wiecie - to i tak nie ma sensu bo umowa na pile spalinowej jest na odcinek odnóza owada i wiecie TAKĄ UMOWĘ MIAŁAM? To co to było warte. Bo podpis, podpis a umowa? To jest nic nie warte. Te borówki też - dlatego MOGŁAM JECHAĆ DO NIEMIEC - bo się będa kłocić że nie wiecie i tyle i koniec. I nie napiszę tego po niemiecku bo ZERO RENTY I TYLE. taka byłam widzicie od Brygidy Szwedzkiej i wszyscy na mnie. Teraz mogę napisać po niemiecku ten list I NAPISZĘ żeby nic nie na mnie i tyle. Taką miałam babcię, uratowała mnie w ogrodnictwie, że mi sie przyśniła z 3 rodowodami na Piłsudski , że nie umieją mnie tam ograć a wszyscy od Jana Ewangelisty na kał i mocz. Bez sensu i tyle. A STAŁA PRACA JAK? Tak się można ograć od Jana Ewangelisty w pracy stałej. Bo będzie w ogrodnictwie mogę być. NIE MOGĘ. Bo są ograni BEZ STAŁEJ PRACY TAM na kał i mocz. To są IDIOCI wszystko zdemoralizowani i ograni przez Arabów Z BAŁKANÓW. Z Afryki bym może i padła a tak? I tyle. I figurami we mnie i może wiecie coś by tam było, ale Bona - figura brytyjskiego parlamentu i padli ;( No i cudem bo tak i już. Bo bym przez posranców bez ubrań została i tyle. W ogrodnictwie. Kompletne zboczeńce. I wiecie moja babcia - co to ogrodnictwo tam robi i choćby jako była kurwę mogli mnie tam zatrudnić. Taką mam opinię. Ta służba to oni tu są POSRANI NA ŁEB - wszyscy!!! Cała ta Polska - ten KK tu - oni wszyscy są KOMPLETNIE NIENORMALNI. No ale ja sie z tym nie utożsamiam. Stety niestety - no to renta i tyle. I pasuje i gra. Za matmę , ale już bez KOGOKOLWIEK - tego posrańca umysłowego z Niemiec też. Złodziej ogrodnik - on chyba trzyma z parlamentem na rodzinę. Trudno to orzec. Dla mnie to degenerat moralny i umysłowy. On powinien siedziec z 10 lat i tyle. Albo 15. No wyrok 25 lat i koniec :(

Bezdomna - piszesz szybciej, niż ja czytam...

Gość otto
wie lange hast Du Deutsch gelernt? Ich frage, denn ich sehe, dass du aber gut Deutsch spricht. Wie geht es Ihnen heute? ich hoffe, es ist ganz gut :)

