Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bala ametyst

znajomosć z portalu randkowego

Polecane posty

Gość bala ametyst

witajcie..około miesiaca temu niecałego poznałam chłopaka na portalu randkowym.. Ja 22 on 24 lata..Zaczepiłam go spodobałam mu się ..wysyła mi smsy , wiersze, mówił ze jestem jego niunia i po 2 tygodniach przyjechał do mnie na jeden dzień. ponieważ dzieli nas 250 km..jeszcze bardziej mu sie spodobałam..on fajny chłopak, ale nie powala na kolana ale jest otwarty bardzo nadskakuje słowami , ale jakos jestem ostrożna..i cały czas mówi mi ze daje mi serce..gadamy na skype..gadu..ja czasami ucinam rozmowy..bo jakos sie dziwie ze on tak od razu na mnie sie nastawił..ciagle pisze ze teskni..jak zweryfikowac znajomość w sumie raz go widzialam.. co robić?

Gość bala ametyst
dlaczego? dać mu szansę?

Gość makuszanka
co masz na mysli? mi chodzi o to czy to mozliwe zebym mu sie spodobała? zeby sie nakrecił tak na mnie raz mnie widzac?

Gość bela ametyst
makuszanka no własnie o to mi chodziło..czy mogł sie tak zauroczyc po jednym spotkaniu i ciagłych pisaniach na internecie>

Gość bela ametyst
to znaczy po jednym spotkaniu nie czuje nic specjalnego..fajne to jest podoba mi sie ale jestem ostrożna

Gość bela ametyst
czy ktoś miał doświadczenie pozytywnej znajomości z portalu randkowego?jak to sie zaczyna..bo dla mnie to naciaganie..nawet bez spotkania tyle emocji mi pokazał..nie chce sie dac wkrecić..oszukac

Gość bela ametyst
imponuje mi bo jest z niemiec..ale w sumie na odległość zwiazek..bybył... mieszkam w małej miejscowosci..niedawno rozstałam się z chłopakiem

Gość bela ametyst
do samotnik XI ..mogłabym ale chce teraz zeby sie działo..nie chce czekać

Gość bela ametyst
nikt nie ma doswiadczen w portalu randkowym? pomóżcie mi

Gość bela ametyst
nikt?