najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 fubu - doprawdy? nie zauważyłam ani jednego ani drugiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 fubu nei jesteś w moim typie ani mentalnie (pisales juz kiedys na moim topiku) ani fizycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 No przecież ładny chłopiec co Ci się w nim nie podoba wybredna kobieto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 w moim odczuciu nie ma nie chciałam cię tym urazić w żadnym stopniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 To do Hiszpanii sobie jedź po tego bruneta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 ..a teraz powiedz ,ale tak szczerze temat założyłaś ,żeby się tylko wyżalić czy oczekujesz jakiejś realnej rady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 wolę polskich brunetów :) słowiańska dusza i te sprawy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 myślałm że zgłosi sie przystojny brunet w okularach i porwie me serce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 Skoro słowiańska to nie może być brunet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 może, nie o genach piszę a o duszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 Chodzi Ci o to, żeby miał okulary bo wadę wzroku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te byly prawik to przeciez Napisano Czerwiec 5, 2012 fiku mikuuu nie poznajesz? ona zaklada milion tematow dla zasady i z nudow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 A to ja się nie piszę o tej słowiańskiej duszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 okulary nie są koneiczne :) generalnie faceci w okularach wyglądają męsko, dojrzale i inteligentnie, ale można tak i bez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 O tych brunetach w jej tematach się naczytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te byly prawik to przeciez Napisano Czerwiec 5, 2012 ja nawet nie czytam, smieszna byla rok temu na wakacjach teraz jest zalosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 To marzycielka taka z Ciebie ,gdybym był przystojnym brunetem to bym zabrał cię na romantyczny spacer w ciepły letni wieczór gdzieś w ustronne miejsce tam usiedlibyśmy sobie na ławeczce przy winku i... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 ..oczywiście gdybyś była śliczną blondyneczką w okularach ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 widzę że uważnie śledzisz moje tematy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
były prawiczek 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 jak mam być szczery to nie ;) ,albo bardzo pobieżnie ,ale tyle mi wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach