Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość....33

Problem z krzyczącą sąsiadką...

Polecane posty

Gość mam dość....33

kurcze ja wiem że niektóre kobiety lubią sobie pokrzyczeć podczas seksu ale ja naprawdę mam dość wysłuchiwania jej wrzasków jakby ktoś ją zarzynał.. gdybym cały czas siedziała sama to ok, ale przyjdzie do mnie ktoś znajomy albo co gorsza ktoś z rodziny i robi się niesmacznie.. to wszystko słychać jak z pokoju obok ... co gorsza są tu tylko 3 mieszkania więc nawet nie mogę jej liściki podesłać bo wiadomo będzie kto..

Gość zajj8899
zazdrościsz :D

Gość .T
ja też mam jakaś wariatkę z dwa piętra nad sobą. Podejrzewam, że jest chora psychicznie. Nie, nie krzyczy podczas seksu.. Nie wiem, drze się bez przerwy, normalnie już nawet jak się nie drze to ją słyszę :/. Najczęściej 6, 7 rano, albo wieczorami. Słychać jak ktoś przekrzykuję ją "zamknij się". Zastanawia mnie tylko to, dlaczego sąsiedzi nie reagują. Do mnie jak odkurzałam przyszedł sąsiad z dołu, że "na rolkach jeżdżę". :/

Gość mam dość....33
ja już pomijam nawet fakt że zapie**** cały dzień po mieszkaniu w którym są wszędzie płytki... tu jest jakiś cienki sufit, wszystko słychać.. wynoszę się chyba ;(

Gość mam dość....33
oczywiście zapomniałam dodać że jak słonisko w obcasach...

Gość tchibo_9090
zacznij krzyczeć może ona nie wie ze to tak slychac ;p

Gość anakjnc
hahaaaaaa a moze po prostu zahacz ja nastepnego dnia tekstem Dzien dobry sasiadko jak noc minela czy slyszala pani te wrzaski? Jakas baba sie darla jakby swinie zarzynali, nastepnym razem chyba wezwe policje bo to sie juz nie pierwszy raz zdarzylo ;)

Gość tygrysek xxxx
jak będziesz słyszała wrzaski to graj na flecie i juz

hahaha ! My tez mamy taką sąsiadkę ! jeszcze słychać uderzenia łóżka/krzesła, stołu itp. Śmiejemy się z tego oboje. I dodam, że jak ktoś u nas jest, to też obracamy to w żart ! Ostatnio chcieliśmy ich przekrzyczeć dla jaj, ale się nie dało. Robią swoje i tyle :D Teraz zresztą właśnie kłócą się... :D

Gość nie ma to jak mieszkać w
domu :D współczuję 🖐️

Gość kjd lhdzx\f .
zadzwonna policje, znam laske w anglii ktora za glosne uprawianie sexu w dzien dostala mandat za zaklocanie spokoju, sasiedzi zadzwonili bo mieli dosc...

Gość Podszyw 1 :)
Też chciałabym pokrzyczeć :) :P

Gość szkoda mi was trochę
bloki, sąsiedzi,ich humory i dziwactwa, ich hałasy i odgłosy, ich zapachy grochóki na korytarzu, ich wścibskość i plotkarstwo wille sobie kupcie w podmiejskiej dzielnicy, zobaczycie jak mieszkaja normalni ludzie