Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gabolll21

,,Powietrze" pod skórą z tyłu stóp...

Polecane posty

Gość gabolll21

Od jakiś 2 lat mam dziwną przypadłość - jakby ,,powietrze" pod skórą z tyłu stóp. Piszę ,,powietrze", bo tak naprawdę go tam nie ma, ale tak to wygląda. Ścieram tą skórę 1-2 razy w tygodniu tarką, ale po 2-óch dniach jest to samo... Piecze mnie ta skóra, gdy leżę na plecach, a gdy mam mokre nogi, to robi się z tego jakby białe ,,wybulwienie". Okropnie to wygląda. :( Nie jest to rogowacenie naskórka - ta skóra jest miękka. Byłam u dermatologa, który sam nie wiedział co to jest i zapisał mi krem ,,Pilarix", po którym objawy się nasiliły, więc przerwałam jego stosowanie. Do tego wszystkiego praktycznie nie dam rady chodzić w szpilkach (kiedyś nie był to żaden problem dla mnie), ponieważ cała skóra pod stopami mnie piecze (choć wygląda na zdrową). Tak myślę, czy to nie jest spowodowane solarium (chodzę tylko na łóżko) - może tam się czymś zaraziłam tym bardziej, że występuje to tylko z tyłu stóp - tam gdzie stopy dotykają powierzchni, gdy się leży... :/ Czy którakolwiek takie coś ma, albo przynajmniej przypuszcza co to może być...? Bardzo proszę o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować