Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24t23t3t

niesamowite, jak nick generuje wyobrażenie o osobie

Polecane posty

były prawiczek- niepozorny, nieśmiały, pryszczaty gość z krzywymi zębami i w okularach, który poprzez szczęśliwy zbieg okoliczności stracił cnotę i na cześć tego wydarzenia obrał swój pseudonim ( prawdopodobnie już więcej nie porucha :P ) calluna79- tlenione blond włosy, czerwone paznokcie i krótka mini. Miły, radiowy głos. Pracuje jako call girl :P

To i ja się wypowiem ;) ale tylko o nickach, które mi sie z czyms kojarzą. Moorland-z księżycem. Ładna delikatna kobieta północy o bladej skórze i ciemnych włosach Damascenka- krucha drobna niska delikatna, taka prawdziwa dama w koronkach Argen-mężczyzna północy, wojownik z powiesci fantasy najpiekniejsza kobieta na kafe-ładna, młoda, aczkolwiek próżna, stąd nick ;) Krwawa Wilczyca-twarda babka z charakterem, silna, postawna, ciemne włosy

Damascenka A jednak ;) heheh najmadrzejszy na swiecie Ciebie jeszcze nie rozgryzłam ;) nie no żartuję, zaraz cos o Tobie napiszę ...

"najmadrzejszy na swiecie pisz pisz, ciekawy jestem" Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :P A fe!

najmadrzejszy na swiecie - młodo wygląda, chłopięca budowa, brązowe włosy, inteligentny, trochę zarozumiały :p Zgadza się ?? ;)

"Wiem, ale ja jestem bardzo prozny" Okropnie próżny :D Ale, jak mówi mój przyjaciel, jak masz czym, to się chwal :) Dobrej nocy :)

Frankie - gdybym kiedykolwiek udostępniła tu moje zdjęcie to byłabym pewna, że widziałaś :P

Krwawa Wilczyca Co do postawności to zależy gdzie masz te 162 cm :D zartuję ;) ale tak generalnie widzę Cię jako szatynkę z długimi włosami ubierającą się w czerń, biel i szarość.

Naj - pewnie powiedziałabym, że jesteś zarozumiały. Tylko, że jestem bardziej przemądrzała i zarozumiała od Ciebie i w jakim świetle mnie by to stawiało? :P