Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za głoosem.

aaaaaaaaaaaa, ale własnie miałem przypałową akcje!!

Polecane posty

Gość za głoosem.

flirtuje sobie z pewną panną no i właśnie z nią pisałem na gg... jestem nią zajarany, podoba mi sie i mam nadz., że coś między nami będzie no i mam dwóch dobrych ziomków z którymi gadam sobie o wszystkim.. no i wiecie jak to jest, jak sie gada z najbliższym kolegą to się nie pierdoli kocopołów typu "z moim kochaniem grzecznie siedzielismy przed tv dotykając się" tylko naturalnie jak chłop do chłopa "no kurwa powiem ci ze zajebista jest, wyruchał bym ją zajebiscie hehe " i ogolnie takie tam (i nie pierdolcie, że laski w ten sposob nie gadają miedzy sobą- bo wiele juz sie w zyciu nasłuchałem) tak czy owak pisałem z nią właśnie na gg i miałem też dwa inne okienka z owymi kolegami.. i jednemu i drugiemu zdawałem relacje z mojej randki z nią z wczorajszego dnia.. i aby nie pisac tu i tu tego samego to robilem tak, że do jednego napisałem , kopiowałem to i wklejałem drugiemu no i kurwa napisałem dosłownie wkleje to co jemu "hehe no fajnie bylo, kurwa jeszcze miala takie fajne skórzane obcisle spodnie ;d zruchal bym ją fest .. mam w planach teraz na mecz polski zabrac ja gdzies do puba a wieczorem klubing i tam sie do niej przyblizyc;d;d kurwa kreci mnie sucz!" no i kurwa co?? skopiowałem to aby wyslac drugiemu kumplowi I KURWA NIECHCĄCO WYSLALEM TO JEJ!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdooooooole jaki przypał... zaczalem sciemniac, ze to kumpel mi cos takiego napisal, ze niby on to opowiadal mi.. ale mysle, ze ona skapneła, że to moja wiadomosc była-bo głupia nie jest i jakos tak 5 minut po tej akcji nagle mi napisala, ze musi odejsc od kompa.. ja pierdole, ale jestem wkurwiony i generalnie speszony

Gość alejazda
masz przechlapane :P

Gość już się skapnęła
ale z ciebie młot!

Gość Ahaj Aniulka
ja ym sobie dala juz z Toba spokoj, bo myslalabym ze zalezy Ci tylko zeby mnie przeleciec

Gość Ahaj Aniulka
a to za Wami facetami roznie bywa ;) mam kumpele, ktorej chlopak wszem i wobec rozglaszal, ze chce ja tylko przeleciec i tylko po to z nia jest. ona o tym nie wiedziala. i co? facet wyrosl z takich glupot i od wielu, wielu lat sa juz malzenstwem i maja dwojke dzieci. i sa naprawde udana i wspaniala parą :D

Gość za głoosem.
nie ma czegos takiego, ze chce tylko przeleciec to wasze zjebane wymyslone zdanie owszem chce ja przeleciec, to logiczne, ale przede wszystkim chce aby była moja

Gość leeenaaaa
No wiesz kumple Cię zrozumieją ale dziewczyna to inaczej bierze. Ale trochę to było przegięcie, bo rozumiem, że to najlepsi koledzy i nie będziesz pisał im poetyckim językiem, ale np.''sucz'', ''zruchałbym ją'', to brzmi tak jakbyś kompletnie nie miał dla niej szacunku i jakby nie chodziło Ci o to, że się w niej zakochujesz i zależy Ci i Ci się zajebiście podoba, tylko jakbyś traktował ją jak towar do wyruchania,a nie obiekt westchnień.. Jeżeli jest inteligentna to się kapnie, że o nią chodzi i jeżeli jest normalna to na pewno będzie jej dziwnie, że tak się o niej wyrażasz i wysyłasz to kolegom..

Gość za głoosem.
leena.. kobiety o wiele "lepiej" gadają o facetach