Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figi migi

moja mama sie leni

Polecane posty

Gość figi migi

A wiec biore slub w tym roku za granica gdzie mieszkam juz na stale . Rodzice narzeczonego nie kryli zadowolenia . Moja mama natomiast informujac ja wypalila : a po co sie spieszyc . Zaznaczam ze mam 27 lat i jestem ustawiona w zyciu ,.nie takiej reakcji sie spodziewalam . Zaskoczenie nr 2 prosilam mame aby zalatwila mi potrzebne papiery w w urzedzie gminy potrzebne do tegoz slubu . Ona na to : przyjedz i pozalawiaj sama swoje sprawy . A ona ma urzad pod samym nosem . Zaskoczenie nr 3 zaprosilam ja na slub na co ona bez zastanowienia wrecz oburzona wypalila iz nie bedzie miala urlopu w tym czasie . Wiec ja jej zaproponowalam przyjazd tylko na weekend koszty podrozy pokrywam ja , takze ona musialaby jedynie dojechac z mazur do wawy na lotnisko godzina lotu i na miejscu . Ale ona nie bedzie tlukla sie do wawy pociagiem . W efekcie brak rodzicow na slubie corki .ktoras z was miala podobny problem

Gość ndjfjfjc
To niezle. Co jest z twoja matka?? A z kim sie chajtasz? Bo moze o to chodzi. Turas? Arab?

Gość figi migi
:-D nie turek i nie arab . Polak :-)

Gość zawiedziony1410
domyslilas sie juz ze jest obrazona ze ja zostawilas? ;p i teraz tak jak male dziecko tupie noga