Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwersyyy

Która najładniejsza sukienka na wesele ?

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaaa
Nie bede teraz szukać sukienek ,ale mnie osobiscie podobaja sie dość proste i przylegajace do ciała . np ostatnio byłam w takiej w kolorze łososia ( no może troche bardziej rózowej ,ale to nie był czysty róż) , bez ramiączek , ale prosta na dekolcie i plecach , dopasowana , z materiału takiego błyszczącego w miare i elastycznego ,ale to nie była satyna bo bardziej matowy materiał , była dopasowana, ale nie przesadnie , długosć przed kolano ,a w talii prosta kokarda w kolorze sukienki

podobaja mi sie te sukienki, ktore dodajecie, ja nie umiem jakos dobrze poszukac na tym allegro :O

Musiałabyś popatrzeć na podane wymiary i zmierzyć dokąd ci będzie sięgać :) moim zdaniem ta sukienka jest co prawda skromna, ale na pewno nie pozostanie niezauważona :)

jeśli w ogole to podoba mi się tylko 1. Nie myslalaś o jakiejś małej czarnej , i to najlepiej z materiału bawełnianoego, żeby nosić ją też na co dzień ? I niestety takie klapki odpadają jeśli chodzi o takie sukienki , to zdecydowanie nie pasuje ! Wybacz.

cheap wine - teraz dopiero zauwazylam za ile są te sukienki :O nie dam tyle... co innego gdyby to bylo wesele kogos z mojej rodziny.

Gość milusiaa paniusiaa
ale która??? moja???? jest naprawde rewelacyjna...skromna ale dodaje mase uroku!!!

I w H&M widziałam dzisiaj śliczne sukienki, takie właśnie w stylu małej czarnej. Są różowe, czarne, białe, w kwiaty. I chyba 79,90.

Gość magdalena z zagranicy
ta granatowa co podala polly na jednoramie tez bardzo ladna. Reszta propozycji mi sie nie podoba.

Gość milusiaa paniusiaa
konwersyy...........ten pomarancz odpada.....kup moja nie pozałujesz!!! podoba ci sie przynajmniej???

milusiaa paniusiaa, nie wiem czy zauważyłaś, ale autorka powiedziała, że ma rozmiar 34/36, a ty proponujesz sukienkę w rozmiarze 40, więc nie reklamuj już się tak nachalnie:)

Gość magdalena z zagranicy
Manoza-mala czarna super, bardzo sexy i elegancka a ty milusie czy jak ci tam skoncz juz z ta swoja scierka........ wszyscy cie ignoruja a ty dalej swoje