Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zainteresowana tym @,@

Mamy jakie macie zainteresowania?

Polecane posty

Gość jestem zainteresowana tym @,@

Witajcie! Czym się interesujecie? Macie czas na swoje pasje? Ja mam 2-gotowanie i malowanie. Na gotowanie mam full czasu,a malowanie tylko w weekend,wtedy zostawiam na kilka godzin męża z dzieckiem i idę w plener. A jak to wygląda u Was?

Gość matka wspaniałej dziewczyny
Ja czytam, uwielbiam literaturę. Czytam jak dziecko śpi, a jak było niemowlakiem to jak ją usypiałam a na spacerach słuchałam audiobooków:) Lubię gotować ale ja to celebruję a na to już czasu minimalną ilość mam niestety.

Gość przykre to ale nie mam zadnej
pasji

Przede wszystkim KSIAŻKI!!!!! Tych nie dałabym sobie za skarby świata odebrać. Czytam codziennie. Drugie to geografia i podróze - przez kilka lat po narodzinach dzieci było z tym gorzej, teraz wreszcie wracamy do normalnosci :-) Pływanie - wpław i kajaki!!! Oraz rower! W miarę możliwości, basen mam bliziutko, kajaki podczas różnych wyjazdów. Latem jak pogoda ładna to w każdy weekend. Działka i rosliny doniczkowe - lubię siać, kosić, grabic itd... SAMOLOTY i lotnictwo - jestem krótko mówiąc plainspotterem :-P To tyle z grubsza....

Gość kolka123456
kocham czytac i gotowac, ani jedno ani drugie nigdy mi sie nie znudzi, poki nie urodzilam syna czesto " łykałam " ksiazki na raz, teraz niestety, przynajmniej chwilowo, musialam zrezygnowac z powaznej literatury na rzecz gazetek o maluchach :D A w kuchni moge spedzic kazda ilosc czasu, gotowanie mnie relaksuje na maksa :) Kiedys moja wielka pasja byly konie, teraz z wiadomego powodu (brak czasu) niestety zaprzestalam wypadow do stadniny :(

Gość przykre to ale nie mam zadnej
jakos trudno mi mowic o gotowaniu jako o zainteresowaniu - tez lubie i wymyslam ale to robi kazda z nas

Nie zgodzę się, ze kazda z nas gotuje i ze kazda to LUBI. Ja do niedawna umiałam tylko ugotowac jajka i kanapki zrobić :-P Nie cierpiałam siedzieć w kuchni! Od jakis 2 lat zainteresowałam sie gotowaniem, zauważyłam, ze mam dryg do tego, szukam więc nowych przepisów, coś tam kombinuję, próbuję. Ale robię to zrywami. Wiec nie traktuję tego jako pasji póki co ;-)

Gość kolka123456
masz prawo tak to widziec, tylko ze dla mnie gotowanie to nie "codziennosc" tylko przede wszystkim sposob na relaks, uwielbiam wieczorami sleczec w internecie i szukac, szukac i raz jeszcze szukac nowinek, ciekawych polaczen, robie to z pasja i zapalem, jesli tak wyglada codzienne gotowanie u kazdej kobiety to faktycznie nie ma mowy, zeby nazwac to zainteresowaniem ;)

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
Czytanie i słuchanie muzyki :) Czytać kocham i robię to jak tylko znajdę chwilę , a muzyki słucham praktycznie przez cały dzień.

Gość annkh
tarot, ezoteryka ogólnie, książki, żeglarstwo, rower

Gość dsja
Wiedziałam,że ten temat będzie krótki:)

Gość matka polka jakich wielemmmm
pieluchy kupy zupki

A szkoda :-O można by sobie troche podyskutować na ciekawe tematy, ale cóż ... kupki, zupki... nie dziwie sie, ze potem taki mit kury domowej funkcjonuje... :-(

Gość matka wspaniałej dziewczyny
Jak widać to nie mit.

Gość moni2210
Ja to uwielbiam wedkowac i posiedzieć w zaciszu natury

Gość ozdoby
Teraz robię głównie różne ozdoby do włosów, choć dziś zrobiłam korale. :) Na razie charytatywnie prowadzę pokazy dla dzieci, co fajnego można zrobić wykazując się odrobiną zdolności manualnych. Kiedyś nałogowo czytałam książki, ale teraz nie potrafię się wieczorem skupić na literkach, więc działam pistoletem na klej ;) Nim urodziły się dzieci z mężem uwielbialiśmy kajaki, niestety poszły w odstawkę, może niedługo jakieś wakacje w kajaku uda się zorganizować. :D Ostatnio działam w stowarzyszeniu na rzecz wioski, w której mieszkam.

Ja czytania książek i gotowania nie zaliczam do pasji chociaż lubie to robić :) ostatnio moja prawdziwą nowa pasją jest scrapbooking :)

Książki i kajaki. Ostatnio skończyłam Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet - fenomenalna, muszę teraz skombinować sobie kolejne części. A na kajakach byliśmy ostatnio - spływ 28 km można powiedzieć dziką rzeką, którą nikt wcześniej nie spływał, czasami bardzo wąsko, czasami bardzo płytko no i przenoszenie kajaków przez zwalone drzewa - takie spływy są najlepsze. :) Lubię też obejrzeć dobry film, serial, posłuchać fajnej muzyki. Teraz wciągnęły mnie 2 seriale The killing i Shameless - warte obejrzenia.

Książki, rysowanie pastelami, dłubanie w ziemi na działce - nie ma nic lepszego niż relaks na łonie natury z dala od cywilizacji.

Gość matka polka jakich wielemmmm
lubie ogladac m jak milosc i klan oraz perfekcyjna pania domu i na klaopoty zawadzka ona jest fenomenalna

książki, książki, książki uwielbiam czytać. Młoda bawi się w piaskownicy a ja kawusia i książka. Jeszcze krzyżówki i jazda rowerem, ta ostatnia niestety aktualnie odpada bo jestem w 8 miesiącu ciąży

Malowanie, muzyka i swego czasu książki. Teraz na czytanie mam trochę mniej czasu,ale nadal maluję, rzadziej rzeźbię. Ze słuchaniem muzyki-muszę wpasować się w gust syna-ale klasyczną i hity lat 60 na szczęście akceptuje ;) A poza tym gotowanie i pieczenie-uwielbiam to i potrafię o 1 w nocy się obudzić i wstać,żeby zrobić ciasto... :D

Książki, język francuski, podróże. Niestety po calym dniu padam na twarz i rzadko kiedy chwytam jakąś książkę. Za przypominanie języka chcę się wziąć lada chwila, bo mam zamiar zrobić jakiś certyfikat. A podróże póki co niestety odpadają ;(

Gość otp4432
to ogolnie przez bahory nie macie na nic czasu i po co to wam bylo?

Gość werterpka
ogolnie to szkoda ze twoja matka sobie tego nie uswiadomila moze by miala czas ;-/

podobnie jak większość uwielbiam czytać :) swojego czasu pasjonowałam się polityką, ale teraz trochę mi przeszło, uwielbiam historię wczesnego średniowiecza i archeologie eksperymentalną, ze sportowych rzeczy to narty a ostatnio duzo się angażuje w projekty naukowe dla dzieci typu "uniwersytety dziecięce", noce naukowców, noce muzeów, itp\ a jak chce się "odmóżdżyć" to lubię Castla i Mentalistę :)

Gość loforka
bo gotowanie to fajna rzecz w czasie opieki nad maluchem ;)