najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 dlugo jeszcze bedziesz sie tak publicznie żalić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 aż znajdę miłość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 "aż znajdę miłość" Nie strasz ludzi, kobieto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 nie wierzysz w miłość Damascenko? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 przecież tutaj sami przystojni są i w ogóle zajebiści dziwne że pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 taaa tylko puści w środku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 skąd wiesz ? potrząsałaś nimi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 Etaty starych panien też ktoś musi zapełniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 tak potrzasłam i zadudniło niczym dzown Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 Krwawa, to pozostawiam babochłopom :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 "nie wierzysz w miłość Damascenko?" W twoją nie wierzę. Za dużo gadasz, Fiku. A wiadomo, krowa która dużo ryczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Czerwiec 5, 2012 w swej nieskończonej łasce zwalniamy ci miejsce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 Wszystkie babochłopy starsze zajęte, także fikuśna nie wiem, nie wiem:P Może jak przestaniesz bujać w obłokach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 moorland, wielkie dzięki ;) DAmascenka, ja nie gadam, ja piszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezle nawet pocieszycielki Napisano Czerwiec 5, 2012 odwrocily sie plecami nice :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 może szukasz nie tam gdzie trzeba ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 ja nigdy nei przestanę bujać w obłokach, taki charakter już mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 "DAmascenka, ja nie gadam, ja piszę" W twoim przypadku nie ma różnicy :) Wszystkiego, prócz działania, jest za dużo. Ale i tak jesteś słodka w tej swojej głupocie :) Szybko znajdziesz naiwne chłopię :) Brunatne w owłosieniu i brelach na nosie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 dzis np, jakis sympatyczny brunet podsiadł się do mojego biurka i nawet nei raczył mnie podrywać, faceci to są bezczelni :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 A mi się widzi, że jedno chłopie nawet na kafe się znalazło:D Co to się lubuje w fikuśnej konstrukcji psychicznej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 Nie raczył cię poderwać? A to świnia! Oczywiście wygarnęłaś mu za to, jak należy, prawda? Jak on śmiał!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 "Brunatne w owłosieniu i brelach na nosie" tacy są najprzystojniejsi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 no przeciez nie przy szefowej a ja mu swoje biurko i konto udostępniłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 Krwawa, kogo masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 ""Brunatne w owłosieniu i brelach na nosie" tacy są najprzystojniejsi" Eeee.. wiesz, Fiku... Dwa tygodnie temu w ZOO widziałam na wybiegu brunatnie-owłosionego szympansa w okularach. Tiwi oglądał... Jakoś mi na przystojnego nie wyglądał. On W OGÓLE mi nie wyglądał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 a ja mu swoje biurko i konto udostępniłam Cham, prostak, pijak i złodziej! Bo każdy pijak, to złodziej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 fubu, nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Czerwiec 5, 2012 Wiesz kogo:P A dobrze, ze na kafe nie ma. To znaczy, że nie przesiadują na babskich forach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 to juz neiaktualne ;) pomylił sie chłopina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach