Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajeczkokureczko

czuje sie nieswojo w swoim ciele w ciazy

Polecane posty

Gość jajeczkokureczko

czesc wam, chciałam zapytac czy inne przyszłe mamy tez mają taki problem? jestem w szóstym msc ciazy i od pewnego czasu czuje sie "nieswojo w swoim ciele" mimo ze nie przytyłam i moje ciało sie nie zmieniło oprcz tego ze troche zaokrąglił mi sie brzuch, to czuje sie ciagle zawstydzona. okresel to tak- czuje sie jak nastolatka ktorej dopiero zaczeły rosnać piersi. totalnie wszystko mnie krepuje. tak jak kiedys goniłam bez stanika tak teraz mnie drazni ze ktos mogłby zobaczyc kształt moich piersi, krepuje sie byc w stroju kapielowym bo denerwuje mnie ze ktos moze patrzec na mnie, wstydze sie swojej mamy i siostry. najchetniej ubierałabym sie jak zakonicca byle tylko nikt na mnie nie spojrzał. jedynie moj facet mnie nie zawstydza. jestem od tego wszystkiego strasznie zdziczała. czy ktorejs z was tez przyszło takie "nieobycie z samą sobą" podczas ciązy?

Jajeczko kobiety w ciąży wyglądają najpiękniej! Ciesz się tym stanem, bo nie długo za tym zatęsknisz.Wiadomo,że ciało w ciąży się zmienia...dla mnie najgorsze były ogromne brodawki :/

Gość kolka123456
na poczatku mialam podobnie, ale doslownie z dnia na dzien cos przeskoczylo i zaszla we mnie diametralna zmiana, do tego stopnia ze zasuwalam na podmiejski basen w plener codziennie, nawet jak juz ledwo chodzilam :) pokochalam bycie w ciazy i smialo moge powiedziec, ze bardzo chetnie wrocilabym do tego stanu przynajmniej kilka razy, gdyby nie masakryczny porod, ktory wybil mi z glowy kolejnych potomkow :D

Gość efwefwef
Nabierzże trochę dystansu do siebie. To tylko parę miesięcy a ty tak dziecinnie się przejmujesz! Oczywiście odczuwałam coś podobnego ale nie pamiętam żebym tak te wrażenia celebrowała. Nie jesteś jedyną osobą na świecie która jest w widocznej ciąży.