Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

Gość 24t23t3t
Oczywiście fizycznie też sobie wyobrażam niektóe osoby, chociaż to prawdopodobnie - jak pisałam - wynik czytania postów. Moorland kojarzę sobie jako b. chudą brunetkę, wytatuowaną, bez makijażu. Ok. 25 lat. Damascenkę jako brzydką, ale kobiecą.Ok 35 lat. fiku miku.... Hmm... Włosy ciemny blond, dość ładna. Młoda, jakieś 21 lat.

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
Ale sprawdzałem kilka swoich nicków ulubionych i wszędzie taki miodek płynie... A wpisz sobie hrumhrum:D:D

No, to źle mnie kojarzysz :P ale to akurat było zabawne - praktycznie każdy brał mnie za faceta :D

Gość bo to solidarnosc dziewic
ja sobie wyobrazam fikusna 160 70kg przyszczata w binoklach - uosobienie moich marzen :classic_cool:

Gość 24t23t3t
moorland > Na pewno pisałaś że masz wytatuowane całe ręce. Gdzieś pisałaś że jesteś bardzo szczupła. A kolor włosów jakoś sam mi się wyobraził.

Gość 24t23t3t
Lomu > z niczym... może z łosiem (zwierzakiem)

Gość NigeryjskaStrażPrzybrzeżna
Ten tester to jakieś gówno jest:O A co do mnie to Niger nie ma dostępu do morza;) O ile kogoś to interesuje ofcourse:P

Mam tatuaż na ramieniu (właściwie na barku, przechodzący na ramię), ale nie całę ręce. I nie licząc paru miesięcy choroby nie byłam i nie jestem bardzo chuda :P

Gość 24t23t3t
moorland> Mhm. Wydawało mi się że pisałaś kiedyś, że masz "rękawy". Pamiętam też że masz faceta i on jest Twoim pierwszym. Stąd może pośrednio wykształciło się wyobrażenie niezbyt atrakcyjnej, takiej... zaniedbanej - włosy strąki, brak makijażu. A może dlatego że piszesz czasami tak swojsko? (to komplement) A Damascenkę sobie wyobrażam jako "paniusię" - szpileczki, garsonka itd.. ale brzydka twarz. To chyba też przez sposób pisania. Łaaaa.. ale pojechałam :D

Łosoś - prawik :D:D:D:D Piękne skojarzenia :P To, może napiszcie, skąd się wzięły Wasze nicki. Chętnie zacznę ;) Lomu, to nazwisko najlepszego zawodnika rugby w historii. Grałem swego czasu w rugby, byłem szybki i zawzięty i koledzy zaczęli mnie tak nazywać :)

Ja pisalem wczoraj skad sie wzial moj. Wpadlem tu przypadkiem jakis czas temu i przeczytalem jakas mega bzdure, ktora musialem skomentowac i na poczekaniu wymyslilem taki nick:) Po pierwszym podszywie zaczernilem go i tak juz zostalo:)

Gość lamka 2
A mój? ;)

Fajny komplement :) Z tym zaniedbaniem ciekawe - trochę chyba bazuje na stereotypach, co? :P Naj - nie przejmuj się :P

Gość 24t23t3t
fiku, ciągle piszesz o brunecie w okularach, więc jak ostatnio poznałam jednego, to pomyślałam że na pewno spodobałby Ci się. Czarne włosy, lekki zarost, okulary, ok. 185 cm. Ciacho. Niestety żonaty

Gość 24t23t3t
"Z tym zaniedbaniem ciekawe - trochę chyba bazuje na stereotypach, co?" Hmm... Myślę że może przez to, że wyobraziłam sobie że jesteś w tatuażach, to od razu skojarzyłam laskę w glanach, zielonej podkoszulce i plecakiem z nadrukiem trawki. A takie osoby kojarzą mi się z zaniedbaniem.

Gość kręce loka
Fajny ten tester nickow i nawet można powiedzieć że u mnie się sprawdza w 80% :P