Jezt daselbes auf Deutsch - Ich hoffe die Leute in deutschland konnen mir verstehen: Wann dieses Mann mochtest mit mir auf Deutsch schreiben - bitte sehr. Ich sorge uber es nicht. Ich will meine Rente geben. Alles. Meine Mutter in Polen in Polen ist BONA fur mich mit die Figure von die Frauen in British parliament. Is es normal? Sind die Leute hier oder dort normal? Das ist alles. Und ich mochte es schreiben dass die Fraunen gehen zu die Holle nach ihre Tot. Niemand sorgt uber sie weil Ich mit Poland bin mit Mutter mit diese Figure und keine Hilfe fur ihre. Alles. Also wer hatte diese Idee hier mir bleiben in dieses Weg ging nach Seine Tot zu die Holle und Fraunen von Britisch Parliamet wie sagten Ja und stand dass die idee ist gutt gehen/ginge zu die Holle nach Ihre Tot auch. Keine Hilfe. Welche Idee es war? Verruckt. Also sie sollten zu den Psychiatrist gehen und dass ist was Ich kann hier schreiben - die Frauen sollen JEDE WOCHE zu Psychiatrist gehen fur die Diebe von Ihre Familie ROYAL nicht zu die Holle nach ihre Tot gehen. Alles - Ich sorge uber sie nicht weil mein Vater (biologisch) verruckt war und niemand gab mir besser Angestalt - aber nicht nur - Ich sorge uber sie NIEMALS nicht fur die Familie - schlechte Leute, kein Moralitet, keine Idee fur die Arbeit fur mich. Alles :( Jetz. Wicie jak gość chce pisać po niemiecku niech se pisze. Ja to mam gdzieś. Ja chcę rentę. Co ja mam pisać po niemiecku z matką KRÓLOWĄ BONĄ która leci na mnie figurą PARLAMENTU BRYTYJSKIEGo - tych wszystkich byłych k**ew, które wiecie - z jednej strony dobroczynnośc, a z drugiej wiecie kasują ludzie równo i tyle. Nie będę tego pisała bo to w ogole sensu nie ma i tyle. Przynajmnie dla mnie. Jaki jest Mengele? Nie wiem- ta matka miała 3 rodowody - nie ma szans na nią. Ale mnie poszczuli - parlamentem brytyjskim - dlatego takie zdjęcia były. I wiecie ja tu ludziom ustąpiłam WYŁACZNIE Z POWODU KASY, zeby nic na mnie , ze ta rodzina jest BIEDNA i w ogole - a degeneraci moralni to brak słow, no ale nazywało sie że biedni i tyle. No coz... i wiecie jak sie chciały do mnie przyznać to wtedy, a teraz dzieci mają mieć OD NICH stała pracę i dlatego tak na mnie i tyle. A ja nie wrócę do szkoły bo ja sie poniewierać nie będę Z TAKIMI PAPIERAMI - to wystarczyło powiedzieć, pani niżej i może pani być albo niech se pani idzie. Choć wiecie JAKO OSOBA SAMOTNA jak POWINNAM była być wyżej i tyle. A co? Bez sensu pieprzyłam? A teraz nie wiedziałabym co powiedzieć i co? i tyle. To wszystko. I matmę im dam wiecie - tylko z polskiego - mogę to przetłumaczyć co napisałam i to wszystko. Takie mają wartości - możesz ta zboczone zero adoptowane ma wartości, ale w sumie jakie i tyle. To wszystko. Na tym amazonie.de - a parlament oceniam TAK SAMO albo niżej. Jakiś niewydany adopt bez rodziny. Ja jej nie będę osądzać. No a ona mnie może skasować - za brak kasy. A co ona robi? I miała mieć matkę z figurą parlamentu brytyjskiego i mieszkać se w Polsce i wypad ode mnie bo od św. Elzbiety tam byłam i mogą mnie WSZYSCY W ZADEK ugryźć. Tyle wystarczyło wiecie i mogliby wszyscy być. Polaki kupić se rodowodowy albo św. Jan Ewangelista na sranie i sikanie i tyle. Jak rządzi to musi rządzić tak , żeby mnie obalić. A wiedziałabym że piła spalinowa to bym uważała, a tak? Bo jak z nią przegrałam. Piła spalinową. I wiecie - to i tak nie ma sensu bo umowa na pile spalinowej jest na odcinek odnóza owada i wiecie TAKĄ UMOWĘ MIAŁAM? To co to było warte. Bo podpis, podpis a umowa? To jest nic nie warte. Te borówki też - dlatego MOGŁAM JECHAĆ DO NIEMIEC - bo się będa kłocić że nie wiecie i tyle i koniec. I nie napiszę tego po niemiecku bo ZERO RENTY I TYLE. taka byłam widzicie od Brygidy Szwedzkiej i wszyscy na mnie. Teraz mogę napisać po niemiecku ten list I NAPISZĘ żeby nic nie na mnie i tyle. Taką miałam babcię, uratowała mnie w ogrodnictwie, że mi sie przyśniła z 3 rodowodami na Piłsudski , że nie umieją mnie tam ograć a wszyscy od Jana Ewangelisty na kał i mocz. Bez sensu i tyle. A STAŁA PRACA JAK? Tak się można ograć od Jana Ewangelisty w pracy stałej. Bo będzie w ogrodnictwie mogę być. NIE MOGĘ. Bo są ograni BEZ STAŁEJ PRACY TAM na kał i mocz. To są IDIOCI wszystko zdemoralizowani i ograni przez Arabów Z BAŁKANÓW. Z Afryki bym może i padła a tak? I tyle. I figurami we mnie i może wiecie coś by tam było, ale Bona - figura brytyjskiego parlamentu i padli ;( No i cudem bo tak i już. Bo bym przez posranców bez ubrań została i tyle. W ogrodnictwie. Kompletne zboczeńce. I wiecie moja babcia - co to ogrodnictwo tam robi i choćby jako była k**wę mogli mnie tam zatrudnić. Taką mam opinię. Ta służba to oni tu są POSRANI NA ŁEB - wszyscy!!! Cała ta Polska - ten KK tu - oni wszyscy są KOMPLETNIE NIENORMALNI. No ale ja sie z tym nie utożsamiam. Stety niestety - no to renta i tyle. I pasuje i gra. Za matmę , ale już bez KOGOKOLWIEK - tego posrańca umysłowego z Niemiec też. Złodziej ogrodnik - on chyba trzyma z parlamentem na rodzinę. Trudno to orzec. Dla mnie to degenerat moralny i umysłowy. On powinien siedziec z 10 lat i tyle. Albo 15. No wyrok 25 lat i koniec

Es geht mir heute nicht zu gutt - aber du kannst es lesen. Welches Rettung fur mich in Polen? Die Frauen in British Parliamt sagten - Ich kann in Polen leben und vieleicht sie werden es wissen was ist mit die Polnish Kirche schlecht oder was ist diese Kirche uber. Ich denke nur die ex-Prostituten und sehr schlechte Fraunen konnen wie es denken. Aber das ist nicht alles. Es ware noch amusiert aber etwas anderes Ich meine hier am meisten. Was? Die Stehlen von die wichtigste Dokumente von Staadte-Box (Versteck) - Ich denke - sie sollten uber es wissen und was? Ich in Polen? Wie kann Ich dann normal Leben hier haben wann ich bin biologisch kind von meine Mutter - aber dass ist nicht wichtig - von meine Vater zum Beispiel - und am meisten - wie meine Grossmutter in Enland sagte NEIN fur sie alle. Was ist fur mich dann? Welche Leben wie Artz? Was mit meine Religion. Weil sie sind - wissen sie - sehr religious, gutt, wissen viel uber Gott, Biblie - wie es ich moglich - ihr konnt Deutsch lesen - wie ist diese Opinion moglich? Alle Frauen sind fur mich ex-Prostituen und wie konnen sie in England diese gutte Opinion haben? Und was mit mir in Polen? Ich denke - welche Richtung? Werstehen Sie? Diese Frauen konnen diese Sache machen - aber was nach ihre Tot. Die Frauen in British Parliament. Alles :(