Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zainteresowana tym @,@

Mamy jakie macie zainteresowania?

Polecane posty

Gość sekssssss
oczywiście, ja zagłębiam tajniki seksu i jak narzazie mam tylko 4 dzieci

Gość masscan
Ksiazki, muzyka, ostatnio nauka gry na basie, deskorolka raz na jakis czas, filmy, kino japonskie, bazgranie :P, historia (lubie czytac ksiazki historyczne), teraz mam zamiar zabrac sie za nauke japonskiego. Gotowania nienawidze.

w tej chwili sudoku i rozgryzam liczenie w systemie binarnym... nadal lubię dobry film, czy książkę, pasjami wypróbowywanie nowych przepisów w kuchni, muzykę:) do podrózy, kajaków i wedrówek rowerowych po terenie wrócimy jak dzieci podrosną; a rozwój moich dzieci w sumie też mnie interesuje dość - bo jest to kosmos, którego sie nie spodziewałam, więc lubię czytać na ten temat, obserwować i pewnie dlatego siedzę tu na forum... no i zainteresowania zawodowe - zjadacz czasu:)

Gość A ja za to mam inaczej
A ja mam bardzo mało czasu, bo mam dwoje dzieciaków, w tym jedno malutkie i dwie prace, które nie tylko absorbują mnie w pracy, ale część czasu w domu również muszę poświęcać na pracę zawodową.... Niemniej... moją pasja jest powiązana z zawodem wykonywanym przeze mnie. Zawodu uczyłam się od wczesnego dzieciństwa, bo jestem pianistką. Obecnie gram koncerty i uczę fortepianu. Bardzo lubię to co robię, daje mi to dużo satysfakcji. Moim jedynym problemem jest to, że czasem przez pracę "kradnę" czas dzieciom, choć staram sie tego nie robić.

Gość jupi______25
książki, seriale, muzyka, kuchnia... prawda jest taka, że tym interesuje się prawie każdy, Każdy czasem czyta, słucha muzyki. Jak ktoś pisze o takich "zainteresowaniach" to znaczy, że nie ma żadnych. Rubryka "zainteresowania": sport, muzyka, film - co w praktyce oznacza BRAK JAKICHKOLWIEK :D:D

film (jestem miłosniczka scorsese) i muzyka, ale troche inaczej niz wiekszosc. fakt lubie sluchac, ale najbardziej lubie grac.

czytanie - uwielbiam książki fantasy np Władca Pierścieni, Diuna, Saga o Ludziach Lodu, z fantastyki Lem i Dukaj, do poduszki polecam książki z cyklu Cuchnący Wersal, Carskie Polki etc.. Elwiry Watały, i jak chcę podnieść sobie ciśnienie to czytam Mastertona, Kinga i seria Becketta ale Becketta literatura nadaje się na raz i można odłożyć na półkę :D poza czytaniem maluję, uwielbiam rower i pływanie ;) muzyka ale nie mam szczególnie ulubionych wykonawców, ostatnio słucham Enigmy, trochę muzyki relaksacyjnej i Tool'a jak mnie coś wkurzy ;) to tyle ;) ale moim największym marzeniem jest nauczyć się wspinaczki górskiej i zdobyć Wielką Koronę Tatr a później kto wie .. ;)

Gość aaaaaaarwena
"Rubryka "zainteresowania": sport, muzyka, film - co w praktyce oznacza BRAK JAKICHKOLWIEK " to ze sa powszechne nie oznacza ich braku 😴 tępaku ;)

Gość ginerwaaa
Ja uwielbiam hand made. Odpręża mnie to i relaksuje, tworzę wszystko ze wszystkiego :) Ostatnio przypadkiem odkryłam taśmy kreatywe http://tapeiscool.com/ świetna zabawa, można z nich stworzyć wiele ciekawych rzeczy i nadać niepowtarzalny charakter tym starym i niepotrzebnym. Nawet mój 9-letni bratanek, maniak gier komputerowych, ostatnio odstawił komputer i razem zrobiliśmy dla niego wyjątkowy portfel z taśm a'ala moro :)

Gość gość
Kocham ciuchy,ogladam vlogi,czytam blogi,sledze najnowsze tredy i biegam po sklepach wyszukujac perelki