Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

Gość argen no wiesz co
nie spodziewalem sie po tobie www.argen.com/ :P

No rozumiem. Chociaż skojarzenie też nie do końca fair, chociaż jak wiadomo stereotypy się trzymają. Poza tym samo to, że ktoś lubi "koszulki z nadrukiem" nie znaczy, że jest zaniedbany (no...chyba, ze mowa o wspomnianym obrazu z ziołem i koszulce która czasy świetności ma dawno za sobą :P) Ale była kiedyś na forum panna z "rękawami" (z opisu całkiem ciekawy projekt, ale sama bym tego nie zrobiła, wolę mieć możliwość zakrycia tatuażu). Naj - nie przejmuj się tym co Fiku mówi :P

Gość Egoist
Nie.

znam takiego lekarza :) Poza tym urok uniformów - zazwyczaj sięgają połowy ramienia albo do łokcia :P

"A Damascenkę sobie wyobrażam jako "paniusię" - szpileczki, garsonka itd.. ale brzydka twarz. To chyba też przez sposób pisania" Haha, no pojechałaś :D Szpilki uwielbiam - czerwone :P Garsonki - zgiń, przepadnij :P Zdecydowanie wolę krótkie spódniczki i sukienki w stylu lat 60-tych :) A najbardziej krótkie dżinsy, kolorową koszulkę, wrotki i jazdę w skateparku :P Twarz brzydka? Hmmm... Dzięki :D Widziałaś kiedyś Audrey Hepburn? :P Z tym, ze w oryginale jestem ruda :D

Dama - powinien być temat gdzie każdy opisze to jak wygląda, żeby raz na zawsze uniknać niedomówień (w końcu sa tu tacy co nam biografię piszą :P) Miku - jednym ciosem mnie powalisz :P

Dama - powinien być temat gdzie każdy opisze to jak wygląda, żeby raz na zawsze uniknać niedomówień (w końcu sa tu tacy co nam biografię piszą ) Hehe, dobrze, że nie zrobili ze mnie faceta :D A pomysł fajny ;) Cóż, wydanie Kronik Kafeterii byłoby niezłym pomysłem. Potem tylko zaangażować rysownika policyjnego i album pamiatkowy jak znalazł :D

Dama - no cóż...ja tego samego powiedzieć nie mogę :P Byłam facetem, babochłopem, anorektyczką, odejmowano mi cm wzrostu i obwodu biustu , a teraz te tatuaże. Mówcie mi kameleon :P

Moorland - kojarzy mi sie z 35 muskularna, ostrzyzona na jeza biseksualistka konterstatorka lubiaca samogon Pink_Panther - ze zbyt szczupla, koniecznie farbowana blondynka z czarnym odrostem, lubiaca cole i kolor rozowy Damascenka - z 35-letnia, typowa biurwa, lubiaca brazowe buty ze skaju na obcasie 4cm i srednio dlugimi kasztanowymi wlosami na pazia, z lekka nadwaga

Naj - dzięęęęęki :D Fiku - czyli jesteś do zjedzenia, taka fajniutka :P Dama - o...zapomniałam. Ostatnio wstawiono "moje" zdjęcie na którym byłam prawie łysa :D

ze zbyt szczupla, koniecznie farbowana blondynka z czarnym odrostem, lubiaca cole i kolor rozowy HAHA czas zmienic nick :D