Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wersenn____

Wstydzę się swojej starszej dziewczyny -ja 27 ona 31

Polecane posty

Gość Wersenn____

Jej twarz z każdym półroczem coraz bardziej się starzeje. Panny 19-22 lata wyglądają przy niej jak anioły. Czy ktoś tak ma ?

Gość nowieszjakjest
za parę lat będzie jeszcze gorzej ale skoro nie stać cie na młodszą, ciesz się tym co masz

Gość think again
starzeje się..???? ja pierdolę ! to niemożliwe!

Gość makuszanka
wiesz myśle ze to nie możliwe..może ona jest brzydka..taki typ urody..4 lata różnicy to żaden problem wogóle nie widac..ja znam pary 9 lat roznicy..gdzie babka jest starsza..i nie ma problemu

Gość Podszyw 1 :)
Mister Universum pomyślałby ktoś :P

Gość Wersenn____
nie chciałem tego pisać, ale zakochałem się w pięknej dziewczynie, która ma 16 lat, i chcę zerwać z obecną. Nie wiem co zrobić by nie zranić obecnej.

Gość Wersenn____ = Egoist31
:O

Gość EJ BEZ
przesady, chyba, ze dziewczyna ma problemy z cera. ja mam ponad 30 i ogladaja sie za mna chlopacy ze szkoly sredniej ktora mijam codziennie w drodze do pracy.

Gość to nie dla mnie
wsppółczuje i nie wyobrazam soebie kobety starszej , sorry

Gość to znowu egoist
drunie :D

Gość sama ale tak mi ok
0/10

to ją sobie zagospodaruję, przy mnie będzie wyglądała jak 18-ka :D

Gość do Wersenn____ vel egoist
chlopie skończ juz z tymi przyjebanymi prowo:O boś sam stary koń juz :P

Gość Wersenn____
jestem tutaj pierwszy raz i nie wiem co to za człowiek ten egoista. Kiedy patrzę na nasze zdjęcia sprzed 3 lat, to faktycznie widzę różnicę ,w twarzy na jej minus. Boję się że z czasem będzie gorzej

Gość niedlapsakielbasa
Autorze jakis ty darmemny,skoro faktycznie na 16stke chcesz polececiec to zrob to a obecnej dziewczynie nie zabieraj czasu ....moze pozna kogos normalnego bo ty takie glupoty piszesz ze szkoda gadac,jakbys napisal ze dzieli was 15lat lat roznicy to bym zrozumiala...ze moze sie zastanawiasz a ty chlopie naprawde masz przeciag w glowie zal

Gość idz sie lecz
jestescie prawie rowiesnikami, mlody sie znalazl:o

Gość ,k[k
heh ona jest praktycznie w twoim wieku - nie widać takiej różnicy bo to nie możliwe jest, znam full takich par bo taka róznica wieku 2-3 lata to nic więc idź spać dziecko

Gość zostaw ja i daj jej swiety spo
kój bo nie zaslugujesz na nia

Gość uwazaj bo zaraz się nią jakiś
młody zainteresuje :P ja do 30 tki , to sami starsi Panowie po 40 tce się pchali , ateraz mam 31 lat, i sami 20-21 , gały wlepają i l,ecą :P kobieta jest jak wino im starze tym lepsze :P

Gość zzzzizijip
stare kobiety tak mają.........

Ale temat napisałeś. 31 lat i dziewczyna? jak dla mnie to dziewczynę można mieć co najwyżej w szkole średniej. Tyle lat to już raczej mowa o swojej Kobiecie. 4 lata różnicy też mi coś przykład moi rodzice mam starsza od taty o lat 9 i już kolo 30 lat razem. Ciało człowieka z wiekiem się zmienia dla kobiet czas nie jest tak łaskawy jak dla nas. Nie wiem jak może Cię interesować 16latka dla mnie to jeszcze dziecko.

Gość fdfsssfd
odpoweidz jest bardoz prosta nie kochasz jej skoro przeszkadza ci to skoro widzisz roznice i sie wstydzisz to nei ma nic wspolnego z miloscia gdybys kochal prawdziwie nigdy bys tak nei pomyslal a co doperio mowił

"Boję się że z czasem będzie gorzej" :D :D :D Nie mow, ze liczyles, ze bedzie wygladac tak samo do 80-tki :D

Gość aaaaaaaaaagava
ahahahahahaha :D no faktycznie wprost trudne do uwierzenia, NIESPOTYKANE i niebywałe że z upływem czasu ciało człowieka się STARZEJE !!!! :D :D :D dzieki że nam zwróciłeś uwagę na to zjawisko , bo pewnie nikt bez twej pomocy by się nad tym nie zastanowił :D ...btw... TY SERIO PISZESZ??! bo jeśli tak to musisz być niezłym debilem xD xD xD :D

Gość Lilia Doliny
Współczuję Twojej kobiecie z która zwiążesz się na życie nawet jeśli będzie młodsza. Po kilku latach zobaczysz że się starzeje i znowu będziesz przeżywał to samo. A Twoja małżonka poczuje się niechciana. Małżeństwo będzie się sypać. Tacy esteci jak Ty nie powinni się żenić.

Gość nie żyję
ludzie różnie się starzeją, do tego jak ktoś ma napięte i stresujące życie to szybciej ale z autora niezły pacan ta kobieta powinna go kopnąć w dupe póki czas, zanim totalnie skopie jej samoocenę

Prosty wniosek, nie kochasz jej, zostaw ją czym prędzej, niech sobie znajdzie kogoś porządnego a nie. A Ty się powinieneś leczyć, skoro dzieci ze szkoły Ci się podobają, bo sam jesteś stary koń lamusie, takiego pod 30stkę żadna 19stka nie będzie już chciała co Ty sobie myślisz