Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianeczka

wasze problemy, kłopoty, smutki.......

Polecane posty

Gość kafeterianeczka

wpisujcie....

Gość spoko loko
ja się wpiszę:) Mam trochę problemów - zdrowotne, uczuciowe i kasowe ale myslę optymistycznie:)

Gość kafeterianeczka
no wpisujcie, moze czytajac o klopotach innych ludzi poczuje sie lepiej...

Gość Eeeej, nie oszukuj!
Moja rodzina jest w kawałkach, nie widziałam siostry od roku a wcale nie jest za granicą, mój ojciec przy ludziach jest szanowanym człowiekiem, a w domu obleśnym facetem, moja mama ma słabe serce i boję się o nią, bo jest jak jej matka, która zmarła w wieku 50 lat, mój dziadek jest po operacji, jestem nieszczęśliwie zakochana od półtora roku, nie spotkałam jeszcze nikogo tak wrażliwego, jak ja, więc dogaduję się tylko na zupełnie podstawowym poziomie, bo wyższy jest dla innych za trudny, przez większość wolnego czasu siedzę na parapecie, słucham muzyki i myślę. A i tak uważam, że świat jest piękny. 🖐️

Gość klopooooot
Nie moge znbalezc poracy:/ 'Od paru lat pracuje poza granicami PL i w "bambuko" zrobil mnie szef i w tym roku nie wyjechalama...kasa sie konczy:( Poza tym starzy mnie wkurwiaja bo musialam od nie dawna z nimi zamieszkac i jak nie zjem obiadu to juz sie wkurwiaja....mam ponad 20 lat a opiekuja sie mna jak malym dzieckjiem:/