Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide na weseliskoo

pomocy..jakie słowo tu pasuje

Polecane posty

Gość ide na weseliskoo

Ja biedna dziewczyna w wszystko mu uwierzyła i tylko o nim jedynym marzyłam On mi obiecywał góry i lasy, że będę miała przy nim .............. Że mnie na rękach będzie nosił i że mnie już nigdy nie będzie złościł w miejscu kropek jakie słowo pasuje

Gość Pliman
kontrabasy

Gość niech no sie zastanowie
co to za wypociny bezsensowne? nic logicznego tu nie pasuje

Gość ide na weseliskoo
Prze te progi przestępuję i was wszystkich witam i winszyję Najpierw pana Młodego potem gości jej i jego Z młoda parą żeście tu przyszli i bez niej pójdziecie dopóki dolarem o talerz nie brzękniecie Przyszłam tu choć nie proszona, lecz jestem do tego bardzo zmuszona Bo to dziś mojego narzeczonego wesele, który to panienek zwodził bardzo wiele i mnie też przez 5 latek uwodził i krok za krokiem wszędzie za mną chodził Ja biedna dziewczyna w wszystko mu uwierzyła i tylko o nim jedynym marzyłam On mi obiecywał góry i lasy, że będę miała przy nim ...(tu słowo brakuje) Że mnie na rękach będzie nosił i że mnie już nigdy nie będzie złościł Zaręczył się z mną, obrączkę mi włożył i u proboszcza zapowiedzi zgłosił A po zaręczynach zaraz się miał żenić Aż trudno uwieżyć że tak mógł się zmienić Teraz się żeni z inną, a mnie tu zostawił niewinną! o co chodzi...fajny wiersz