Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmierdziucha stopowa

Ej, powiedzcie, ale szczerze - smierdzą wam stopy?

Polecane posty

Gość śmierdziucha stopowa

mi tak i sie przyznaje :) a wam? :)

Gość hjjsn
ja mam to szczęście że stopy nigdy mi jeszcze nie śmierdziały, za to mojemu bratu walą ale radzi sobie, zainwestował w talki dezodoranty i myje po 2 razy dziennie :D

Gość studia !!!!!!!!!!!
mi nie ,nalezy dbac o higiene

Gość a mi to zalezy
ale raczej nie. polecam ci dobry sposob, wyprobowany przez wiele osob w otoczeniu, n8ie ma lepszego - codziennie wieczorem po kapieli i rano natrzyj stopy cale i miedzy palcami pudrem alantan, po niedlugim czasie zauwazysz poprawe

Gość a mi to zalezy
tzn talkiem alantan, wylecialo mi to z glowy, deodoranty do stop to pic na wode, najlepsze najprostsze sposoby

Gość aska800034
mi strasznie buty mam rozne i powiem wam czy skora czy platiczki-wali mi strasznie sa ok 2, 3 dni od kupienia potem masakra, wala mi gorzej niz facetom, heh jedynie japonki to ok jakos idzie wytrzymac a zinowe masakra tak o d lat, nic ni e pomaga

Gość ja nie jestem z liverpoolu
ja mam jedną parę butów balerinek ale to wali z tych butów, nie przez moje nogi :o myję je codziennie, talkuję ale to nic nie daje. chyba wyrzucę te buty, bo z innymi jakoś problemu nie mam :o

Gość zxderr
Jak w miarę mało chodzę to nie, ale jak mam zalatany dzień to wieczorem jadą trochę

Nie...i całe szczęście ale znam parę osób które ubiora nowe skarpetki, nowe buty, a na koniec dnia tak im walą stopy że idzie się udusic. Nie wiem od czego to zależy. Od grzyba? :/

Gość aska800034
oj tam ja grzyb a ni e mam... chyb a z a mlodu zjebalam se nogi plastikami:( i wali ju z zawsze, jest to krepujace bow gosci nie chodze::(